בית ה'
סלטיק - אלבורג
אלופת סקוטלנד ב-3 שנים האחרונות, נמצאת כרגע במקום ה-2, ותנסה להגיע לשמינית גמר ליגת האלופות כפי שהגיעה לפני כשנתיים, שם הפסידה למילאן אלופת אירופה באותה שנה. מנגד עומדת הקבוצה הדנית הסימפטית, שנמצאת במקום ה-9 המאכזב לאחר 7 משחקי ליגה. מידע אישי, אני יכול להגיע שאלבורג היא לא אותה קבוצה שעמדה לראשותו של מאמנה ברוס ריאוץ.
מפגשים אחרונים :
מאת'רוול - סלטיק 4-2 .
אלבורג- אורהוס 2-0.
הימור : 1 .
אוהדי סלטיק, המלחמה מתחילה היום.
מנצסטר יונייטד- ויאריאל
אלופת אירופה פתחה את העונה בצורה לא מרשימה, אבל חדשות טובות הגיעו לאולדטרפורד בשבועות האחרונים: ברבאטוב הגיע אחרי קיץ מתיש, ורונאלדו יחזור לסגל הקבוצה. סגנית אלופת ספרד ויאריאל, תנסה לעשות בדיוק מה שעשתה לפני 3 שנים, והוא לעלות לשמינית גמר ליגת האלופות. להזכריכם, לפני כ-3 שנים ויאריאל הייתה באותו בית עם מנצסטר יונייטד, שסיימה אחרונה באותו בית, ועלתה מהמקום ה-1 לאחר תיקו אפס בצמד המפגשים עם האדומים.
מפגשים אחרונים :
ליברפול - מנצסטר יונייטד 1-2
ויאריאל - דפורטיבו 0-1
הימור שלי : X
ברבאטוב. בישל בשבת, יכבוש היום?
בית ו'
ליון - פיורנטינה
אחד הבתים היותר מעניינים של ליגת האלופות יוצא לדרך, כאשר אלופת צרפת תארח את הקבוצה הסגולה מפירנצ'ה. ליון אלופות צרפת ב-7 שנים האחרונות, תשאף לנצח את המפגש בין השתיים עם חלוצה הנהדר קארים בן זאמה. בצד הסגול לא מפחדים, במיוחד עם החוד הנוכחי של הקבוצה הכולל את אלברטו גילאדינו(אקס מילאן) ואדריאן מוטו המצוין.
מפגשים אחרונים :
ליון - ניס 2-3
נאפולי - פיורנטינה 1-2
הימור שלי - 2
סטיוואה בוקרשט - באיירן מינכן
סגנית אלופת רומניה, שנמצאת כרגע במקום ה-2 לאחר 7 מחזורי ליגה, תארח את אלופת גרמניה באיירן מינכן. סטיוואה היא ללא ספק החוליה החלשה בבית ב', כשבאיירן מינכן שנמצאת במקום ה-2 בליגה, והיא המועמדת הראשית, לפחות על פי השמות, לעלות לשלב הבא.
מפגשים אחרונים :
סטיוואה - פאנדורי טירגו-ג'יו 0-1
קלן - באיירן מינכן 3-0
הימור שלי : 2
בית ז'
דינמו קייב - ארסנל
סגנית אלופת אוקראינה, שנמצאת כרגע במקום ה-2 לאחר 7 מחזורים, תארח את אחת הקבוצות הטובות בעולם כרגע, ארסנל. קייב עלתה לליגת האלופות בסטייל, כאשר הביסה את היריבה הנצחית שלה, ספרטק מוסקבה בתוצאה של לא פחות מ8-2 בסיכום הסופי. מהצד השני באה ארסנל המצוינת, שנמצאת כרגע במקום ה-3 בליגה, ופיבוריטית ברורה לנצחון. עמנואל אדאביור מתחיל לחזור לכושר לאחר שלושער מצוין בשבת.
מפגשים אחרונים :
דינמו קייב - מטאלורג 0-1.
בלקבורן - ארסנל 4-0.
הימור שלי : 2
ארסנל מגיעה ללובנובסקי המכיל 16,900 צופים.
פורטו - פנרבחצ'ה
אלופת פורטוגל הנצחית נמצאת כרגע במקום ה-5 לאחר 2 מחזורים,
תארח את סגנית אלופת טורקיה, שנמצאת במקום ה-12 לאחר 3 מחזורים. זהו אחד המפגשים המעניינים, כאשר שתיהן פיבוריטיות באותה מידה לעלות, במיוחד לאחר שריקארדו קווארסמה עזב את פורטו. פנר לעומתה התחזקה בדניאל גוויזה, מלך שערי הליגה הספרדית בעונה שעברה, ובניגוד לעונה שעברה הפעם גם רוברטו קרלוס יהיה כשיר.
מפגשים אחרונים :
בנפיקה - פורטו 1-1
אנקרה - פנרבחצ'ה - 1-2
הימור שלי : X
קרלוס בימים טובים יותר, יעלה לשמינית גמר?
בית ח' -בית המוות
יובנטוס - זניט
המשחק המרכזי של המחזור יפתח היום, כשהקבוצה האיטלקית המתקמבקת לליגת האלופות, תארח את אלופת גביע אופ"א למפגש מסקרן. יובנטוס פיבוריטית למשחק, כאשר היא נמצאת במקום ה-6 לאחר 2 מחזורים. לעומתה זניט נמצאת במקום ה-7 בליגה לאחר 20 מחזורים. צריך לזכור שזניט נמצאת כרגע בשיא העונה לעומת יובנטוס. הפסד נקודות של יובנטוס, יעמיד אותה במצב לא נעים במיוחד כשהיא נמצאת באותו הבית עם ריאל מדריד אלופת ספרד.
מפגשים אחרונים :
יובנטוס - אודינזה 0-1
טרק- זניט 4-1
הימור שלי : 1
נדבד: "מוכן להקריב הכל חוץ ממשפחתי בשביל לזכות בליגת האלופות".
ריאל מדריד - באטה בוריסוב
עם כל הכבוד לריאל מדריד, שנמצאת כרגע במקום ה-9 לאחר 2 מחזורים, הסיפור האמיתי הוא הפרימרה של באטה שנמצאת כרגע בשיא עונתה במקום ה-1 בליגה בבלארוס. הקבוצה הבלארוסית היא הקבוצה עם התקציב הקטן ביותר(4 מיליון יורו)שנכנסה לליגת האלופות אי פעם. היום הסיפור יהיה שונה לגמרי כאשר תתארח בברנבאו, מול מלך השערים של ליגת האלופות בכל הזמנים - ראול.
מפגשים אחרונים :
ריאל מדריד - נומאנסיה 3-4
באטה - סמורגון 2-2
הימור שלי : 1
ראול גונזאלס בלאנקו. השער הבא יהיה שער היסטורי.

ציטוט ההודעה