אז ככה, קחו את התסריט הבא -
אני מתקשר לבקו"ם, עונה לי נאמר נעה, בת 19, בעוד שנה היא משתחררת, וכל מה שהיא עשתה במשך השירות שלה, הוא להרים את הטלפון, ניתקנו את השיחה אחרי תגובות "ידידותיות" מאוד שלה.
מתקשר שוב אחרי חצי שעה, והפעם עונה לי עודד, שוב מדברים והכל, הנ"ל נאמר בן 19 גם, מה שהוא עשה בשנה האחרונה זה גם, הרים את הטלפון וענה ב"ידידותיות" למלש"בים שמתקשרים, עודד משתחרר בעוד שנתיים.
מה לעזאזל ההבדל בין עודד ונעה?! למה עודד נשאר שנה יותר? כי הוא בן? לבנים יש יכולות טובות יותר בלהרים את השפורפרת? למה לעזאזל ג'ובניקים בנים עושים שנה יותר מבנות?
בכל חור, נשים מחפשות שיוויון, הן רוצות להיות טייסות, והן מצליחות, הן רוצות לשרת בקרבי, והן משרתות, הן רוצות יחס שווה, ובינתיים? הבנים נטחנים, זה לא משנה אם זה חודש יותר, או חצי שנה יותר, עצם העובדה שהבנים משרתים יותר בתפקיד שאין בו צורך בכישורים מיוחדים שכנראה ויש לנו, היא פסולה.
איפה כל הרשויות למעמד האישה? שתמיד מתוארת כזאת שמתעללים בה? ואני כנראה צריך להבין, שצה"ל הוא אירגון ללא הגיון, כי כאן הרבה פעמים הנשים מתעללות בגברים, ודווקא המפקדים יותר נחמדים מהמפקדות, לא משנה למי, לטוראים או טוראיות.
יש כ"כ הרבה חוקים במדינה לשוויון אצל נשים, חוק שכר שווה, חוק שירות חובה, החוק להגנה מניצול מיני וכו' וכו'.
לפי דעתי צה"ל פשוט טועה, צריך לעשות אחד משניים, או להאריך את תקופת השירות של הנשים, או לקצר את זו של הגברים, אין מצב שג'ובניקית שעושה תפקיד זהה לזה של גבר, תעשה אותו רק שנתיים בגלל שהיא בת, אותה אחת לא שונה, איפה כל הפמיניסטיות? למה הן לא נלחמות על זה? כי נוח להן עם המצב הקיים?!
מצידי שיקצצו במשכורת הצבאית של אותן נשים עם שירות של שנתיים, אבל שיעשו משהו, כי המצב עכשיו הוא פשוט אפליה, והפעם היא כנגד הגברים.

ציטוט ההודעה