|
|
אללה נוסטלגיה אחושרמוטה
איך אף אחד לא הזכיר ת'פאור רנג'רס ואת הרובוטריקים?
בר בלופר /פוקימון />>צבי הנינג'ה בעיקר !! <<
עריכה:
גם ת'פאור רנג'רס ניזכרתי
נערך לאחרונה על ידי FiReDeViL; 25-09-2008 בשעה 14:49.
אוטובוס הקסמים/המומינים/הלב(מרקו)/הקטקטים/מר בלופר/פאוור ריינג'רס/צער גידול בנות/דני שובבני/צבי הנינג'ה/כוח וידאו/אריזה משפחתית/הנסיך המדליק מבל אייר/החבורה/החתולים הסמוראים/אוגי והמקקים/קלימרו/לאן נעלמה כרמן סאן דיאגו/קופיקו/נילס הולגרסון/אבא בונה/פרנקלין הצב/באדג'י/דובוני אכפת לי/טוב טוב הגמד/דן דין השופט/דרדסים/שלתיאל קוואק/ארתור/בלינקי ביל/הוגו/טומי ואוסקר/לוני טונס/אנימנייאקס/בננות בפיג'מות/אלף ואחת אמריקות/גברת פילפלת/פינוקי/פינוקיו/בילבי/סיפורי המלך בבר/מייטי מקס/טאו טאו/פשושון/היה היה/מוש השור/דנבר הדינוזאור/עלילות בבאי/טאורה/שוטרים וגנבים/ג'ינג'י/פיטר פן/דיג'ימון/פוקימון/אגדות האחים גרים/במצולות הים עם דלפי/תינוקות בצמרת(עיר התינוקות)/חתולי החצר/טין טין/הזרבובים/אקס מן/קספר/הי-מן ושליטי היקום/מכסחי השדים/האסופית/הבוצנים/השלוליתים/סיפורי דרקונים/הביגבאגים/היתקליף/הדבורה מאיה/רון הדבורון/הארלם גלובטרוטרס/דרקון הרכבת/טאמה וחברים/בחבורה של פיני הפינגווין/לורל והארדי/אמא אווזה/דונאלד דאק וצוות קוואק/השכונה של גופי.
זהו בערך D:
נראה לי הכי הרבה בפורום כל תוכנית פה ברשימה אני אוהב וגדלתי עליה בתקופות שונות עד כיתה ב' אני חושב חחח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ווואי הזכרתם לי את מר בלופר...
יואו אני מת פה תקף אותי גל של נוסטלגיה...
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
המומינים, טלטאביז, צבי הנינג'ה, דרדסים ופינוקי![]()
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
דני שובבני ודרדסים
< מרגיש אש מגיל חמש >
לא יודע
אממ דרדסים שליטעעעעעעע![]()
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
קרוקודיל גנה XDDDDD
עם צ'יבורשקה החמוד XD
וגם הייתי מכור לפאוור רנג'רס
בעיקר המומינים, קונאן הברבארי, ועליסיה בארץ הפלאות והבאנגים.