מישהו יודע איך זה? ואם כן יש טיפים? כמו לאיזה תחום בחיל הזה כדאי ללכת?
תודה
מישהו יודע איך זה? ואם כן יש טיפים? כמו לאיזה תחום בחיל הזה כדאי ללכת?
תודה
|
|
א'- קרא חוקים כותרת לא תקינה אני ערכתי לך..
ב- מה בדיוק במערך הטכני?
הכל סבבה כל עוד זה לא אחזקה ולא דרג א'... תהנה![]()
אני כרגע בקורס שמה וגם אני חשבתי כמו התגובה האחרונה כעת א וגם דרג ב נשמעים לי נחמדים זה רק תלוי לאיזה קורס אתה נכנס בדיוק...
די לעשות מהטכני כזה מקום נוראה כן נכון חרא שמה אבל זה מקסימום לחודשים ואז אתה עובר לבסיס הקבע שלך שזה בחא 6 בחא 8 וכו... הטכני משמש מקום לביצוע קורסים בלבד ובהשוואה למקומות אחרים אבל לסבול שמה חודשים.
אז בואו אני יגיד לכם מה זה הטכני אני כרגע שם:
1. לא ממש לא כזה גרוע (לא גרוע בכלל אני לא מבין מה אנשים מזיינים תשכל)
2. ים , ים , ים כוסיות אבל כוסיות לא "בסדר " ולא "נחמדות"..פצצות על
3. כולה עושים שם קורס , הקורס הכי ארוך ששמעתי עליו עד עכשיו הוא חצי שנה
4. יש בריכה , חדר כושר , פינגפונג , מגרש טניס , מגרשי כדורסל ורגל , מגורים לא הכי ליגה בעולם אבל בסדר..מיטות קומותיים כאלה.
5.האוכל לא הכי ליגה כמו שאמרו לכם .. יותר טוב מהטירונות אבל לא ברמה של חיל האוויר
בגלל השמועות המפגרות האלה כל מי שמגיע לבסיס פשוט מבואס מראש ואז יש שם אווירה מגעילה אצל חלק מהאנשים אבל מי שיש לו אופי חזק ולא מושפע ועוצר ומסתכל אומר כמו שאני בעצם אמרתי "מה כל הרעש סך הכל סבבה פה רצח" ... שאתם מגיעים לשם סתכלו טוב תתרגלו למקום.. זה בכלל לא רע לא מבין מה אנשים בוכים ...
למי שמעניין אותו כנראה אני אהיה מדריך לאנגלית טכנית ומערכות מידע...אז מי שכן יצא לו להיות בטכני שידבר איתי![]()
תודה רבה יש קצת פחות חששות עכשיו.... אבל מישהו יודע לאיזה ענפים במערך הטכני כדאי ללכת?
תראה זה תלוי מה יפתחו לך ביום שתגיע לשמה וגם יש יתרון למה שמלדתה ועשית עליו בגרות בתיכון
יכול להיות אני לא מכיר את כל הקורסים שנפתחים שמה בדרך כלל נפחים כ 20 קורסים.
תגיע לשמה ותראה מתי אתה צריך להיות שמה בכלל?
ברור הטכני זה גן עדן לעומת השירות עצמו!!!
אל תחיו באשליות מצטער מאוד לבאס אותכם אבל הקורס בטכני יהיה שיא הכיף של השירות שלכם
ברגע שתגיעו לבסיס הקבע שלכם אתם תביאו למה התכוונתי..
אי אפשר להסביר במילים
תהנו כל עוד אתם בטכני....
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
אם אתה כבר הולך רק לטייסת תבקש להיות מכנאי מטוסי או מסוקים באחד הטיסות זה עולם אחר לפעמיים מקבלים טיסות צופר רק על המסוקים