חבר'ה אני מתכוון לעבור אולי לאפנוע או קטנוע ואני שוקל ללמוד על 125 סמ"ק. מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הסיפור וכמה זמן ייקח לי להוציא רשיון?
חבר'ה אני מתכוון לעבור אולי לאפנוע או קטנוע ואני שוקל ללמוד על 125 סמ"ק. מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הסיפור וכמה זמן ייקח לי להוציא רשיון?
|
|
רשיון אתה יכול להוציא תוך שבוע שבועיים ובקשר למחיר....כל המחיר של הרשיון עולה 1600 שקל ואופנוע 125 זה סיפור של 4 אלף שקל יד שנייה וביטוח עוד 4 אלף שקל ביחד יוצא לך כל הסיפור בסביבות ה11000 שקל
האמת היא שחשבתי שזה עולה אפילו יותר אז אני די מופתע לטובה! מה עדיף לקנות יד ראשונה או שניה? הבלאי של האופנועים בארץ גדול? באופן עקרוני יש לי כסף לקנות משהו חדש אבל אם אני יכול לקנות משומש טוב אז אולי חבל, השאלה היא באיזה מצב המשומשים?
התחלתי ללמוד היום וזה ממש מגניב. אני לא רוצה לחכות הרבה ואני ממש רוצה לקנות קטנוע איך שאני מקבל את הרישיון. לא עניתם לי על השאלה הכי חשובה מה הכי כדאי לקנות חדש או משומש וגם איזה?
אני מוכן להוציא עד 20000 שקל זה מספיק למשהו חדש? חלק מהציוד יש לי כבר (קסדה,מעיל,כפפות). יש עצה?
יש שתי אפשרויות לדעתי שיתנו לך מענה בסכום שאתה מדבר עליו
1. הונדה דילן 125 סמ"ק - קטנוע היקר בקטגוריה, אך האמין ביותר בשוק. כלי חזק שישרת אותך בצורה הטובה ביותר עבור הכסף שלך.
2. סאנגיאנג VS 125 סמ"ק - זול יותר אך לא נופל בהרבה מהאופציה הראשונה, ההשוואה היא בוא נגיד כמו האמר ללנד קרוזר פחות או יותר ואני מקווה שאני ברור.
בוא תראה לי קטנוע 125 סמ"ק ב-4000 שקל אני עכשיו קונה אחד לי ואחד לך.....
ב-20000 אתה יכול לקנות קטנוע יד שניה ג'ילרה ראנר 125 יפייפה חזק ואמין...(איטלקי)
אם אתה רוצה אתה גם יכול ללכת על הקוריאנים למיניהם כמו סאנגיאנג שהם אמינים ומחזיקים הרבה... כמו ג'וי רייד קימקו מוביי סופר ג'וקי וכו'
אם תרצה תשלח לי הודעה פרטית אני יעביר אותך לפורום שמתעסק רק באופנועים וקטנועים...