מסכימה ב-100%.
|
|
ההבדל אולי בין נועה לעודד הוא לא משמעותי אומנם אבל הוא משמעותי לאנשים ששוקלים להיות ג'בניקים ובסוף מוותרים על הרעיון מאחר ואין להם רצון לשרוף שלוש שנים בעבודת רס"ר מפגרת.. אם תוריד את זה לשנתיים יהיו הרבה שייקחו את זה כממריץ ללכת להיות ג'ובניקים וזה מסוכן... עוד דבר זה לצה"ל אין רצון או שימושיות ביותר נשים פקידות/גו'ביניקיות פשוט אין לו רצון אם אתה תעלה ל לשלוש שנים זה אומר שהבאת תוספת של 50 אלף נשים בערך לצבא בתור תפקידים לא משמועתיים כמו נועה... לצבא אין פשוט אין מה לעשות איתם...להבדיל מטייסות קצינות וכו' שהם גם ככה עושות קבע.. ככה שאין טעם לשנות את המצב הנוכחי לא לכאן ולא לכאן
נערך לאחרונה על ידי (^^); 11-09-2008 בשעה 18:24.
לא מבין איך לא שמתי לב לזה עד היום.
אבל שמע, זו מדינת ישראל, הכל פה רקוב ומושחת. אנלא אתפלא אם תקום מישהי ותגיד ששנתיים זה המון, והמשכורת ממש נמוכה, ואז נשים בקושי ישרתו, וגם במשכורת גבוהה(של מישהו שעובד רגיל).
יש אולי בחורה אחת בקרבי על כל 20 לפי דעתי, ואני חושב שאני ממש רחוק מהמספר(שהוא הרבה יותר גבוה).
צריך עכשיו שמישהו ירים את הכפפה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אתם לא יכולים להכריח בנות ללכת לקרבי בגלל זה אמרתי בתגובה הראשונה שלי שעד שלא תטפל בגברים שמשתמטים ומורידים פרופיל מסיבות לא מוצדקות אין טעם לעשות את הצעד הזה.
למי שלא הבין אני אסביר למה:
ברגע שתעשה את הצעד הזה ותאריך את השירות של הנשים ל3 שנים אתה מגדיל כביכול את כמות הנשים בצבא בהמון.
עכשיו מה הבעיה? אין מה לעשות איתן.
איך נפתור את הבעיה הזאת? לא ניתן למניאקים להוריד פרופיל על כל שטות => יותר אנשים בקרבי => יותר מקומות פנויים באגף העורפי של הצבא בשביל הנשים וגם יותר צורך בתפקידים עורפיים אם יהיו יותר חיילים קרביים.
ישי התותח
צודק במאה אחוז רוצות שיווין בהכל?
תיהיו כמו בנים בכל דבר
לא רוצות? תחזרו למטבח ולטפל בילדים!
לדעתי דווקא רוב הבנות משתמטות :/
יש את הדתיות האמתיות ויש מלא מתחזות.
תבין משהו אחי..
הצבא רוצה שכמה שיותר גברים ישרתו בשירות קרבי.
קח רגע סיטואציה : אתה משרת בשירות קרבי ועושה 3 שנים מאוד קשות...והחברים שלך הם ג'ובניקים ובגלל שהם ג'ובניקים ואין לצבא צורך בהם הם מקבלים קיצור של שנה..כי כמו שאמרת "זה לא הוגן".
מה אתה חושב היה קורה במצב כזה?
כולם היו הולכים להיות ג'ובניקים!! שירות הרבה יותר קצר ויותר קל..!!
ואזזזז מי ישמור על המדינה!?!?!?!?!
נערך לאחרונה על ידי ביצה; 13-09-2008 בשעה 12:21.
שיהיו נ"מ .
גשם של עופרת יצוקה.
מישהו אמר לקצר לגברים? שיאריכו לנשים!