|
|
מוזר חחח...נראית בדיוק אותו דבר בעיניי...
:|
אני במחשב בפנימ אני במחשב בפנימיה עכשיו מחר אני יהיה בבית ויתחיל במכירה ממחר בינתיים תגידו מי רוצה וזה אבל לא בטוח שאני יענה כי עם אני יהיה על המחשב היום לא תלוי בי רק מחר אני יוכל לענות לכם זה בטוח
איך זה ערוך חחח אחי זה המהירות הכי קטנה של התוכנה קרה לי גם שזה עשה 1500 בשתי דקות וחצי קיצר יאללה מי רוצה ושמעו אין מצב שזה עושה פחות מ-800 בשתי דקות וחצי זה תלוי במחשב שלכם אצלי זה עושה מהר ובכל מחשב שניסיתי קיצר יאללה שלחו בינתיים נק' או חכו למחר כי בכל מקרה תקבלו תתוכנה מחר ותראו שהכול טוב בה
עריכה אה וגם אחי שמע יכול להיות שיש לך גירסה אחרת למה יש לי את כל הגירסאות של התוכנה הזאת ובגירסאות האחרות זה שונה קיצר עם בא לך תקנה ותראה שהכול בסדר עם לא אני מחזיר נק' יאללה מי קונה
נערך לאחרונה על ידי SaGy MiYaRa; 18-09-2008 בשעה 14:56.
חחחח איזה עריכה עקומה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 18-09-2008 בשעה 16:04.
יואו תחכו למחר אין לי כוח לזה עכשיו וזה שאמר עריכה עקומה מה הקשר עריכה למה לי לערוך משהו שאני מוכר ועם זה לא יהיה ככה אני יחזיר נק' איזה ילדים מסכנים בואנה שמעו אני עושה טובה שאני מוכר את זה בכלל זאת תוכנה שווה וככה אתם עוד מזלזלים טוב אני ימשיך במכירה אבל מקווה שזה יפסק כל החירטוטים האלו אז מחר אני ממשיך במכירה ותראו שכל מי ששולח לי נק' הכול עובד לו יאללה על תשגעו אותי יותר מדאי למה בסוף ימאס לי כי גם ככה אני לא כל כך בטוח שאני מוכר תתוכנה אז תרגיעו אנשים
עריכה:
טוב תנעלו אני פותח חדש יש פה יותר מדאי ספאם
נערך לאחרונה על ידי SaGy MiYaRa; 18-09-2008 בשעה 17:27.