קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 02-03-2009, 20:06
  2. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 22-12-2008, 20:27
  3. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 13:: סביליה - ברצלונה
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 02-12-2008, 00:05
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 08:46
  5. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 14-09-2008, 19:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

[דיון] הליגה הספרדית המחזור ה-2 , ברצלונה תארח את ראסינג

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל [דיון] הליגה הספרדית המחזור ה-2 , ברצלונה תארח את ראסינג

משחקי יום שבת

ברצלונה - ראסינג סאנטנדר

בארסה תיהיה חייבת לנצח אחרי ההפסד המביך לעולה החדשה .
    אחרי עזיבת רונלדיניו ודקו , יצטרך לאו מסי לקחת את המושכות לידיו.
    הרכבים משוערים :

ברצלונה:ולדס,אלבס,פויול,פיקה(WTF?),אבידאל,צאבי ,טורס,אינייסטה,מסי,אטו,הנרי.
    ראסינג:טונו,פינילוס,גאראי,מרקנו,פרננדז,לוסי ן,קולסה,לסן,סראנו,מוניטיס,פריירה.

ויאדוליד - אתלטיקו מדריד

אגאורו , פורלאן וחבריו רוצים להוכיח שהם בנויים לאליפות השנה , כרגע הם במקום הראשון , והם ירצו להמשיך את הכושר המצוין שלהם (8 שערים ב2 משחקים) .

הרכבים משוערים :

ויאדוליד:סרחיו,לופז,פריאטו,בראחה,מרקוס,פרננ דז,רוביו ,אגירה,אסקודרו,גונזאלס,גויטום.
    אתלטיקו:קופט,סייטארידיס,אסונקו,אוגפלוסי,פר יה,מניש,מקסי,אגוארו,סימאו,ל.גארסיה.

כנראה שפורלאן פצוע .

סביליה - ספורטינג גיחון

משחקי יום ראשון

ריאל מדריד - נומאנסיה

ריאל מדריד פתחה את העונה עם הפסד בריאזור ,ותרצה לחזור להציג את הכדורגל שהציגה נגד ולנסיה וספורטינג . ואן ניסטרלוי שנמצא בכושר מצוין (4 שערים ב3 משחקים רשמיים) , ירצה להמשיך את הכושר שלו , בנוסף לכך ראול בספק למשחק . כאמור , בשבוע שעבר נומאנסיה נצחה את ברצלונה בביתה.
    אגב , למי שלא יודע הייתה ביקורת גדולה על גילם של ראול וואן ניסטרלוי . ביום ראשון הם ירצו להוכיח אחרת .

הרכב משוער :

ריאל : קסיאס,סאלגדו,פפה,היינצה,מרסלו,דיארה,גוטי,וא דר וארט,רובן,ראול,ואן ניסטרלוי.
    נומאנסיה:פאבלו,חואנרה,פלסיוס,בוריס,דומינגו, נגורה,בקרו,צ'מה אנטון,מורנו,בריט,בלוויס.

ויאריאל - דפורטיבו

סגנית האלופה , שפתחה את העונה בתיקו , תרצה להתחיל את העונה עם נצחון בית במדריגל .

הרכב משוער : מחר

אלמריה - ולנסיה

ולנסיה , בלי דוד סילבה , תתארח מחר באצטדיון האור באנדלוסיה . ולנסיה התחילה את העונה עם 3-0 על מאיורקה , וחלוצה דוד ויאה נמצא בכושר מצוין העונה (3 שערים במדי הנבחרת , שער בסופרקופה ושער נגד מאיורקה) .

מאיורקה - אוסאסונה

מלאגה - בילבאו

רקראטיבו - אספניול

חטאפה - בטיס

מלאגה - בילבאו
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-09-2008 בשעה 00:29.
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

נגד

בארסה קיוותה לחזור לעצמה ולקחת אליפות השנה אחרי שנה שעברה שגמרה רק במקום ה3,אחרי ריאל האלופה וויאריאל סגניתה.
    בארסה עשתה רכש מסיבי והחליפה את ראייקארד המאמן שהיה שנה שעברה ונתנה לפפ גוארדיאולה את המושכות ולהראות מה הוא יכול לעשות,הוא מכר את רונאלדיניו,זאמברוטה,דוס סאנטוס ועוד כמה.
    הפתיחה של בארסה לא הייתה טובה ולא ציפו שהיא תפסיד לעולה החדשה,נומאנסיה 1-0.

גוארדיולה.פתיחה לא טובה שלו עם בארסה בליגה.

מחר היא תפגוש ותנסה לנצח את ראסינג סאנטנדר בקאמפ נואו.
    פיקה,הרכש החדש של בארסה שבא ממנצ'סטר יונייטד,חשוב להזכיר שפיקה גדל במועדון הקאטלוני ומנצ'סטר קנתה אותו.אמר שבארסה צריכה להפוך את הקאמפ נואו למבצר ושאף אחד לא יוציא משם נקודות
    פיקה הוסיף ודיבר על מה שמארדונה אמר על מסי,מארדונה אמר שיש למסי נטיה להיות קצת אנוכי במגרש,פיקה אמר על זה שאין לו מושג על מה הוא מדבר ולדעתו מסי השחקן הטוב ביותר בעולם כרגע.

פיקה.לדעתו מסי הוא השחקן הכי טוב בעולם כרגע.

ויאדוליד - אתלטיקו מדריד:

אגאורו רוצה להוביל את אתלטיקו מדריד לניצחון בחוץ על ויאדוליד והם רוצים להוכיח שהם יכולים לקחת אליפת השנה (אני לא מאמין שזה יקרה),, כרגע הם ממוקמים במחזור הראשון אחרי מחזור 1, והם ירצו להמשיך את הכושר המצוין שלהם (8 שערים ב2 משחקים) .

אגוארו.יוביל את אתלטיקו מדריד לאליפות השנה?

סביליה - ספורטינג גיחון

סביליה לא אמורה להתקשות נגד ספורטינג גיחון וצפויה לנצח בקלילות את המשחק הזה.

משחקי יום ראשון

ריאל מדריד - נומנסיה:

ריאל מדריד פתחה את העונה עם הפסד בריאזור,ותרצה לחזור להציג את הכדורגל שהציגה נגד ולנסיה וספורטינג . ואן ניסטרלוי שנמצא בכושר מצוין (4 שערים ב3 משחקים רשמיים) , ירצה להמשיך את הכושר שלו , בנוסף לכך ראול בספק למשחק הקרוב . כאמור , בשבוע שעבר נומנסיה ניצחה את ברצלונה בביתה,ניצחון מאוד מפתיע.
    אגב , למי שלא יודע הייתה ביקורת גדולה על גילם של ראול וואן ניסטרלוי . ביום ראשון הם ירצו להוכיח אחרת,אני מאמין שבברנבאו ריאל צריכה לנצח את נומנסיה.

ראול.יפספס את המשחק נגד נומנסיה

ויאריאל - דפורטיבו:

סגנית האלופה,ויאריאל שהתחילה את העונה עם תיקו תנסה לנצח בבית את דפוריבו לה קורוניה,אני מאמין שהיא תעשה את זה,דפורטיבו לא אמורה להוות מכשול לויאריאל כרגעףלמרות הניצחון במחזור הקודם של דפורטיבו על ריאל בבית של ויאריאל אני לא מאמין שהם ינצחו.

אלמריה - ולנסיה:

ולנסיה , בלי דוד סילבה , תתארח מחר באצטדיון האור באנדלוסיה . ולנסיה התחילה את העונה עם 3-0 פשוט ענק ומשחק שהיה מהנה לראות על מאיורקה , וחלוצה דוד וייה נמצא בכושר מצוין כרגע עם פתיחת העונה,אני לא מאמין שתיהיה פה הפתעה וולנסיה תנצח את המשחק הזה למרות שאלמריה מסוכנת(3 שערים במדי הנבחרת , שער בסופרקופה ושער נגד מאיורקה).

וייה.בכושר למצויין כרגע

שאר המשחקים במחזור ה2

מאיורקה - אוסאסונה
    מלאגה - בילבאו
    רקראטיבו - אספניול
    חטאפה - בטיס
    מלאגה - בילבאו

*שיפרתי את הסיקור שלך.

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

מקווה שראול יהיה כשיר.
    עדיין לא יודעים ב100 אחוז, אבל כנראה שהוא לא יהיה כשיר.
    Real Madrid ♥

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ריאל וברצלונה ינצחו בבית, אתלטיקו תישאר במקום ה-1.

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

כפי שנאמר כבר קודם , אני מקווה שראול יהיה כשיר למשחק בניגוד לציפיות . נומנסיה היא יריבה טובה לריאל מדריד ואין צורך לזלזל בה בגלל שהיא עלתה ליגה וריאל מדריד היא האלופה , ובמיוחד אחרי הניצחון של נומנסיה על ברצלונה במחזור הקודם...
    אני מאמין שריאל היא הפייבוריטית והיא תוכל לנצח , בניגוד לברצלונה . זה יהיה מאוד חשוב להשיג את הניצחון הזה כי 2 משחקים לריאל מדריד בלי ניצחון זה ממש לא טוב ולא נעים לפתוח כך עונה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

קנאברו בראיון לAS , אחרי פציעתו הקשה

קנבארו:" הפציעה הקשה מאחוריי. אני שואף לשחק לפחות עד מונדיאל 2010"

בידיוק ביום שהוא חוגג 35 קיצים, ולאחר שהשאיר את הפציעה הקשה שהביתה אותו מהיורו מאחור, התפנה פאביו קנבארו לראיון ארוך ומעניין עם אתר האס. קנבארו מספר על על הרעב העצום לחזור למגרשים, הרצון להישאר בריאל מדריד מעבר לעונה האחרונה שנשארה לו בחוזה, מדגיש שהפרישה רחוקה ממנו והוא רוצה לשחק לפחות עד מונדיאל 2010, ובנוסף הוא משבח את הסגל של הקבוצה, וגם מדבר על קסיאס ורוביניו. זה לא הגיל, זה התרגיל. 20 משחקים בעונה? - הצחקתם את קנבארו!

הראיון המלא מאת עבדכם הנאמן:

מזל טוב

- "תודה. אני כבר בן 35, אבל אני מאוד מרוצה ממה שקורה איתי. אני משחק במועדון הגדול בעולם עם השחקנים הכי טובים. כל בוקר אני קם לאימון בשמחה כי אני יודע שאנחנו הולכים להילחם על כל התארים, אנחנו כל הזמן רוצים לנצח. השאיפה של המועדון זה להיות מושלמים".

איך אתה מרגיש עכשיו?

- "אני מאוד שמח שהשארתי את הפציעה הארוכה מאחוריי משום שזה לא היה קל. עבדתי קשה קצת יותר מהשאר כדי לחזור לעצמי. אני צריך להיות מוכן לקראת המשחק הראשון שלי העונה ואני מאוד מקווה שזה יהיה נגד נומנסיה, למרות שרוב הסיכויים שאחכה עד למשחק נגד סנטאנדר בשבוע הבא. בכל אופן, כבר שיחקתי פעמיים במדי הנבחרת כי אמרתי לליפי שאני מרגיש מצויין".
    האם הרגשת רע במהלך הפציעה?

"לא קל לחזור מפציעה של שלושה חודשים, בעיקר לא בגיל שלי, אז המשימה הרבה יותר קשה. מעולם לא הייתי מחוץ למגרש לכלכך הרבה זמן, וכמובן שהייתי מאוכזב מכך שהחמצתי את היורו. בכל אופן, הכל מאחוריי. אני מרגיש מוכן ומצפה לפתוח את העונה. אחרי שתי אליפיות הציפיות מאיתנו גבוהות מאוד, אנחנו צריכים לדרוס".

האם בגיל 35 אתה מוכן לשחק 40 משחקים בעונה ?

"כן. כמובן שהבנתי שכל שנה שעוברת אז המשימה קשה יותר, אבל נסתדר. בכל אופן, גם אם חלילה תיהיה איתי בעייה, הסגל עמוק מאוד, והקבוצה לא תיהיה בבעייה. עבור שחקנים מבוגרים שיהיה פשוט יותר לשחק 20 משחקים במקום 40, אבל אני מאמין שאני מסוגל לעמוד במשימה, ואין שחקן כדורגל שיעדיף לשבת על הספסל ולנוח, אני עדיין רעב לשחק עוד ולזכות בעוד תארים, זה דבר שלא עובר עם הגיל. כולם שואפים לשחק כמה שאפשר".

הסוכן שלך אמר שזו העונה האחרונה שלך

- "לא מדוייק. הוא אמר שזו השנה האחרונה שלי בריאל מדריד, משום שבקיץ ייגמר לי החוזה. זה נכון שיש לי שאיפה לשחק עונה אחת בנאפולי שם גדלתי, ולסיים שם את הקריירה, אבל לפני הכריסמס אני אדבר עם הנהלת ריאל מדריד ואראה האם הם מרוצים ממני, ורוצים להמשיך איתי את הקשר. אני מרגיש פה טוב מאוד. אני עדיין לא רוצה לפרוש, אני מסוגל להמשיך לשחק עוד. אני בן 35 אבל מרגיש הרבה יותר צעיר. אני שואף לשחק עד 2010 לפחות, משום שאני רוצה להשתתף במונדיאל. אני בר מזל שיש לי מאמן כמו ליפי שיוכל להגיד לי אם אני מספיק טוב לשחק במונדיאל או לא".
    אמרת שספרד תזכה ביורו וכך היה

- "ספרד נבחרת שמאוד קשה לנצח אותה. היא זכה ביורו בגלל איכות השחקנים והעובדה שהנבחרת הייתה מאוד מלוכדת. איטליה החליטה לוותר מוקדם מידי על הטורניר. השחקנים עלו קדימה בלי לחשוב והנבחרת הייתה מבולבלת. ספרד לעומת זאת שיחקה חכם. לארגוניס יש חלק גדול בזכייה".
    איקר ייזכה לדעתך בכדור הזהב?

- "אני לא יודע. אני מקווה בשבילו, מגיע לו, אבל גם רונאלדו שיחק מצויין לאורך כל העונה. הם ייאבקו ראש בראש".
    האם אפשר להאמין בקבוצה שהיא תיתן עוד עונה טובה?

- "בהחלט. אנחנו יותר מאוסף של שחקנים כישרוניים, אנחנו קבוצה אחת שמאוחדת במטרה לזכות בעוד תארים, ואנחנו עובדים מאוד קשה כדי לעשות זאת. השאיפה של המועדון היא כל הזמן להשתפר. אנשים אומרים שמכרנו את רוביניו ובפטיסטה ובמקומם הבאנו רק את ואן דר וארט ובכך עשינו טעות, אבל הם לא מבינים את העוצמה של הקבוצה. אנחנו ממש לא שבעים משתי האליפיות, להיפך, אנחנו רוצים להמשיך את הצרף. כל שחקן תמיד רוצה לזכות בעוד תארים, משום שאם תפספס תואר זו תיהיה הרגשה קשה שתלווה אותך עוד הרבה זמן. אנחנו רוצים לשמח את הקהל הנפלא שלנו".

האם הקבוצה לא תבצע שינויים בסגל עד תום העונה?

- "עד ינואר בוודאי שלא יהיו שינויים, אבל יכול להיות שאח"כ מיאטוביץ ושוסטר יחליטו להביא עוד שחקנים כדי לחזק את הסגל. בכל אופן, אני מאוד מאמין בקבוצה הנוכחית שיש לנו, כבר הראנו למה אנחנו מסוגלים במהלך השנתיים האחרונות וגם במשחק הסופר-קופה נגד וולנסיה. בקבוצה יש שילוב טוב בין צעירים לבין מנהיגים".

אחרי שתי אליפיות ספרד הגיע הזמן לזכות בצ'מפיונס?

- ”אנחנו מאוד רוצים, אבל לזכות בליגת האלופות זו משימה מאוד קשה. קשה לשפוט את הקבוצות בתחילת העונה, דברים כאלו אפשר לעשות רק לקראת אמצע העונה. אחת מהדרכים לזכות בליגת האלופות זה להיות בשיא היכולת בערך בחודשים פברואר-מרץ, ובשנתיים האחרונות לא הצלחנו לעשות את זה. בשנה שעברה דווקא פברואר היה חודש רע מאוד עבורינו, במהלכו הפסדנו כמה משחקי ליגה. בשנה שעברה הקבוצות האנגליות היו עדיפות עליינו, בוודאי שבנקודת הזמן הזו".
    ולמה זה קרה?

- "אין סיבה אחת מוגדרת. אולי משום שהם היו יותר חזקים פיזית מאיתנו, ובכלל הקבוצה שלנו סבלה ממכת פציעות קשה בעונה שעברה, ולכן היה לקבוצות האנגליות קל יותר לשחק פעמיים בשבוע. היה עליהן פחות לחץ מאשר על השחקנים שלנו".

מה אתה אומר על דבריו של שוסטר? הוא לא מרוצה מהחלק הקדמי של הקבוצה

- "זה טבעי שהמאמן מבקש להחתים עוד שחקנים. במשחק נגד לה קורוניה הקבוצה נראיתה רע, אבל אני בטוח שביום ראשון, כאשר השחקנים יהיו קצת פחות חלודים ונשחק נגד הקהל שלנו, נציג יכולת אחרת לגמריי".

מה אתה חושב על ברצלונה?

- "השנה הנוכחית שלהם תיהיה טובה יותר מאשר העונה שעברה. לא בגלל השחקנים שהקבוצה החתימה, אלא בגלל החלפת המאמן. בשנה שעברה השחקנים לא היו במסגרת מסודרת, לא הייתה אחדות ולא היה להם את הלהט להצליח. השנה דברים ישתנו, גוארדיולה יעשה שם בידיוק מה שקאפלו עשה אצלינו, הוא יעשה שינוי גדול. עם גוארדיולה יהיה לברצלונה טוב יותר".
    ומה בקשר לאתלטיקו מדריד?

- "הם הציגו יכולת נהדר בשני המשחקים האחרונים, לא האמנתי שהם יפרקו את שאלקה בכזאת קלות. מגיע להם לשחק בצ'מפיונס ליג. השנה הליגה תיהיה קשה יותר, גם הם בתמונה".
    מה הפתיע אותך במהלך הקיץ הנוכחי?

- "עזיבתו של רוביניו. הדיבורים בתקשורת היו שרוביניו יעבור לצ'לסי, אך לבסוף הוא עזב דווקא למנצ'סטר סיטי".

הוא לא יכול להיות השחקן הטוב בעולם או שבעצם כן?

- "אני חושב שאם הוא לא היה עוזב הוא כן היה בשל לפרוץ בגדול סוף סוף. בכל אופן, רוביניו עשה הרבה שטויות בהתנהגות שלו עם התקשורת, בעיקר משום שהיה לו סוכן רע מאוד שהשפיע עליו לרעה. אם אתה רוצה לעזוב לקבוצה אחרת, תעשה זאת בדרך ראויה. בנוסף, מועדון כמו ריאל מדריד שילם עלייך הרבה כסף ונתן לך צ'אנס גדול להיות שחקן מצויין, וחבל שהוא פיספס את הצ'אנס. אבל אני רוצה שוב להדגיש, התקלה היא לא ברוביניו, אלא בסביבה שלו".
    Siete

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מסיבות לא ידועות , הוציא פפ גארדיולה את תיירי הנרי מהסגל של ברצלונה . לטענת כמה מהאתרים , הוא לא מרוצה מהיכולת של השחקן , לא באימונים , ולא במשחק האחרון נגד נומאנסיה.

הפתעה גדולה גם ברשימת הסגל של ריאל מדריד : ראול ישחק נגד נומאנסיה (קרוב למדי יעלה מהספסל) , אבל סרחיו ראמוס וקנאברו לא ישחקו .קנאברו לא כשיר במאת האחוזים , וראמוס חזר עם פציעה קלה מהמשחק של ספרד . כמו כן , גם מיגל טורס נפצע במשחק של ספרד עד 21 , מה שכנראה ישלח את מיטצל סאלגדו לעמדת המגן הימני .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-09-2008 בשעה 17:48.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

החלטה טובה . אני חושב שהנרי צריך לעבור קבוצה . בברצלונה זה נראה כאילו שהוא גמר את הסוס . גם ככה לא הולך לו בקבוצה.
    הוא חייב לעבור מברצלונה!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

החלטה טובה . אני חושב שהנרי צריך לעבור קבוצה . בברצלונה זה נראה כאילו שהוא גמר את הסוס . גם ככה לא הולך לו בקבוצה.
    הוא חייב לעבור מברצלונה!
    החלטה טובה למה ? תשמע , מה שבטוח שהוא לא גמר את הסוס . אני אומר את זה על סמך המהירות שלו , והטכניקה שנשארה לו . שחקן בעל מהירות כמו שלו , ובמיוחד שמדובר בהנרי , יכול לשחק בהרבה קבוצות באירופה. אז לא הלך לו שנה ראשונה , יש לו הזדמנות לתקן . הוא היה גרוע ,אבל כל ברצלונה היתה גרועה למעט צאבי .

בקשר למה שכתבתי על מדריד , מיגל טורס בסוף לא פצוע , ואין לי מושג למה הוא לא בסגל .
    או שהוא מתנכל לטורס , או שהוא רוצה לשמור אותה ליום רביעי , אבל זה פאקינג באטה בוריסוב (משו כזה) , לשמור למה ? מעניין מאוד .
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

יופי של תוצאות בשביל הגדולות.
    ברצלונה מסיימת בתיקו 1-1 עם ראסינג בבית ואתלטיקו מדריד מפסידה 2-1 בחוץ לויאדוליד.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

יהיה כיף מחר , למרות שראמוס וקנאברו לא משחקים,ונצטרך לסבול שוב את סאלגדו. מקווה שריאל תציג יכולת טובה ,בניגוד ליריבתה .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-09-2008 בשעה 00:30.
    Siete

משתמש משקיע
    שם פרטי
    נובזי
    לייקים
    0
    נקודות
    597
    משפט מחץ
    Your mom's a homo and your dad's a lesbian O_o

סלגדו משחק= סיכויים טובים להפסד :|
    צפיתי עכשיו בשידור חוזר במשחק של בארסה-סנטאנדר. היה מצחיק אני חייב להגיד, במיוחד הגול של ראסינג.
    Everybody needs somebody,
    You're not the only one...

נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

היה משחק ענק בין סביליה לספורטינג גיחון. מחצית ראשונה מטורפת עם 6 שערים ושלושער של ביליץ' מגיחון.
    חבל שבמחצית השניה היה רק שער אחד, למרות כל הלחץ של נאבאס וקאפל (שהפכו מלהיות שחקנים טובים בעונה שעברה, לשחקנים ברמה הכי גבוהה העונה).
    נערך לאחרונה על ידי AND; 14-09-2008 בשעה 07:28.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי AND צפיה בהודעה
    היה משחק ענק בין סביליה לספורטינג גיחון. מחצית ראשונה מטורפת עם 6 שערים ושלושער של ביליץ' מגיחון.
    חבל שבמחצית השניה היה רק שער אחד, למרות כל הלחץ של נאבאס וקאפל (שהפכו מלהיות שחקנים טובים בעונה שעברה, לשחקנים ברמה הכי גבוהה העונה).
    גם אתה ראית את זה? פשוט מדהים אחי . זה מה שאני אוהב בליגה הספרדית , שפשוט כולן טובות , כולן .אגב ,כל כך הרבה כשרונות גדלו בגיחון , אחד מהם זה דוד ויאה .
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

איך שמחתי שראיתי את המשחק של בארסה.
    זה היה כל כך כיף לראות אותם לוחצים אבל לא מצליחים ליצור מצבים.
    1:1 זה מעולה לריאל, ועוד זה שאתלטיקו הפסידו, זה דבר מצוין בכלל.
    Real Madrid ♥

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.