הבנתי שמטאליקה מגיע לארץ , מישהו יודע מאיזה גיל {אם יש הגבלה } , תאריך מקום ושעה וכמה עולה כרטיס?
הבנתי שמטאליקה מגיע לארץ , מישהו יודע מאיזה גיל {אם יש הגבלה } , תאריך מקום ושעה וכמה עולה כרטיס?
נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 11-09-2008 בשעה 18:18.
|
|
חחחחח עד לאיפה השמועות האלה יגיעו
נראה שאפילו סבתא שלי חושבת שמטאליקה מגיעים לארץ
חחח מטאליקה לא נראה לי יגיעו לארץ
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זו לא רק שמועה, הם באמת היו אמורים להגיע לארץ זה אפילו פורסם בעיתונים ובאינטרנט..
מתחילת אוגוסט לא שמעו שום דבר על זה אז אני מניח פשוט שהם לא באים....
שמעתי שיום שישי הזה הם בארץ, מישהו יודע?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
הם לא מגיעים בסוף, חכה לשנה הבאנ חביבי
שיט כל כך רציתי ללכת ...![]()
הם היו פעמיים בישראל, 93' ו96' אם אני זוכר נכון. או שזה היה 98' ולא 96'![]()
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.