סדיסט
נכתב במקור על ידי X-MOI-X סדיסט אני בספק אם אתה בכלל יודע מה אמרת י'ילד דביל.
Keep the blue side up.i
נכתב במקור על ידי Nestle אני בספק אם אתה בכלל יודע מה אמרת י'ילד דביל. יא טמבל אני יכול ללמד אותך זה אומר מישהו שנהנה מסבל של אחרים יא אפס מפגר
נחמד נחמד חחחחחחחחח משה מה אתה רוצה ממנו אחי זה זבובים לא אנשים מה סדיסט
נערך לאחרונה על ידי פרסי קלאסי; 13-09-2008 בשעה 23:45.
נכתב במקור על ידי X-MOI-X יא טמבל אני יכול ללמד אותך זה אומר מישהו שנהנה מסבל של אחרים יא אפס מפגר תיקון טעות זה אומר מישהו שנהנה מסבל של אנשים אחרים =] המשך כך איש חזק ואמץ
נכתב במקור על ידי MoTkAy בקשר לזה^ לא צחקתי: איכות פלא סליחה זה צרעה נכון? אמלההה מה זה חחחח תרסס אותם אחי
Dj BaRaK Cohen
נכתב במקור על ידי MoTkAy בקשר לזה^ לא צחקתי: איכות פלא סליחה זה צרעה נכון? אחי זה נראה לי כ"כ ענק צבי הנינג'ה גרים שמה... מה זה החרא הזה?! אם אתה רצה לשאוב אותם אתה תצטרך וואחד שואב אבק...
בברכה, JamesBond007 אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק... גמאני מסתפר אצל מישל!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
זה לא כל כך מצחיק.. אבל שווה לנסות חחח XD
XD חחח
נכתב במקור על ידי Central Disposal תיקון טעות זה אומר מישהו שנהנה מסבל של אנשים אחרים =] המשך כך איש חזק ואמץ לא.. זה נהנה מסבל של חיות גם :| נכתב במקור על ידי Dj.BaRaKc אמלההה מה זה חחחח תרסס אותם אחי בעתיד יאו זה גדל פי 2[תמונה לפני חודש ככה] נכתב במקור על ידי JamesBond007 אחי זה נראה לי כ"כ ענק צבי הנינג'ה גרים שמה... מה זה החרא הזה?! אם אתה רצה לשאוב אותם אתה תצטרך וואחד שואב אבק... יש שם עכשיו איזה 6 צרעות[במקום 2] הלבנים שיש בקן זה ביצים
והצלחת באמת??????? סחתיין
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
נכתב במקור על ידי MoTkAy בקשר לזה^ לא צחקתי: איכות פלא סליחה זה צרעה נכון? היתי ממליף לך על סנוk900 ולא על שואב אבק >_>
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
חוקי הפורום