היום היה גזר הדין של יוסי מלאך, מי שלא זוכר במלחה (11.11.2007)זרק יוסי מלאך חזיז למגרש, המאבטח יואב גליצנשטיין לא עלה בדעתו שאותו אוהד זרק חזיז לכן הוא תפס את החזיז בידו בחשיבה שזה מן גליל נייר, לאחר שניות ספורות התפוצץ החזיז בידו של יואב, כתוצאה מכך שתיים מאצבעותיו נקטעו.
את אותו יום אף חובב ספורט, כדורסל בפרט לא ישכח.
אותו יום שאלימות הגיע למקומות חדשים, הגיע גם לכדורסל, הגיון פשוט של בנאדם היה אומר לו לא לעשות את זה מהסיבה הפשוטה שזה מגרש כדורסל זה מקום סגור ולא מגרש כדורגל שזה מקום פתוח.
מה שאני זוכר מאותו יום זה, שברגע זריקת החזיז השחקנים היו בצד השני של המגרש, מה שמאפשר לומר שבאיזה שהוא מקום הם ניצלו שיואב תפס את החזיז בשביל להוריד אותו מהפרקט.
אחרי שהחזיז התפוצץ, אני זוכר את המראה, שקשה להסביר אותו, פשוט מראה נוראי.
כאמור היום התקבל גזר הדין שהוא שלוש שנים בפועל ופיצוי של 150 אלף, שיוסי מלאך מחויב להביא ל יואב.
כמו שיואב אמר בתגובה: "אתם לא רואים חיוכים אצלי, אין אף אחד שמרוויח פה. שום פיצוי לא יחזיר את מה שנלקח ממני. קשה לי עם הכל, אני כרגע מחפש את השקט"
זה משהו שבאיזה שהוא מקום יכול לעצבן כל אחד, את הנעשה אין להחזיר.
יואב יהיה צריך לחיות את חייב כנכה לכל דבר.
דבר שכן טוב בגזר הדין היום זה, שמהיום אותם אנשים יראו שכן יש תוצאה לדברים שהם עושים.
אני מאוד מקווה שזה לא יקרה יותר, לא בכדורסל ולא בכדורגל, בעצם לא באף אירוע ספורט.
חיי אדם לא שוים את המחיר של התסכנות בשביל לתת show לקהל.
מלחה- 11.11.2007

ציטוט ההודעה