באיירן ספגה את ההפסד הגדול ביותר שלה לאליינס ארנה , 5-2 לורדר ברמן!!!
היה משחק מצוין!!! הרבה התקפות , משחק מהיר והרבה גולים!
זה יכל היה להיות הרבה יותר גרוע לבאיירן כי זה היה 5-0 בדקה ה70 וגם ברמן פספסה לא מעט...
קיצר היה אחלה משחק!
באיירן ספגה את ההפסד הגדול ביותר שלה לאליינס ארנה , 5-2 לורדר ברמן!!!
היה משחק מצוין!!! הרבה התקפות , משחק מהיר והרבה גולים!
זה יכל היה להיות הרבה יותר גרוע לבאיירן כי זה היה 5-0 בדקה ה70 וגם ברמן פספסה לא מעט...
קיצר היה אחלה משחק!
|
|
היה משחק חזזק , ראיתי בהתחלה רק 1-0 אחרי זה 5-1 ואחרי זה 5-2 והיה גם לטוני הזדמנות לעשות 5-3 וזה ההפסד הכי גדול של באיירן מינכן
באיירן מינכן פשוט קבוצה כבויה, אבל אני בטוח שריברי יעשה את השינוי שיחזור. השחקן הכי טוב בבאיירן ללא ספק בכלל.
Siete
דווקא שאני שם וויינר הם מקבלים בראש המניאקים האלה.
חחח רציתי לפתוח גם אבל בסוף ויתרתי
חחח ברמן נתנו לה בראש ברמן היא הקבוצה הכי לא צפויה לרעה ולטובה:תיקו 0-0 ביתי מול קבוצה מקפריסין לעומת זה שהיא הביסה את באיירן בבית של באיירן 5-2!
כל הכבוד!
אני מקווה שנמשיך ככה עד סוף העונה וניקח אליפות :]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מה שמוזר שלבאיירן יש את אחד המאמנים הטובים באירופה לטעמי... מוזר שהם ככה..
כנראה שריברי באמת חסר :/ אין הסבר אחר.. שמעו ניצחו בחוץ השבוע בליגת האלופות, שבועיים
ברצף נתנו 3-0, פעם אחת בחוץ, פעם אחת בבית.. זה שלא שהם בבעיה כלשהי.. ועוד ברמן עשתה
0-0 מול קבוצה עלובה ביותר השבוע באלופות.. משהו מוזר קרה..
ואי ואי...באירן קצת יורדת ברמה, בשנים האחרונות...