נכתב במקור על ידי L&D אהה התקדמו.. ותאמין לי שזה לא בעיה להטיס מפה את כל הערבים.. אחי זה כמו נמלים את הורג 1 באים 200...
נכתב במקור על ידי MOTION אחי זה כמו נמלים את הורג 1 באים 200... זה לא חצ'קון ? מפוצצים אחד באים עוד 50 ? טוב בעצם חלאס עם הספאם חחח
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 23-09-2008 בשעה 00:36.
נכתב במקור על ידי MOTION אחי זה כמו נמלים את הורג 1 באים 200... צריך לעשות על כל אחד שהם פוצעים אז הורגים להם 10 להחזיר להם ואז הם ידעו שלא שווה להם לעשות פיגועים אבל לפחות זה לא כמו פעם שהיה מחבל מתאבד כל שבוע
יאללה מפגש פורום אטרף ברצועת עזה!
נכתב במקור על ידי - Sagi - יאללה מפגש פורום אטרף ברצועת עזה! מי מביא מצלמה? חחח
נכתב במקור על ידי L&D למה טרקטורים ? אסור בכלל להכניס ערבים לישראל.. אחי אם אסור להביא ערבים לארץ זה אומר שמרוקאים, תימנים, עירקים, מצריים ועוד הרבה עדות יעיפו מפה
קרדיט לexpers ה על החתימה הפצצתית הזאת נכתב במקור על ידי Nestle הכנסתי חצי אצבע לתחת. אולג תהיה בריא אחי נכתב במקור על ידי FLASH ואווו אחי אפשר ללחוץ לך תזין חחחח קורע זה
איך הם קראו לזה "אפקט המג'נון"?
נכתב במקור על ידי FallenAvenger אחי אם אסור להביא ערבים לארץ זה אומר שמרוקאים, תימנים, עירקים, מצריים ועוד הרבה עדות יעיפו מפה עדות ?..אני מרוקאי ועראקי.. אבל אני גם יהודי! עדה הזו זה כולה ארץ מוצא..
נכתב במקור על ידי MOTION בואו נעשה מפגש בעזה ונרביץ לערבים גם אני בפנים
שייגמר הדלק, הם יתחילו לשאוב מים
אפשר בשעתיים לפרק אותם אוףףף באסה שלא עושים את זה
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
-מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים
שמעו אני לא גזען אבל ערבים הם בני בני זונות
מוות לערבים, איזה אנשים זבל.
בברכה,עמית.
נכתב במקור על ידי OrenBB -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים -מוות לערבים .....
חוקי הפורום