ישראל, נבחרת ישראל.
כדורסל, כדורגל, זה באמת משנה?
בארץ קיים הבדל עצום במספר האוהדים של נבחרת ישראל בכדורגל ונבחרת הכדורסל.
אני אישית הייתי במשחק פתיחת הקמפיין של ישראל בכדורסל (נגד בריטניה) וגם בכדורגל (נגד שוויץ).
כדי להוכיח לכם עד כמה אוהדים היו בשני המשחקים אני אתאר כך:
בכדורסל הייתי אמור לשבת בשער 6 (אלכסוני לסל) אך בגלל כמות האוהדים האדירה שהייתה (ציניות) עברתי מקום חופשי, ישבתי בצד המגרש כך שראיתי טוב.
בכדורגל מרוב כמות האוהדים שהיו היה בלבול בשורות, אנשים רבו על מקומות, אנשים ישבו על המדרגות, נרמסו.
אני מוכן לשים כסף עם כל אחד ואחת מכם פה, שבמשחק הבית הבא של ישראל בכדורגל יהיה אותה כמות אוהדים כמו במשחק הראשון.
בכדורסל העסק שונה לחלוטין, כבר היום (יום רביעי, ישראל נגד בוסניה)היה ירידה משמעותית בכמות האוהדים.
למי שלא יודע ניצחנו היום, ולכן במשחק הבא יהיו הרבה אוהדים (משחק שקובע) , אבל אם היינו מפסידים מעט מאוד אוהדים היו מגעים למשחק.
אותה סיטואציה אך משחק שונה, תשנו בין כדורסל לכדורגל, זה גם היה קורה?אני לא חושב
אחת הסיבות היה ההבדל בשיוק המשחק, התאחדות לכדורגל מפרסמת
את המשחק הבא של נבחרת ישראל, לעומתה מנהלת הליגה בכדורסל לא בדיוק עושה את אותו הדבר.
בכדורגל היו פוסטרים, בעיתונים , שלטי חוצות, במגרש עצמו.
כדורסל? מודעה קטנה בצד שמאל של העיתון שמזמינה את האוהדים למשחק, פוסטר? הצחתקם אותי.
בעניין זה ההתאחדות עושה עבודה הרבה יותר טובה ממנהלת הליגה.
במשחק הראשון של ישראל בכדורסל, היה קהל נפלא, מעודד שר כל המשחק.
היום, אחרי רצף של הפסדי חוץ לנבחרת ישראל בכדורסל, חצי מאוהדים שאני ראיתי אז לא היו.
את הקהל כמעט ולא שמעו אותו, וגם פה, כשישראל התעוררה הקהל
התעורר גם כן ונזכר לשיר בטירוף.
ההבדל בכמות ובאיכות האוהדים בארץ של הכדורגל והכדורסל עצום, מה שלדעתי לא טוב.
וזה לא משנה אם אתה אוהד, מכבי/הפועל תל אביב , בית"ר ירושלים , מכבי חיפה או כל קבוצה אחרת, אתה מתאחד כדי לעודד את נבחרת ישראל!
וזה גם לא משנה אם אתה אוהד מכבי תל אביב , ולידך יש אוהד הפועל ירושלים (הכוונה למשחק כדורסל).
אתה לא תריב איתו עכשיו, אתם תשתפו פעולה, ותעודדו יחד את הנבחרת שמיצגת אותנו.
אמר פעם מישהו חכם:
ניצחון כדורסל מושפע מכמה דברים:
40% השחקנים
40% המאמן
20% הקהל.
אין קהל, אז פלא שגם התוצאות לא מרשימות?
-------------------------------------------------------
כותב המאמר:
SpiderPig
(קרדיט לכותב)
שכתוב ותוספות נעשו ע"י אנוכי (שמואל).

ציטוט ההודעה