נכתב במקור על ידי RapGameHHH יאללה לא אכפת לי לגמור מקום אחרון! שים אותי קונדו תרום נק' יא מנייק קמצן .
אני רומני, זה הגיוני שאני רק אפלח
EWN זו נשמה אמיתית לחץ על הכפתור כאן מעודכן
נכתב במקור על ידי RapGameHHH אני רומני, זה הגיוני שאני רק אפלח אההה יש בזה משהו.. וחאלס ספאם חחחח מה רק אני מקשיב לחוקים ?!!
אתה התחלת! דאמיט. יאללה קונדו תרשום אותי, נשבור שיא של מקום אחרון
עידכנתי את התרומות שלכם, רשמתי אותך אבי.. ואין כזה דבר מקום אחרון חח אם אתה מפסיד בקרב הראשון אתה מודח בשמינית עם עוד 7 אנשים כמוך.. אין דירוג
נכתב במקור על ידי kondofoni עידכנתי את התרומות שלכם, רשמתי אותך אבי.. ואין כזה דבר מקום אחרון חח אם אתה מפסיד בקרב הראשון אתה מודח בשמינית עם עוד 7 אנשים כמוך.. אין דירוג אל תספים! נה נה נה נה נה נה נה.. רון הוא ספאמר ודחוף קצת אגוזים
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 23-09-2008 בשעה 23:11.
חחחחחחחחח להב משעמם לך בזמן האחרון הא? עכשיו ברצינות, אם לא דחוף לך להגיד משהו תמנע את זה, זה מוריד קצת מהרמה של הדיון והפורום
נכתב במקור על ידי kondofoni חחחחחחחחח להב משעמם לך בזמן האחרון הא? עכשיו ברצינות, אם לא דחוף לך להגיד משהו תמנע את זה, זה מוריד קצת מהרמה של הדיון והפורום אה טוב סליחה .. אתה יכול למחוק את כל ההדעות שלי אבל זה יהיה על מצפונך. סתם חחח תמחק פה כל תגובה שלי שנראת לך כמו ספאם אחי.
בשמות של המתמודדים תרשום roy7654!!!!! ולא ROY4567
קרדיט למישהו מפורום אחר נכתב במקור על ידי suka תנשק אותה בזין , זה יחרמן אותה מאוד(מנסיון!!!) חחחחחחחחחחחחחחחח
אני יהיה נחמד ויתרום 20 נק' רק תתחילו כבר אבל
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
נו חלאס ספאם
סבבה רוי תיקנתי... פויה קיבלתי תודה=] צריך עוד מישהו אחד!!!
שתתף אתה!!!!!
יאללה אני תורם לקונדו 80! אבל תגדיל ת'פרס, כן?
נכתב במקור על ידי roy7654 שתתף אתה!!!!! אם עד יום שישי אף אחד לא יכנס אני יכנס.. אחרי הכל האתגר הוא בשביל המשתמשים.. אבי, ברור שזה בשביל הפרס חח מה חשבת?
חוקי הפורום