נכתב במקור על ידי
Jacoby
בואנ'ה אחי הצלחת לעצבן אותי עם התגובה שלך.
או שאתה באמת לא מבין מה אתה כותב או שאתה קטן מדי בכדי להבין את המציאות שאנחנו חיים בה.
דבר ראשון נתחיל במה שאמרת על צרפת, לא ידוע לי על שרת המשפטים שלהם, אבל ערבייה היא בטוח לא, אולי היא בת דת האיסלאם, ויש הבדל בין מוסלמים לערבים. וגם אם היא מוסלמיה, בצרפת, אם למדת כבר אזרחות, קיימת גישה שונה מאשר ישראל באשר לטיפול בקבוצות אתניות שונות:
הגישה הליברלית הקיצונית: גישה זו מכירה בזכויות האדם והאזרח אולם אינה מוכנה לתת לקבוצות מיעוט החיות במדינה זכויות ייחודיות וכופה עליהן להיטמע ולאמץ את התרבות השלטת (לדוגמא: צרפת).
אתה לא יכול להשוות בין שרת המשפטים הצרפתיה לבין חברי הכנסת הערבים, מכיוון שהם נמצאים בכנסת בשביל להעיף אותנו מפה, הם פה בשביל להפוך את המדינה למדינה פלשתניאית, וקיים ניגוד אינטרסים חריף מאוד ביננו לבינם, מה שאני מאמין מאוד לא קיים בצרפת, שדרך אגב למעט הנודים שהספרדים, שכניהם, תוקעים מהצ'וריסוס שהם אוכלים, אין להם שום בעיה לחיות עם אף אחד בשלום, הם לא מבדילים שם בין הדתות ובין הלאומים מהסיבה הפשוטה שהם לא נמצאים תחת סביבה עויינת שמחפשת להשמיד אותך. נכון זה לא כל הערבים ככה, אבל דת האיסלאם ידועה בנטייה שלה לאלימות וזה גם כבר דיון למקום אחר.
דבר שני, מאוד יפה שאתה למדת היסטוריה, באמת כל הכבוד לך שאתה מכיר את סיפור ליל הבדולח. הבעיה היא שאתה כמו תוכי משנן ומשווה מקרה כזה לאחר בלי שום קשר אחד לשני. אתה רואה פה הסטה של המשטר נגד הערבים? האם אתה רואה רצח עם? אני באמת לא ארחיב פה כי אם אתה באמת חושב ככה אתה לא ראוי לתגובה. להשוות בין יהודי השואה לערבים היום זה באמת שפל המדרגה, אנשים כמוך גרועים יותר מהערבים, תצא מהבועה שאתה חי בה ותתחפף לי מהמדינה.
אני מקווה מאוד שאתה השוות פה דברים בהיסח הדעת, כי אם לא, בהחלט יש לך פה בעיה.