קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 19-07-2010, 00:30
  2. [דיון] ערבים בכדורגל הישראלי
    על ידי Ventura בפורום אוהדים כללי
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-11-2009, 17:19
  3. [דיון]זמרים ישראלים-ערבים או ישראלים-יהודים?
    על ידי nofpsy בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-04-2009, 14:46
  4. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:57
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[דיון] חכ"ים ערבים.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

ברירת מחדל [דיון] חכ"ים ערבים.

נמאס לשמוע כל פעם מהחכים הערביים גינויים על צהל!!! הם ממש אנטי ציונים, בקצב הזה נאבד את המדינה שלנו..היום בבוקר פלסטיני דקר ילד בן 9, בתגובה המתנחלים ירו ופצעו שמונה פלסטיניים, וכבוד הח"כ אחמד טיבי החליט לגנות ולהאשים את המתנחלים כחיות! זה מצב בלתי נסבל, ערבי בתוך הממשלה יגנה את הממשלה ואת המדינה שאותה הוא אמור לשרת, פשוט מעצבן שהוא חי על חשבוננו ויש לו עוד טענות.

דעתכם?
    נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 13-09-2008 בשעה 20:11.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

הוא חבר כנסת לא?!
    אף אחד לא שם עליו זין..שיגיד מה שהוא רוצה..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

אחי איזה שר בראש שלך.. השר הערבי היחיד בממשלה הוא מג'אדלה והוא חבר במפלגת העבודה. מעבר לכך אין מפלגה ערבית בממשלת ישראלית מכיוון שהן נוגדות את האינטרסים הברורים של המפלגות היהודיות ולכן הן לא מצטרפות ולא מצורפות לממשלה.
    מה שרשמתי לא יהיה רלוונטי עוד 30 שנה, הם יכולים להגיע לרוב ולהתעצם אם לא יעשו פה מעשים.

אחי תקן לח"כ ערבים.

עכשיו בקשר לדיון , תקשיב, מובן שלחיות במדינה דמוקרטית מתבטא בזה שתהיה נציגות שלטונית לכל מגדר במיוחד ל20% מהאוכלוסיה ואל תתפלאו המפלגות הערביות בישראל זוכות בסקרים האחרונים ל10 מנדטים בידיוק כמו לש"ס לדוגמא.

גם בצרפת ובאנגליה יש שרים ערבים (בצרפת זוהי שרת המשפטים) שזהו תפקיד "נחשב" הרבה יותר משר המדע התרבות ובעיקר הספורט.

בקשר להתנהלות שלהם יש להם התבאטויות לרוב באמת יוצאות דופן נגד המדינה אבל דווקא ח"כ אחמד טיבי הוא המתון מבניהם והוא ח"כ בסדר גמור לכל דבר .. יש לו התבאטויות מעליבות לפעמים אבל תסלח לי ,( ואני ימני לצורך העינין) מה שקרה היום כנקמה על הדקירה ביצהר הוא מקרה מזעזע שדומה מאוד ל ליל הבדולח שקרה ליהודים בגרמניה. ריססו מגני דוד שברו בתים שרפו מכוניות פצעו פלשתינים והכל בגלל פלסטיני אידיוט אחד ששרף בית בהתנחלות (חוקית/לא חוקית זה לא משנה). אפשר להשוות את זה בדיוק מפתיע להרשל גרינשפן שירה בצרפת (1938) בנספח שגרירות גרמניה בצרפת והצית את ליל הבדולח (למרות שהנאצים שהם אכן חיות טבחו ורצחו בערך 100 הרוגים ועוד אלפי חנויות ומאות בתי כנסת.) כאן יש לומר היה לי בדולח קטן יותר..אז הכינוי במקרה הספציפי הזה אני לא בוטה כל כך.

למרות שבכללי אני מסכים מאוד לזה שהח"כים הערבים (ראו עזמי בשארה הבוגד) לפעמים משמשים כגיס חמישי ואף מצהירים בגלוי שאינם מכירים במדינה וצריך לטפל בהם על התבטאויות אלה .

אבל מכאן ולשלול את זכותם של הערבים לבחור ולהיבחר לכנסת היא רחוקה בהחלט.
    נערך לאחרונה על ידי (^^); 13-09-2008 בשעה 19:28.
    סע בזהירות

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

טעות שלי תקנתי!

עוד כמה שנים מס' המנדטים השתנה ויכול להיות מצב שהם יגיעו לרוב.
    נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 13-09-2008 בשעה 20:11.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

ציטוט נכתב במקור על ידי (^^) צפיה בהודעה
    אחי תקן לח"כ ערבים.

עכשיו בקשר לדיון , תקשיב, מובן שלחיות במדינה דמוקרטית מתבטא בזה שתהיה נציגות שלטונית לכל מגדר במיוחד ל20% מהאוכלוסיה ואל תתפלאו המפלגות הערביות בישראל זוכות בסקרים האחרונים ל10 מנדטים בידיוק כמו לש"ס לדוגמא.

גם בצרפת ובאנגליה יש שרים ערבים (בצרפת זוהי שרת המשפטים) שזהו תפקיד "נחשב" הרבה יותר משר המדע התרבות ובעיקר הספורט.

בקשר להתנהלות שלהם יש להם התבאטויות לרוב באמת יוצאות דופן נגד המדינה אבל דווקא ח"כ אחמד טיבי הוא המתון מבניהם והוא ח"כ בסדר גמור לכל דבר .. יש לו התבאטויות מעליבות לפעמים אבל תסלח לי ,( ואני ימני לצורך העינין) מה שקרה היום כנקמה על הדקירה ביצהר הוא מקרה מזעזע שדומה מאוד ל ליל הבדולח שקרה ליהודים בגרמניה. ריססו מגני דוד שברו בתים שרפו מכוניות פצעו פלשתינים והכל בגלל פלסטיני אידיוט אחד ששרף בית בהתנחלות (חוקית/לא חוקית זה לא משנה). אפשר להשוות את זה בדיוק מפתיע להרשל גרינשפן שירה בצרפת (1938) בנספח שגרירות גרמניה בצרפת והצית את ליל הבדולח (למרות שהנאצים שהם אכן חיות טבחו ורצחו בערך 100 הרוגים ועוד אלפי חנויות ומאות בתי כנסת.) כאן יש לומר היה לי בדולח קטן יותר..אז הכינוי במקרה הספציפי הזה אני לא בוטה כל כך.

למרות שבכללי אני מסכים מאוד לזה שהח"כים הערבים (ראו עזמי בשארה הבוגד) לפעמים משמשים כגיס חמישי ואף מצהירים בגלוי שאינם מכירים במדינה וצריך לטפל בהם על התבטאויות אלה .

אבל מכאן ולשלול את זכותם של הערבים לבחור ולהיבחר לכנסת היא רחוקה בהחלט.
    בואנ'ה אחי הצלחת לעצבן אותי עם התגובה שלך.
    או שאתה באמת לא מבין מה אתה כותב או שאתה קטן מדי בכדי להבין את המציאות שאנחנו חיים בה.
    דבר ראשון נתחיל במה שאמרת על צרפת, לא ידוע לי על שרת המשפטים שלהם, אבל ערבייה היא בטוח לא, אולי היא בת דת האיסלאם, ויש הבדל בין מוסלמים לערבים. וגם אם היא מוסלמיה, בצרפת, אם למדת כבר אזרחות, קיימת גישה שונה מאשר ישראל באשר לטיפול בקבוצות אתניות שונות:

הגישה הליברלית הקיצונית: גישה זו מכירה בזכויות האדם והאזרח אולם אינה מוכנה לתת לקבוצות מיעוט החיות במדינה זכויות ייחודיות וכופה עליהן להיטמע ולאמץ את התרבות השלטת (לדוגמא: צרפת).

אתה לא יכול להשוות בין שרת המשפטים הצרפתיה לבין חברי הכנסת הערבים, מכיוון שהם נמצאים בכנסת בשביל להעיף אותנו מפה, הם פה בשביל להפוך את המדינה למדינה פלשתניאית, וקיים ניגוד אינטרסים חריף מאוד ביננו לבינם, מה שאני מאמין מאוד לא קיים בצרפת, שדרך אגב למעט הנודים שהספרדים, שכניהם, תוקעים מהצ'וריסוס שהם אוכלים, אין להם שום בעיה לחיות עם אף אחד בשלום, הם לא מבדילים שם בין הדתות ובין הלאומים מהסיבה הפשוטה שהם לא נמצאים תחת סביבה עויינת שמחפשת להשמיד אותך. נכון זה לא כל הערבים ככה, אבל דת האיסלאם ידועה בנטייה שלה לאלימות וזה גם כבר דיון למקום אחר.

דבר שני, מאוד יפה שאתה למדת היסטוריה, באמת כל הכבוד לך שאתה מכיר את סיפור ליל הבדולח. הבעיה היא שאתה כמו תוכי משנן ומשווה מקרה כזה לאחר בלי שום קשר אחד לשני. אתה רואה פה הסטה של המשטר נגד הערבים? האם אתה רואה רצח עם? אני באמת לא ארחיב פה כי אם אתה באמת חושב ככה אתה לא ראוי לתגובה. להשוות בין יהודי השואה לערבים היום זה באמת שפל המדרגה, אנשים כמוך גרועים יותר מהערבים, תצא מהבועה שאתה חי בה ותתחפף לי מהמדינה.

אני מקווה מאוד שאתה השוות פה דברים בהיסח הדעת, כי אם לא, בהחלט יש לך פה בעיה.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

(^^) ההשוואה שלך לליל הבדולח היא מוגזמת ומגעילה אותי.
    אתה טוען שאתה ימני? אז במה אתה שונה מכל השמאלנים ששוב ושוב משווים אותנו לנאצים?

תחשוב שהילד שלך היה נדקר, איך הייתה מגיב? זו הייתה פעולת תגמול וכפעולת תגמול מין הראוי שהיא תהיה יותר קיצונית כדי שילמדו לא לדקור יותר ילדים (מה שלא יקרה).

ציטוט נכתב במקור על ידי Jacoby צפיה בהודעה
    בואנ'ה אחי הצלחת לעצבן אותי עם התגובה שלך.
    או שאתה באמת לא מבין מה אתה כותב או שאתה קטן מדי בכדי להבין את המציאות שאנחנו חיים בה.
    דבר ראשון נתחיל במה שאמרת על צרפת, לא ידוע לי על שרת המשפטים שלהם, אבל ערבייה היא בטוח לא, אולי היא בת דת האיסלאם, ויש הבדל בין מוסלמים לערבים. וגם אם היא מוסלמיה, בצרפת, אם למדת כבר אזרחות, קיימת גישה שונה מאשר ישראל באשר לטיפול בקבוצות אתניות שונות:

הגישה הליברלית הקיצונית: גישה זו מכירה בזכויות האדם והאזרח אולם אינה מוכנה לתת לקבוצות מיעוט החיות במדינה זכויות ייחודיות וכופה עליהן להיטמע ולאמץ את התרבות השלטת (לדוגמא: צרפת).

אתה לא יכול להשוות בין שרת המשפטים הצרפתיה לבין חברי הכנסת הערבים, מכיוון שהם נמצאים בכנסת בשביל להעיף אותנו מפה, הם פה בשביל להפוך את המדינה למדינה פלשתניאית, וקיים ניגוד אינטרסים חריף מאוד ביננו לבינם, מה שאני מאמין מאוד לא קיים בצרפת, שדרך אגב למעט הנודים שהספרדים, שכניהם, תוקעים מהצ'וריסוס שהם אוכלים, אין להם שום בעיה לחיות עם אף אחד בשלום, הם לא מבדילים שם בין הדתות ובין הלאומים מהסיבה הפשוטה שהם לא נמצאים תחת סביבה עויינת שמחפשת להשמיד אותך. נכון זה לא כל הערבים ככה, אבל דת האיסלאם ידועה בנטייה שלה לאלימות וזה גם כבר דיון למקום אחר.

דבר שני, מאוד יפה שאתה למדת היסטוריה, באמת כל הכבוד לך שאתה מכיר את סיפור ליל הבדולח. הבעיה היא שאתה כמו תוכי משנן ומשווה מקרה כזה לאחר בלי שום קשר אחד לשני. אתה רואה פה הסטה של המשטר נגד הערבים? האם אתה רואה רצח עם? אני באמת לא ארחיב פה כי אם אתה באמת חושב ככה אתה לא ראוי לתגובה. להשוות בין יהודי השואה לערבים היום זה באמת שפל המדרגה, אנשים כמוך גרועים יותר מהערבים, תצא מהבועה שאתה חי בה ותתחפף לי מהמדינה.

אני מקווה מאוד שאתה השוות פה דברים בהיסח הדעת, כי אם לא, בהחלט יש לך פה בעיה.

בוא אני יסדר לך קצת את הדברים, ואגב אני יותר גדול ממך, ויותר מבין ממך אבל זה כבר מקום אחר.. שרת המשפטים הצרפתיה היא ערביה צרפתיה מוסלמית (ראשידה דאטי שמה) אז אל תבלבל תשכל עם ההגדרות שלך "צרפתיה בת הדת המוסלמית" טוב אחי.... ערביה זה גזע אם לא ידעת והיא ערביה צרפתיה מוסלמית.

סלח לי שאתה נעלב מהדברים שאמרתי אבל זה רק בגלל שאתה לא מבין מהחיים שלך , אני משרת תמדינה הזאת פי 30 בערך ממה שאתה אי פעם תגיע אז אל תעשה תהשוואות האלה מולי ולפני שאתה מעיף אותי מ"המדינה שלך" תרגע ותקשיב:

מה זה משנן ומשווה אני מביא דוגמא מהחיים ועצם ההקשר הזה מראה שזה לא מגיע סתם, אני מביא דוגמא למקרה דומה (להבדיל 1000 אלפי הבדלות מאיתנו---> לנאצים) הדוגמא זועקת מכורח המציאות.

1938 לא היה אז עדיין רצח עם אז שתוק ולמד, (הרצח עם התחיל מאוחר יותר), ואל תתפלא שהחיילים לא עשו שם כלום, למרות שאני מבין אותם אנחנו לא צריכים לדאוג לפלסטינים אבל אם אנחנו "שולטים " בהם כלומר הם תחת שלטון צבאי אז התלעמות הצבא מהמקרה זה די בעיה.
    ואני בא להצהיר על זה כדי לתקן ולא כדי לגנות את ישראל או משהו... , אני לא משווה את ישראל לנאצים חלילה , אלא את התנהגות המתנחלים במקרה הספציפי להתנהגות של בריונים שסתם פוגעים באוכלוסיה ולוקחים את החוק לידיים. אז תפנים את זה ותבין את דבריי לעומק ואל תתלהם פה סתם. ואם אתה לא מבין איך שני הדברים קשורים אז זה כבר הבעיות הקוגנטיביות שלך, אז אל תפתח לי ספר אזרחות כיתה ג' ותעתיק לי סוגי גישות למשטר ליבראלי , אני מדבר על מה שתואם למדינת ישראל.

ומה אתה מבלבל תשכל על צרפת , שהיא מדינה שבה המוסלמים שורפים לעיתים מכוניות סוגרים את הרחובות שלהם ומיידים אבנים לכל עבר אז כן אני כן ישווה את המקרה לצרפת ששם למרות הכל הביאו שרת משפטים צרפתית במדינה האירופאית שבה יש 10 מיליון ערבים מוסלמים (ושלא תעז לבבל תשכל על זה שהם "צרפתים בני הדת המוסלמית" מה זאת השטות הזאת (אגב היא נולדה באלג'ירה אם אינני טועה אז מה היא אלגי'ראית שעברה לצרפת בין הדת המוסלמית??? לא היא ערביה צרפתיה מוסלמית) וצרפת בבעיה גדולה הרבה יותר מאיתנו כי שם בעוד 20 שנה האוכולוסיה המוסלמית תהיה הרוב , והמוסלמים בצרפת קיצונים הרבה יותר מערביי ישראל.. אבל אני גם לא הולך ללמד אותך אקטואליה..

אז בקיצור ולעיניין התגובה המתלהמת שלך רק מראה כמה לא הבנת את דברי לעומק , אז להבא תתאמץ יותר ואל תחפש להשמיץ סתם..
    נערך לאחרונה על ידי (^^); 14-09-2008 בשעה 05:13.
    סע בזהירות

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    (^^) ההשוואה שלך לליל הבדולח היא מוגזמת ומגעילה אותי.
    אתה טוען שאתה ימני? אז במה אתה שונה מכל השמאלנים ששוב ושוב משווים אותנו לנאצים?

תחשוב שהילד שלך היה נדקר, איך הייתה מגיב? זו הייתה פעולת תגמול וכפעולת תגמול מין הראוי שהיא תהיה יותר קיצונית כדי שילמדו לא לדקור יותר ילדים (מה שלא יקרה).

שמע boom shankar אל תיתמם לי ראית טוב מאוד תהודעה שלי באשכול נעוץ נגד השתמטות ורשמת לי "יפה אמרת" (אגב רשמת עם שגיאת כתיב "אמרתה" ) לא משנה.. אז אל תגיד לי שאני לא ימני.. פשוט המקרה הספציפי הזה עורר בי כעסס כי נכון שהפליסטיני הזה דקר בן 9 אבל צריך לתפוס אותו ולכלוא אותו מצידי גם ל20 שנה,אבל לא ללכת לעשות אמבוש על כפר פלשתיני דבר שיגרום שיגדלו עוד 20 פלסטינים כמו זה שדקר ויצאו לעשות פיגועים..אני מסתכל טיפה רחוק יותר מהקטע של יאללה נקמה

ציטוט מYnet לצורך העיניין באותו הקשר
    בכיר בצה"ל קובע: "אם רוצים לטפל בתופעה שבה אזרחים לוקחים את החוק לידיים, צריך להגדיל את מספר השוטרים שפועלים בגזרה".

אז אתה מבין אני לא נגד אף אחד אבל זה מצב מסוכן שבו אזרחים לוקחים את החוק לידיים הדבר יגרום בעתיד רק לעוד ועוד בעיות.

יתרה מכך היום עושים את זה לכפר ערבי נידח, מחר עושים את זה לכל מי שלא חושב כמוהם.
    נערך לאחרונה על ידי (^^); 14-09-2008 בשעה 05:06.
    סע בזהירות

כפול...
    נערך לאחרונה על ידי (^^); 14-09-2008 בשעה 03:06.
    סע בזהירות

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

(^^), אין לי כוח להגיב לך, באמת, אתה יכול להמשיך לחפור כמה שבא לך, אבל עדיין לא תוכל להשוות בין צרפת שהבעיות שלה הן פנימיות(הם שורפים שם דברים בעיקר בגלל החוקים שמחוקקים נגד הדת) לבין ישראל שנמצאת בסכנה קיומית.
    ואתה יכול להמשיך לתת פה השוואות בין המתנחלים לנאצים, זה לא קרוב, וזה לא יהיה קרוב וזה לא משהו שצריך להשוות.

ThE
    אורח

(^^), קראתי את כל ההודעות שלך אז שלא תחשוב שאני מגיב סתם.
    דבר שני גם אחרי שקראתי הכל לא הבנתי דבר אחר מתוך מה שאתה כותב: אתה חושב שמתחנלים = נאצים?

אל תפחד ותענה ישר "לא" ואל תתקיף גם.
    אף אחד לא יחסום אותך ולא יעשה לך כלום אני נותן לך את המילה שלי שאם מישהו מביא לך באן הבאן יורד תוך 5 דקות.
    תחשוב רגע מה אתה חושב ומה דעתך ואחרי זה תענה לי על השאלה.
    נערך לאחרונה על ידי ThE; 14-09-2008 בשעה 15:28.

ציטוט נכתב במקור על ידי ThE צפיה בהודעה
    (^^), קראתי את כל ההודעות שלך אז שלא תחשוב שאני מגיב סתם.
    דבר שני גם אחרי שקראתי הכל לא הבנתי דבר אחר מתוך מה שאתה כותב: אתה חושב שמתחנלים = נאצים?

אל תפחד ותענה ישר "לא" ואל תתקיף גם.
    אף אחד לא יחסום אותך ולא יעשה לך כלום אני נותן לך את המילה שלי שאם מישהו מביא לך באן הבאן יורד תוך 5 דקות.
    תחשוב רגע מה אתה חושב ומה דעתך ואחרי זה תענה לי על השאלה.
    חח לא, וזה לא כי אני מפחד ממשהו , אני יצטט לך משפט שהדגשתיי
    "אני לא משווה את ישראל לנאצים חלילה , אלא את התנהגות המתנחלים במקרה הספציפי להתנהגות של בריונים שסתם פוגעים באוכלוסיה ולוקחים את החוק לידיים"

כל מה שאני בא להדגיש פה במקרה הספציפי הזה שאפשר לדמות את התנהגות המתנחלים לאותם פורעים בליל הבדולח , גם ברור לי שיש אלף אלפי הבדלות בין המקרה הזה להוא (וגם רשמתי את זה) אולם בכל זאת הם התנהגו בהגזמה ובפרעות ממש עשו פוגרום. דבר שלא אמור לקרות במדינה שלנו ולא קשור נגד מי זה היה...

כי כמו שכבר אמרתי היום זה להם, מחר זה לכל מי שלא חושב כמוהם

אני יוסיף משהו שאני חושב שראוי להדגיש יותר אפילו וזה אולי יסביר לך מאיפה המחשבה הזאת שלי
    אני חושב שישראל צריכה לעשות הכל כדי להדגיש את זכרון השואה , יתרה מזאת לישראל יש מחויבות שדבר כזה לא יחזור לעולם, אבל לא רק לעם היהודי אלא לכל אדם.
    נערך לאחרונה על ידי (^^); 14-09-2008 בשעה 17:36.
    סע בזהירות

ציטוט נכתב במקור על ידי Jacoby צפיה בהודעה
    (^^), אין לי כוח להגיב לך, באמת, אתה יכול להמשיך לחפור כמה שבא לך, אבל עדיין לא תוכל להשוות בין צרפת שהבעיות שלה הן פנימיות(הם שורפים שם דברים בעיקר בגלל החוקים שמחוקקים נגד הדת) לבין ישראל שנמצאת בסכנה קיומית.
    ואתה יכול להמשיך לתת פה השוואות בין המתנחלים לנאצים, זה לא קרוב, וזה לא יהיה קרוב וזה לא משהו שצריך להשוות.

פחח.. אני מסיק מזה עדיין לא הבנת כלום אבל בכל זאת אתה מרגיש דחף לתת את המילה האחרונה..
    סע בזהירות

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

טוב פה הדיון הנחמד הזה הגיע לקיצו, אני לא רציתי שנגיע לרמה כזאת של חשיבה ולכן:

נעול.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,168 | הודעות: 8,205,761 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect