הליגה האנגלית המחזור ה-5
משחקי יום שבת (20.9.08):
ליברפול - סטוק סיטי (17:00):
אחרי צמד הנצחונות המרשימים על מנצ'סטר יונייטד ומארסיי, האדומים חוזרים הביתה למפגש קצבות מול העולה החדשה סטוק סיטי הנמצאת במקום ה-19 המוביל חזרה לצ'מפיונשיפ. ליברפול לא אמורה להתקשות מידי מול הקבוצה שנצחה בפעם האחרונה במחזור השני את אסטון וילה.
הימור שלי : 1
גרארד חוגג צמד מול מארסי.
בולטון - ארסנל (19:30):
ארסנל שנמצאת בכושר מצוין בליגה, סיימה את משחקה האחרון בתיקו 1 נגד דינמו קייב, ויוצאת ל"ריבוק סטדיום" כדי להתמודד מול הקבוצה שנמצאת במקום ה-13. אוהדיה של בולטון, שראו נצחון בודד במחזור הפתיחה העונה, חולמים על הפתעה נגד התותחנים שרוצים מקום ראשון.
הימור שלי : X
אדביור. שלושער במחזור שעבר, מסכנה בולטון?
וסטהאם יונייטד - ניוקאסל יונייטד (17:00):
שתי הקבוצות המאכזבות של הפריימרליג, יוצאות לדרך חדשה עם מנגרים טריים. בצד הלונדוני יעמוד גיאנפרנקו זולה, אגדת העבר של יריבת וסטהאם, צ'לסי, שיקווה לנצחון במשחק הבכורה. מנגד עומדת ניוקאסל, לאחר הלם פיטוריו של קווין קיגן. כריס יוגטון יעמוד על הקווים עד שיגיע מנגר חדש, ויקווה גם הוא להשיג נצחון שני העונה, ואולי לצאת מהתחתית הבוערת.
הימור שלי : 1
שאר משחקי הליגה (20.9.08):
סנדרלנד - מידלסברו (17:00)
בלקבורן רוברטס - פולהאם (17:00)
משחקי יום ראשון (21.9.08):
צ'לסי - מנצסטר יונייטד (16:00):
צ'לסי לא מפסיקה לנצח, "נמצאת בשיא לקראת המשחק מול מנצסטר יונייטד" , לפחות על פי פרנק לאמפרד. הפליימייקר מהאי הבריטי לא מספיק לכבוש ולבשל, ונמצא בשיא הקריירה. לאמפרד אומנם בטוח בקבוצתו, אבל מנגד מגיעה מנצסטר יונייטד, אלופת אירופה ומחזיקת גביע אירופה לאלופות, שרואה רק דבר אחד בעיניים : נצחון ! מי אם לא אלכס פרגוסון כבר התחיל לחמם את הגזרה בלונדון, שהתראיין ואמר "שארסנל מועדון גדול מצ'לסי". המנגר הסקוטי(בעל הביצים מברזל), שוב מתגרה במועדון הלונדוני, והפעם הוא גם יכול להרשות לעצמו: כריסטיאנו רונאלדו ישוב להרכב ככל הנראה, והעניינים שלא נראו מזהירים מידי ליונייטד, צפוים להשתנות, לפחות על פי פרגוסון.
מבט אישי, וקצת פרטים על המפגש : המפגש שצפוי לנו ביום ראשון, הולך ליהיות אחד המשחקים הכי חמים, ומקווה שגם הכי טובים באירופה השנה. צ'לסי תחפש נקמה על אובדן האליפות ויותר מכך, התואר האירופאי שחמק מידה ברגע האחרון. גון טרי, שפיספס את הפנדל המכריע ברוסיה, יוכל לשחק נגד מנצסטר יונייטד לאחר שקבוצתו ערערה(גם את זה פרגוסון הספיק לגנות). בשביל טרי זה לא יהיה סתם משחק, בשבילו זה עניין של חיים או מוות, כך מספרים חבריו לקבוצה. בקיצור, כולם ביום ראשון ב16:00 יושבים על הספא, ונהנים מתצוגת כדורגל אדירה.
הימור שלי : 2 !
יש לי הרגשה שיונייטד תשבור לצ'לסי את השיא המטורף שלה בסמפורד ברידג'!
כ.רונאלדו ישוב למגרשים ויהיה בטירוף! הרכב משוער יעלה מחר בערב.
רונאלדו, השחקן הטוב בעולם חוזר למגרשים.
מנצסטר סיטי - פורטסמות' (17:00):
לאחר הנצחון של הבלוז' בגביע אופ"א על ניקוסיה , ינסו רוביניו וחבריו לנצח את הקבוצה שנצחה 2:0 את גימרייש הפורטוגלית אתמול. גו' הבריזלאי נכנס לכושר עם צמד נגד ניקוסיה הקפריסאית, וינסה לתרגם את כושרו גם לליגה.
שאר המשחקים ליום ראשון:
ווסט ברומיץ' - אסטון וילה (14:00)
טוטנהאם - וויגן (17:00)
האל סיטי - אברטון (17:00)
אשמח לשמוע תגובות\טענות על האשכול. אתם מוזמנים להמר ולהביע דעות על המשחקים הקרבים!

ציטוט ההודעה

.