קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-12-2007, 16:03
  2. עוד טראק חופר של virtual extazya
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:54
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
  4. עוד סרטון מבית היוצר של Fps DOUG (boomaheadshot)
    על ידי MaRoKaY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 23:20
נושא נעול
עמוד 11 מתוך 12 << ראשון ... 9101112 אחרון >>
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 172

השתמטות הדיון היחיד אחריו לא תוזכר פה עוד המילה השתמטות - עמוד 11

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

(^^) יפה אמרתה.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

נרקיסיסט,אובססיבי, רעעעעבב לתשומת לב, וכניראה שהוא יצא על דכאון
    אנשים בעלי אופי נרקיסיסטי משחררים מהצבא. מה לעשות שלא כולם מתאימים לשרת בצבא וזה הצבא אמר ולא הוא ולא אני.

אבל סחטיין, איזה תשומת לב קיבלתי =) בטח לקח לך הרבה מאוד זמן והשקעה לרשום את כל זה לאנשים שלא ראית בחיים שלך, תודה.
    DimA

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

UP

משתמש משקיע האוואטר של ACiD_PLaNeT
    לייקים
    0
    נקודות
    8,640
    משפט מחץ
    Mess With The Best, Die Like The Rest

ציטוט נכתב במקור על ידי (^^) צפיה בהודעה
    קודם כל אני רוצה להודות (באמת לא סתם) לכל אותם משתמטים שמביעים את דעתם בפורום אין לכם מושג כמה זה חשוב- לנו, לנו= אותם אזרחים שכן משרתים את המדינה הזאת , שלוחמים בחזיתות, ובעורף שלומדים, שמתקנים, שמסיעים, ששומרים, שמתכנתים ,שמסדרים ,שסוחבים, שרצים, שיורים, ובקיצור שנותנים הכל ואף יותר למען המדינה, למען משהו גדול מאיתנו ,אותה נתינה שאנשים ריקנים כמו חלק מהמגיבים פה לעולם לא יבינו. אילולא אתם לא היינו מתמלאים ברגשות הזעם שמציפים אותנו למראה התגובות העלובות שלכם, לא היינו מחפשים אלף פעם (לשווא) את ההיגיון או הרגש שעומד מאוחרי המילים שלכם. לא היינו בונים ומעצבים את דעתנו האיתנה עוד ועוד קצת. כל פעם מחדש.

אני לא מתכוון לשבת כאן ולהסביר מה משמעותו של שירות המדינה ובטח שירות מדינה כמו שלנו, אני לא מתכוון למנות את אלף אלפי הסיבות למה כן לתת למה כן להתגייס למה אסור לנו להיות שאננים, תמימים ולסמוך שאחרים יעשו, אני לא מתכוון להצדיק את פעולות צה"ל ולשבחן ובאותה מידה לא מתכוון לגנות את פעולות הטרור הפלסטיניות , לא הולך לגנות את השמאל , את ה"אידיאולגיה" בשקל שלהם או את ה"מצפון" המפלה שלהם שכואב רק את כאבים של ילדים פלסטינים.

אני לא מתכוון להסביר את כל זה מהסיבה הפשוטה מאוד. הסיבה היא שכל אחד כאן יודע את זה טוב, טוב ומשחקים לא יעזרו פה כל אחד ואחד מכיר את המצב , חי אותו ברמה זאת או אחרת וכל אחד פה יודע היטב מהן כללי המשחק ומי אחראי למה ולמה...

כל אחד למעט חבורה של ליצנים , רודפי תשומת לב, או קומץ נהנתנים שכסף כסף כסף ורווח עצמי ..אנשים חלולים, שרואים כל דבר באופן מעוות נהנים ממניפולציות כי פשוט אין להם דרך אחרת לעניין מישהו בעולם הזה. אני אתייחס לשלושתם (sunz, k~c,devil-angel)

Sunz - המניפולטור הראשי- תראו מי מדבר הוא מעיד על עצמו שקיבל פטור מצה"ל (פטור נפשי - ותפסיק לבלבל תשכל שזה רפואי שמרפואי נפשי וזהו) -ספק אם ברצון ספק אם לא ואפשר לראות את זה בתגובות שלו אני לא יתחיל לנתח את זה אבל רק מה שקורץ לעין , נרקיסיסט,אובססיבי, רעעעעבב לתשומת לב, וכניראה שהוא יצא על דכאון (אני מניח) ככה שהוא רק כועס על המערכת הצבאית שזרקה אותו... ומוציא את התסכול שלו עליה אל מול כולכם .. אסור להתרגש ממנו הוא מדבר שטויות במיץ במעטה של שפה גבוהה וידע..

אני אתן דוגמא לשטויות שהוא רושם פה , הנה ציטוט משעשע ודבילי כמובן שהוא רשם (עמוד 4 , 5 תגובות לפני הסוף חח אין כח לחפש)
    "המשתמטים זה לא איזה זן מוזר(לא ניראה לי). הם חיים בינך, איתך (עד כאן נכון ועצוב) ולעיתים מאיישים תפקידים מאוד בכירים"
    חחחחחחחחחח..............
    אחרי שצחקנו בוא נחזור למציאות, על איזה תפקידים בכירים אתה מדבר????
    ח"כים? לא.. (חוץ מהערבים והחרדים), בכירים בתעשיות הפרטיות ? לא...
    הציבוריות חחח הצחקת אותי שוב.. שגרירים? אפילו לא אחד ,אפילו מייסד "שלום עכשיו" היה במטכ"ל (וילן) אז אלא אם אתה מתכוון לג'קו מכוכב נולד 3 (שגם הוא מי ישמע "כוכב" כוכב נופל אולי ) איןן לי שמץץץץ מאיפה הבאת את השטות הזאת כמו רבים מ"משפטי החוכמה" שלך.. ועכשיו נחכה לחיפוש פירצה במשהו שכתבתי כדי שתנסה לבנות קייס חדש ועלוב פחות.

devil- angel פחח כסף כסף כסף לאדם חלול כמוך כלל לא מגיעה תגובה רק משפט אחד אחרי שמנית את כל "בעיות המדינה" מה לעזאזל אתה חושב שיש מדינה בעולם שאין בה שחיתות (איסלנד?) או דקירות,פשע (וותיקן?) כל כך קל לירות לאוויר טענות במקום לנסות ולשנות משהו.. כן אז תברח .. תאמין לי מדינת ישראל לא מפסידה שום דבר - ההפך...

k~c דימה, אני מתייחס אליך כאל ניחוש, תיראה את זה כתאוריה פרועה .. מהשם אני מבין שעלית לארץ , ומההתנסחות שלך זה היה בגיל צעיר יחסית
    ואם אני טועה אז מה לעשות ניסיתי אבל אני בספק.
    קש"הס?, מרמור? מה זה שגורם לבנאדם שעלה לארץ שברח מהמדינה שלו ולא משנה איזה סטן זה היה ומחליט ככה לצאת נגד שירות המדינה.. פתאום נהיה נוח? כבר לא שומעים ז'יד לכל מקום שהולכים? כבר לא מסתכלים עליך בעין עקומה? או שהיית קטן מכדי לזכור בכלל את זה , מעניין למה כל זה והכפיות טובההה אווו וואההההה קשה לי להבין כמוך אולי אתה כועס שהיה לך קשה להסתדר פה ובכל זאת אחרי הכל יש עשרות אלפי עולים מחבר העמים ששירתו משרתים וישרתו את המדינה הזאת על הצורה הטובה ביותר אותך עוד לא לגמרי הבנתי אבל מסתמן שהאנוכיות והכפייתיות התגברו על הכל אצלך מה לעשות לצערנו זה קורה לחלשים.

בקיצור (חח קיצור הא) מה שהיה לי לומר נאמר.

למסגר ולתלות בחדר!
    אחי אני מת עליך.
    לקחת את כל מה שהוא אומר ולתייג!
    חוץ מהקטע שאמרת על השמאלנים שעליו אני חולק קצת- הכל פשוט לתייג!
    איש גדול אתה באמא שלי.

כל הכבוד.

תודה לך ACiD_PLaNeT נחמד לקבל הערכה על דברים כאלה.
    סע בזהירות

משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875

אני פשוט לא מבין אם כולם היו כמו הכמה רודפי צומת לב המשתמטים האלה מי היה מגן על המדינה הזאתי...!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי Maryum375; 14-09-2008 בשעה 23:20.

משתמש מכור האוואטר של זוהרה
    שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נעלי עור עשויות מפרות עור

אי אפשר להעניש משתמטים, כי אפשר לדעת מי משתמט, אלא אם כן הוא מכריז שהוא השתמט מצה"ל, ואז עורכים נגדו משפט שנמרח עד שהאדם כבר מבוגר מדי לגיוס. בגלל זה רוצים לעשות את "חוק בוסקילה".

אגב, אחוז המושבניקים שהולכים לקרבי-לפחות מהמרכז-יירד באופן דרסטי, כי אל כל המושבים של המרכז עוברים משפחות עירוניות עם המון כסף שהחליטו "לחזור לטבע".
    תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

מי שלא מתגייס, שידע שהוא בעל אופי חלש ושיפסיק לעבוד על עצמו שהוא לא מתאים למסגרת.

הרי אם תחשבו על זה, לאף אחד לא מתאימה מסגרת של צעקות, של לומר לו מה לעשות, ושל עונשים מפגרים,
    אבל יש כאלה שלוקחים את זה כהגנה על המולדת - ויש כאלה שמשתמשים בזה כתירוץ של "אני לא מתאים".

למזלנו שמספר הפטריוטים הוא כמספר המשתמטים, אם זה לא היה ככה... תאמינו לי שכל עם ישראל היה מתנדב לצה"ל.
    פשוט זה תמיד קל יותר לומר "יש אחרים שיעשו את העבודה במקומי, אם אני אשב בבית לא יקרה שומדבר".

משתמטים, לחופש יש מחיר... ואתם לא שילמתם עליו. הוא לא מגיע לכם.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Devil-Angel צפיה בהודעה
    שונא תצבא
    אני עוד חצי שנה צריך להגייס ומזה לא בא למסגרת
    הגעילה הזאתי אם היה לי כסף הייתי עוזב מזמן תמדינה הזאתי
    אבל אין לי באסה
    וגם לקבל מהצבא 250 שקל בחודש מזה עושים צחוק מאנשים מקריבים תחיים אבל מקבלים 250 שקל
    עדיף כבר לעבוד 3 שנים מנקה זבל
    ואני ממש טוב מחשבים אני קורה ספרים לומד מחשבים אם לא הצבא הזה
    הייתי יכול ללכת תאונבסיטה ולעוף מפה כמה שיותר מהר
    הכי טוב ארה"ב אין כמוה חבל שבאמת אני גר פה
    ועוד סביב ערבים בכול חור
    ואיך המדינה הזאתי מנהלת אני רואה כל יום חדשות המשטרה בקושי עושה משהו
    אנשים דוקרים אחד תשני חופשי ומה עושים להם יושבים בבית איזה שבוע ויוצאים לדקור שוב
    משחררים איזה מילון מחבלים בעד איזה חייל אחד שהוא בכלל לא חי אני מבין שלמשפחה חשוב
    לקובר תמנוח בישראל אבל נו באמת אפשר לבקש עזרה מארה"ב או משהו לעשות משר מתן של איזה 10 מחלבים אבל 200 מבלים טוב שלא ואז הם יחטפו חיילים
    ממשלה משוחטת ממש מבאים להם שקל עושים מה שאתה אומר להם
    ראש הממשלה לא עושה כלום רק בטיסות כל היום עושה טייולים בעולם נו באמת
    וכל דבר עולה פה פי 200 ממה שהוא אמור לעלות דוחפים למוצר כל מס אפשרי באמא שלי למשאל אני רוצה לקנות מכונית בארה"ב או ביפן וכל אנגליה והרבה פחות משלים
    בגלל איך המדינה הזאתי מתהלת אני ממש לא אוהב אותך
    אתה יודע שתשעים אחוז מהתדרדרות התרבות הישראלית היא בהשראת ארה"ב, רייט?

בתכלס, החלום האמריקאי מאוד קשה להשגה אם אתה לא נולד בו.

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivChoen צפיה בהודעה
    אני לוקח את צהל כמובן מאליו וכך גם גדלתי..
    חינכו אותי ככה.. אח פצוע עם 40% נכות ושירת בשיריון
    אחות קרבית שהייתה מדריכת האמרים
    אחות במודיעין...
    SUNZ K~C saidclean שיראל -Haim- Devil-Angel ועוד כמה שמאלנים מגעילים.אתם כולכם מגעילים אותי.. מחפשים תירוצים למה ואיך לא לשרת.. לא לתרום כ"תודה" על זה שאתם חיים בשקט והולכים לישון בלילה בלי לחשוש.
    אם אתה בריא גופנית\נפשית לכו לשרת...אבל במצב שלכם אתם פגועים שכלית ואתם לא מבינים כלום מהחיים שלכם..
    סליחה שככה אני מדבר זה פשוט נושא רגיש.

כדאי לך להרגע פעם אחרונה שאני עורך לך קללות [:
    הצבא והמדינה נוסדו על בסיס שמאלני. קראת פעם את הצהרת העצמאות של מדינת ישראל? בן גוריון כתב בפירוש שלמרות המלחמה (למקרה של ידעת, ההצהרה נכתבה כמה ימים אחרי פתיחת מלחמת העצמאות) הוא מקווה ליחסי שלום וידידות עם הערבים. לא, עזוב. הרצל חזה שמדינת ישראל תהיה בית ליהודים וערבים.

ואני לא מאשימה את שיראל. זה מאוד מרשים שאחותך הייתה במודיעין, אבל רוב הבנות בצה"ל משרתות בתפקידי "צ'ופר", כדי שלחיילים יהיה במה להשתעשע.

אני מבינה שצבא זה נושא מאוד רגיש אצלך, אבל יש אנשים שונים עם דעות שונות שצריך לכבד.

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    מי שלא מתגייס, שידע שהוא בעל אופי חלש ושיפסיק לעבוד על עצמו שהוא לא מתאים למסגרת.

הרי אם תחשבו על זה, לאף אחד לא מתאימה מסגרת של צעקות, של לומר לו מה לעשות, ושל עונשים מפגרים,
    אבל יש כאלה שלוקחים את זה כהגנה על המולדת - ויש כאלה שמשתמשים בזה כתירוץ של "אני לא מתאים".

למזלנו שמספר הפטריוטים הוא כמספר המשתמטים, אם זה לא היה ככה... תאמינו לי שכל עם ישראל היה מתנדב לצה"ל.
    פשוט זה תמיד קל יותר לומר "יש אחרים שיעשו את העבודה במקומי, אם אני אשב בבית לא יקרה שומדבר".

משתמטים, לחופש יש מחיר... ואתם לא שילמתם עליו. הוא לא מגיע לכם.
    כל מילה נוספת מיותרת לדעתי.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

"משתמטים, לחופש יש מחיר... ואתם לא שילמתם עליו. הוא לא מגיע לכם."
    מכל הדיון הזה.
    אגב, (^^), קבל ח"ח. לקחת את התמצית ופשוט הוצאת את זה ופשוט צדקת בכל מילה.
    לא מבין למה צריך לגרור את זה לדיון, כשידוע שמשתמט הוא בנאדם חלש אופי, שלא מסוגל לכלום.
    אם אין לך בעיה רפואית או נפשית ואתה לא בצה"ל, אתה משתמט. אם אתה משתמט אתה אפס.

Yeahi, תנעל. אין מה לגרור את הדיון הזה, במיוחד שמתמשים כמו דיבל אנג'ל מתגרים באלו שאוהבים את המדינה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai.g צפיה בהודעה
    "משתמטים, לחופש יש מחיר... ואתם לא שילמתם עליו. הוא לא מגיע לכם."
    מכל הדיון הזה.
    אגב, (^^), קבל ח"ח. לקחת את התמצית ופשוט הוצאת את זה ופשוט צדקת בכל מילה.
    לא מבין למה צריך לגרור את זה לדיון, כשידוע שמשתמט הוא בנאדם חלש אופי, שלא מסוגל לכלום.
    אם אין לך בעיה רפואית או נפשית ואתה לא בצה"ל, אתה משתמט. אם אתה משתמט אתה אפס.

Yeahi, תנעל. אין מה לגרור את הדיון הזה, במיוחד שמתמשים כמו דיבל אנג'ל מתגרים באלו שאוהבים את המדינה.
    אחי הדיון ירד וחזר לבקשת האנשים המפקח שלי ביקש להקפיץ אותו אני אדבר איתו ונראה מה עושים.

משתמש מכור האוואטר של Adar
    שם פרטי
    אדר
    לייקים
    0
    נקודות
    158
    משפט מחץ
    צ'אק נוריס לא אוהב את ריימונד

ציטוט נכתב במקור על ידי מייקל :/ צפיה בהודעה
    אני חושב שזה תלוי..
    כאילו..
    אני אישית רוצה להשתמט,אם ייצא ממני ספורטאי מצליח..
    כי אני לא רוצה "לבזבז" שנתיים וחצי על שירות צבאי,בזמן שאני יכול להתקדם במשהו שאני ממש טוב בו..
    לדעתי לקבל ספורטאי מצטיין זה לא להשתמט .
    אני גם מקווה לקבל ספורטאי מצטיין , אני אשרת את המדינה בדרכים אחרות בכל . אני לא רואה סיבה למה לפגוע באימונים במשך שנתיים וחצי במקום להתחרות ולהתקדם ושאני יודע שככה אני אוכל לתרום למדינה הרבה יותר מאשר מה שאני אעשה בצבא
    l-one אתה גדול !

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

ציטוט נכתב במקור על ידי זוהרה צפיה בהודעה
    אתה יודע שתשעים אחוז מהתדרדרות התרבות הישראלית היא בהשראת ארה"ב, רייט?

בתכלס, החלום האמריקאי מאוד קשה להשגה אם אתה לא נולד בו.

הצבא והמדינה נוסדו על בסיס שמאלני. קראת פעם את הצהרת העצמאות של מדינת ישראל? בן גוריון כתב בפירוש שלמרות המלחמה (למקרה של ידעת, ההצהרה נכתבה כמה ימים אחרי פתיחת מלחמת העצמאות) הוא מקווה ליחסי שלום וידידות עם הערבים. לא, עזוב. הרצל חזה שמדינת ישראל תהיה בית ליהודים וערבים.

ואני לא מאשימה את שיראל. זה מאוד מרשים שאחותך הייתה במודיעין, אבל רוב הבנות בצה"ל משרתות בתפקידי "צ'ופר", כדי שלחיילים יהיה במה להשתעשע.

אני מבינה שצבא זה נושא מאוד רגיש אצלך, אבל יש אנשים שונים עם דעות שונות שצריך לכבד.
    יש בתגובה שלך חוסר ידע מוחלט בנוגע לענייני המזרח התיכון.
    זה נכון שמאז ומתמיד אנחנו מחזרים אחרי הערבים אבל זמנים השתנו וכך גם יחסי הכוחות והאינטרסים.
    אם הרצל היה מציג את החזון שלו כבית ליהודים בלבד הוא לא היה מתקבל וגם אף מדינה לא הייתה מכירה בישראל אם היה רשום בהצהרה שאנחנו מקווים למלחמה בלתי פוסקת עם הערבים.

שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    יש בתגובה שלך חוסר ידע מוחלט בנוגע לענייני המזרח התיכון.
    זה נכון שמאז ומתמיד אנחנו מחזרים אחרי הערבים אבל זמנים השתנו וכך גם יחסי הכוחות והאינטרסים.
    אם הרצל היה מציג את החזון שלו כבית ליהודים בלבד הוא לא היה מתקבל וגם אף מדינה לא הייתה מכירה בישראל אם היה רשום בהצהרה שאנחנו מקווים למלחמה בלתי פוסקת עם הערבים.
    יוע לנו על כל מחשבה שלו כי היה לו יומן שבו הוא כתב על כל התהליך. חוץ מזה, "ארץ ישנה חדשה" נכתב לפני הקונגרס הראשון.

האינטרסים שלנו ושל מנהיגי הערבים נשארו אותו דבר. הדרכים להשיג אותם הסלימו.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,510,134 | הודעות: 8,210,727 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect