המספר:
66891542
אין שאלה תשובה,
אין אימייל משתמש נקי,
אין כלום.
מספר נקי לגמרי!.
יש התחייבות לחודשיים.
תציעו החל מ-50.
מיידי- 100 נקודות.
יאלה להציע חברים (:![]()
המספר:
66891542
אין שאלה תשובה,
אין אימייל משתמש נקי,
אין כלום.
מספר נקי לגמרי!.
יש התחייבות לחודשיים.
תציעו החל מ-50.
מיידי- 100 נקודות.
יאלה להציע חברים (:![]()
חחח גאי
|
|
UP
חחח גאי
אחי לא הבנתי מה יפה בזה כזה מספר אני משיג בשנייה תכנס לאשכול שלי תראה מה פרצתי אבל עם בא לך תנסה פשוט אני אומר תציע להם משהו יותר טוב
אחי אלו שאני מוכר זה הכי מכוערים שפרצתי עכשיו היפים אני לא מוכר
שגיא תגיד מי אה אדם מושטן שכמותך ותבוא ותהרוס לי עיסקאת פה תערוךתהודעה שלךומהר יאדם עלוב ליאור אח שלי על ענה לו הוא סתם ילד קטן ועלוב וחוצפן שרוצה שרק איתו יעשו עיסקאות כך את עצמך שגיא וכך מספרים שך דחוף אותם לתח ותעוף מיפה באה לי מזה לא בטוב !
חחח גאי
נערך לאחרונה על ידי SaGy MiYaRa; 20-09-2008 בשעה 01:02.
תיכף אני יגמול לך בזה שאתה תיהיה בבית חולים עם סדקים במוח סע מיפה אל תנגס' ואל חנף עכשיו כמו זונה רציתי לזור לך אתה רציתה שאנשים יכנסו לדיון שלך אז עכשיו לך תיזדיין ועוף מיפה
חחח גאי
נעול.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא נעלתה חגי ואל תנעל, זה חוצפה מה שאתם עושים זה בושה אני מיתבייש ליהיות בקהילת אטרף, הזה כבר ואין פלא למה כול יום עוזב כאן משתמש קיבינמט על מה אתה נועל לי תנושא, על מה זה נימאס לי כבר כל הזמן אני סותם תפה ועל מה נעלתם לי תתלונה על מה אטרף ניהיה כבר חרא של אתר מנוהל על ילדים בני 12 ו2 אוו 3 בני 17 - 18 שאותם אני מעריך וואלה אלה אחלה מנהלי אתר שמהם צריך לקחת דוגמא המנהלים הקטנים ושמתנהגים כמו תינוקות פה וואלה אני ירצה שאחד יבוא וידבר איתי ולא יסתום לי תפה בזה שהוא חוסם אותי, זה לא יכול להמשך ככה וכבר מרוב שנימאס לי לא משנה לי עם תחסמו אותי אוו לא משמש שהיה כאן שנה וחצי, והשקיע ועזר והיה מנהל בפורום וכול הזמן מנסה לעזור הכול ויורקים עליו, אז עכשיו באמת לא אכפת לי שתחסמו אותי כבר זה נימאס בושה לאתר כזה שיש מנהלים כאן שהורסים תפורום, ואני לא מדבר עלייך חגי גם עלייך אני קצת עצבני על זה שרציתה לנעול פה תדיון !
וואלה אני מאוכזב יוצא מהאתר הזה ואני יודע שעם אני יפרוש אני ירצה לחזור אבל זה כואב שאיך שמתנהים פה לאנשים
חחח גאי
שגיא יצאת פה זבל.
אסף יכול להתלונן עליך על זה שפירסמת
את האשכול שלך באשכול שלו שזה הריסת עסקהץ
נעול