|
|
תגיד לי... מה להגיד לך? חחחחחחחחחח מה זה המשפט הזה? איזה ילד מפגר.. אתה חייב לחזור לכיתה א' או משו, מה זה ??? אתה רציני? חחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בואנה אחי אתה אחד הפאגים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
תאילנדית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
שתהיה לך חברה שמגיעה לשמינית מחברה שלי אני יחתוך את הזין
עזוב, שתהיה לך חברה בכלל אני יחתוך את הזין שלי..
עזוב חברה חחח שמישהי רק תחבק אותך בלי להידבק בכלבת או משהו כזה... אתה דומה לשילשול של ילד בן 3 חחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 20-09-2008 בשעה 19:13.
חחח אתה דומה לזין של סוס יא מפגר רציני אחי עלק שתהיה לי חברה מי תגע בך אתה דומה לקוף אימו אתיופי יא אילג מזדיין מקבל ברברס עלק חברה מסכן נראה לי זה זה בן המכוער הזה שאתה מתנשק איתו פה בתמונה יא בן זונה שלא נעיף לך את בעיטה לפרצוף
וואלה שיגעתם אותי כבר ואתה ופופמפילה הזה תתקעו שניכם אחד את השני ואת חברה שלכם.
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 20-09-2008 בשעה 19:20.
לפחות יש לנו את מי לתקוע
גבר, סליחה אתה לא גבר.. מצטער אם פגעתי..
גברת, תסתמי את הפה כבר, כל מה שאת יודעת לעשות זה לדבר בפורום מאחוריי מסך... רוצה באמת להגן על הכונפה שלמעלה? אז במקום לקלל בואי תרביצי ליילדה בת 14 עושה פוזות...
יודע מה גיא, בוא תעיף לי בעיטה לפרצוף, אני רואה שאתה עושה יותר מדי פוזות בפורום.. חשת מעל כולם, אתה כולך צעיר בן 14... רוצה להרביץ לי?
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 20-09-2008 בשעה 19:25.
חחח בואנה יחתיכת ילד מסכן מה אתה חש גם כן?
אתה יודע, נעשה לך את זה קל, בוא לרמת גן, זה לא רחוק ממך, תבוא ותפתח ת'פה שלך...
אתה עושה יותר מדי רעש וזה מעצבן אותי אחושרמוטה..דיי לשחק אותה יערס מסריח למה כל מה שאני צריך זאת שריקה וכל הפאנקיסטים הרוסים יפתחו לך ת'תחת...אז בהצלחה להביא את החברים הערסים שלך ימסכן..
אם כבר ניכנסתי תמונות הגולשים מרוב שעמום
ואני רואה פה קללות ...
Dr.Nargila כאלה כמוך כול יום מקבלים מכות של רצח בנתניה אימואים פריקים וכול הזין הזה
יום שישי הזה הדבקתי פצצה לאיזה אימו בדיוק כמוך לתוך האף שלו
אז סא תסיג חיים פריק מעפן לך תיקפוץ מהחלון יהומו אחד חולה כלבת תחתוך וורידים
עתלית מה זה המקום הזה ? פעם ראשונה אני שומע על העיר הזו
נארגילה איזה ילד מסכן אתה מדבר עליי אלק סתכל איך אתה נראה אאאאאיכ אימממממממו עלוב בלי חיים S:
dr nargila
יש לך פרצוף של צפרדע יקוקסינל טמבל..
בא ומקלל פה בנות יהומו מסכן... ודוגרי מי זאת התילאנדית בחתימה פחחחח....
חחחח מתלהב פה שיש לך חברה.. XD
אבל במקומך הייתי מתבייש בתילאנדית הזאת ניראת כמו תחת.. אתם צמד חמד אתם ...
שתיי קופים...
ושלא תגיד הייתה מתת שתייה לך חברה כמוה ובלה בלה בלה.. כי יש לי חברה וברוך השם היא ניראת פיי 1000000 יותר טוב מהתילאנדית שלך...
ותרגיע את הפוזה יערס במסווה
http://img401.imageshack.us/img401/3518/0003fd8.jpg
מסנג'ר: yardenadi1@windowslive.com
תמונתך עברה על החוקים