מנצסטר חוגגת אשתקד , מי תחגוג באולימפיקו ?
בית א'
צ'לסי - בורדו
הפינאליסטית של שנה שעברה תנסה לעשות את אותה הדרך לגמר, דרך שמתחילה נגד סגנית האלופה הצרפתית, שמאכזבת בליגה הצרפתית. בורדו תשמח להוציא תיקו מהסטמפורד ברידג, ועוד יותר תשמח לעשות מה שמארסי עשתה לליברפול שנה שעברה .
מפגשים אחרונים :
מנצ'סטר סיטי - צ'לסי 3-1
בורדו - מארסי 1-1
הימור שלי : 1
רומא - קלוג'
רומא בלי טוטי, לא צריכה להתקשות מול האלופה הרומנית שנמצאת במקום התשיעי אחרי 7 מחזורים. אחרי ההפסד לפלארמו, ועדיין ללא ניצחון ליגה, סגנית האלופה סימנה לעצמה מטרה : גמר ליגת האלופות באולימפיקו. קלוג' מצידה תנסה להפריע, ואולי לגנוב כרטיס לאופ"א .
מפגשים אחרונים :
פלארמו - רומא 1-3
קלוג' - גלוריה 1-2
בית ב'
פנאתינייקוס - אינטר
אינטר יוצאת למשחק חוץ לא קל בכלל , נגד הקבוצה שסיימה במקום ה-3 אשתקד, ונמצאת כרגע במקום ה-9 אחרי 2 מחזורים בלבד. אינטר אלופת איטליה, רוצה לעבור את שמינית גמר ליגת האלופות, דבר שלא עשתה כבר שנים רבות. פנאתאנייקוס מצידה תחפש נצחון ביתי.
מפגשים אחרונים :
אינטר - קאטניה 1-2
פאו -פנטראקיסוס 0-3
הימור שלי :X
ורדר ברמן - אנורתוסיס פמגוסטה
ורדר ברמן עליה עוברת פתיחת עונה מאכזבת, תנסה להגיע לשלבים הגבוהים של ליגת האלופות השנה. הקבוצה הגרמנית לא אמורה להתקשות נגד אלופת קפריסין, במיוחד כשדייגו חוזר לכושר . אנורתוסיס מצידה צריכה להנות מהרגע , ואולי לנסות להלחם על כרטיס לאופ"א עם פאו.
מפגשים אחרונים :
ורדר ברמן - אנרגי קוטבוס 0-3
אפופ -אנורתוסיס 2-0
בית ג'
ברצלונה - ספורטינג ליסבון
הקבוצה הקטלונית שסיימה במקום השלישי המאכזב בשנה שעברה , והגיע לחצי גמר אשתקד , היא אחת מהפיבוריטיות הברורות לזכייה.
בליגה היא מקרטעת , אבל לכולם ברור שכשרון יש שם .ספורטינג
מצידה תנסה להלחם על כרטיס לליגת האלופות עם שחטר ובאזל.
מפגשים אחרונים :
ברצלונה - ראסינג 1-1
בראגה - ספורטינג 1-0
באזל - שאחטר דונייצק
כל שנה יש את הקרב בין הקבוצות הבינוניות, השנה הוא בולט מאוד . דונייצק קיבלה בית מצוין מבחינתה, והיא הפיבוריטית הברורה לעלות לליגת האלופות מבין השלושה (באזל ,ספורטינג) . אם באזל רוצה לעלות, היא תצטרך לנצח את כל משחקי הבית שלה ככל הנראה.
מפגשים אחרונים :
שאחטר - זפוריציה 2:2
באזל - לוצרן 0:2
הימור שלי :X
בית ד'
מארסי - ליברפול
מארסי, שעשתה כל כך הרבה בעיות לליברפול אשתקד, היא גם הקבוצה שליברפול עברה על חשבונה. הצרפתים מדברים על נקמה, אבל ליברפול פיבוריטית למשחק. במיוחד אחרי הנצחון על מנצסטר יונייטד , ועזיבתו של סמיר נאסרי הצרפתי ליריבה העירונית. שתי הקבוצות יחפשו נצחון, במיוחד כשפ.ס.ו ואתלטיקו נושפות בעורף.
מפגשים אחרונים :
ליברפול - מנצסטר יונייטד 1-2
בורדו - מארסי 1-1
הימור שלי : 2
פ.ס.ו אינדהובן - אתלטיקו מדריד
מבחינתי, המשחק הכי טוב ללא ספק . פ.ס.ו אלופת הולנד אשתקד ,
תנסה להגיע לשמינית גמר ליגת האלופות , ובשביל זה היא צריכה
לנצח לפחות 2 ממשחקי הבית שלה . אתלטיקו שנצחה את שאלקה
4-0 , תגיע להולנד במטרה אחת - נצחון .
מפגשים אחרונים :
ויאדוליד : אתלטיקו 1-2
פ.ס.ו - ספרטה 0-1