אמרו לי שנרגילה פחות מעשנים כי זה לא "זמין" כמו סיגריה , זתומרת שאין לך את זה כל הזמן בהישג יד
אבל אם יש ניקוטין כנראה שזה ממכר
אמרו לי שנרגילה פחות מעשנים כי זה לא "זמין" כמו סיגריה , זתומרת שאין לך את זה כל הזמן בהישג יד
אבל אם יש ניקוטין כנראה שזה ממכר
|
|
לא מתמכרים ולא כלום.. כל החופש הייתי מעשן קבוע כל יום ומאז שיש בצפר עישנתי אולי פעמיים וזה בכלל לא הפריע לי..
כעיקרון אם אני לא טועה,זה ללא ניקטון אז טכנית זה לא אמור למכר >< אבל יש בזה המון עשן יותר מסגריות ושחה אחת שווה לכמה עשרות סגריות.
אני עודד מנשה, אני number 1 , אני number עודד מנשה...
כי עודד מנשה יש רק 1!!
זה לא ממכר יותר מסיגריות
למרות שזה עדיף על סיגריה מבחינת פאן, כי זה בטעמים, כמו דובדבן או לימון וכאלה..
תנסה שאכטה אחת, תראה איך זה או משהו
קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^
~1000~
נרגילה ועוד איך ממכרת! אני בחופש הגדול האחרון, היינו יושבים קבוע כל החבר'ה ומעשנים נרגילה משעה עשר בלילה עד ארבע בבוקר, והיינו עושים בזמן הזה לפחות 5 ראשים (ועל כל ראש 2 גחלים) והיום שקצת ירדנו בכמויות בגלל שיש לימודים, אני ממש מכור ואני לא יכול בלי נרגילה.
דרך אגב גם סיגריות עישנתי למשך 5 חודשים והפסקתי, ובכלל לא התמכרתי.
נרגילה ממכרת! נקודה!
סרטון מרגש על הקמפיין של מכבי חיפה בליגת האלופות לעונת 2009/2010
http://www.youtube.com/watch?v=LVMJb...eature=channel
חחחחח אתה מעשן שבוע ומתמכר ? חחח אני מעשן מכיתה ח' (6 שנים) בממוצע 2 ראשים ליום עד היום
ואני לא מכור , לפני חצי שנה הפסקתי ל 4 חודשים כדי להוכיח את זה לעצמי וממש לא היה
לי קשה .... לעומת זאת חבר שלי שמעשן סיגריות שנה וחצי בערך לא מסוגל ללמוד בלי
לעשן בין השיעורים סיגריה !
עריכה :
ובנרגילה יש 0.50% ניקטון זה שרשם שאין טועה..
נערך לאחרונה על ידי clicker; 26-09-2008 בשעה 16:33.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
כולם פה מטומטמים !!!!!!!!!
אתם רק התחלתם לעשן !!
אני עישנתי הכול הדבר אחד אני יכול להגיד לכם שנרגילה לא לוקחים לראות !
וסיגריה clicker החכם לוקחים לראות חייבים!!, מטומטם אחד, ונרגילה לא לוקחים לראות , ילדים מפגרים
אתם לא מבינים על תגיבו סתם , על תזיינו לבאנדם למוח
בואנה שניכם מפגרים אחי.. בתור אחד שלומד ביולוגיה מורחב.. כל שאיפה לא משנה ממה מגיעה לריאות.. העניין זה הכמות.. אם אתה לוקח ארוכה אז הכמות שנכנסת לריאות גדולה יותר.. כל רעיון השאיפה נשיפה זה מחזוריות ואתה לא יכול למנוע מהעשן להגיע לריאות כי הוא טס במהירות ברגע שאתה שואף.. -_-
בקיצור לא ממכר ושכל אחד יעשה מה שטוב לו !
לא היה לי כוח לקרוא את התגובות.
כל אחד אומר משהו שונה,שאחטה אחת מנרגילה שווה 20 סיגריות 50 סיגריות 100 סיגריות.(סתם זיוני מוח)
לפני כמה ימים הייתה הרצאה אצל חבר שלי בבצפר,אמרו שם שכל ראש של נרגילה שווה ל50 סיגריות.
נערך לאחרונה על ידי .Aviv; 27-09-2008 בשעה 11:36.
כמה זיוני שכל באשכול אחד
אייל מה קשור לא לוקחים לריאות מהה
אם יש מישהו באשכול הזה שצרך להקשיב לו זה עוז (clicker)
נערך לאחרונה על ידי פרסי קלאסי; 27-09-2008 בשעה 12:22.