שלום
לפני כמה ימים קיבלתי מנילה והיה לי שמה התפקיד של המערך הטכני של חיל האוויר מישהו יכול להגיד לי איזה תפקידים יש שמה והתחום העיקרי שאני עוסק בו הוא מחשבים יש שמה תפקיד שקשור למחשבים ?
תודה לעוזרים !
שלום
לפני כמה ימים קיבלתי מנילה והיה לי שמה התפקיד של המערך הטכני של חיל האוויר מישהו יכול להגיד לי איזה תפקידים יש שמה והתחום העיקרי שאני עוסק בו הוא מחשבים יש שמה תפקיד שקשור למחשבים ?
תודה לעוזרים !
|
|
זה בעיקר מכונאות מסוקים ומטוסים, ואלקטרוניקה.
בנוגע למחשבים אני יודע שיש לחיל האוויר יחידה של ממר"ם אבל לא נראה לי
שהיא נכנסת תחת הקטגוריה של ה"טכני"...
בעיקרון כל מה שהוא אמר, אבל ממר"ם לא קשור לטכני, טכני זה בסך הכל ללכת לטכני בחיפה, לעשות קורסים ולעבוד שם על מה שקשור בקורס שלמדת (מנוע מסויים, אלקטרוניקה וכאלה). בשביל ממר"ם אתה קודם צריך או לקבל מיונים של חיל המודיעין ולעבור אותם בהצלחה, או שחיל האוויר ישלח אותך להיות "תוכניתן" (אם מציעים לך את זה, קודם תשאל מה זה אומר בדיוק)
וככל שהפרופיל שלך יותר גבוה, כך יהיה לך פחות סיכוי להגיע ליחידת מחשבים
נערך לאחרונה על ידי NeckeD; 09-03-2010 בשעה 18:43.
נכתב במקור על ידי Cogomelo
נכתב במקור על ידי Snowball
אוקי תודה על המידע
אוק אבל אני צריך לדעת עם יש שמה דברים שקשורים למחשבים או דברים שקשורים לאלקטרוניקה
אנחנו? אתה ב"מערך הטכני של חייל האוויר"? יפה לך, אבל אם אתה דרג א' אז זה קצת בעייתי לא :\ כל בעייה קטנה קוראים לך לתקן.
הרגת אותי. טכני זה ללכת לבית הספר הטכני שבחיפה כדי ללמוד ולעשות קורסים, ואז ללכת לכל טייסת שזורקים אותך אליה או להישאר שם ולעשות *אההם אההם* D:
וכן יש שם קורס באלקטרוניקה, אבל נראה לי זה יותר בקטע של אלקטרוניקה מעשית (עבודה עם חלקים אלקטרוניים), אם התכוונת ללימודי אלקטרוניקה כמו בפיזיקה אז אין שם :\
וכמו שאמרתי, מחשבים אין שם, אתה תוכל להגיע ליחידת מחשבים רק אם יציעו/תבקש ויאשרו לך להיות "תוכניתן" (אבל תשאל מה זה קודם! זה חשוב!) ואז כנראה ישלחו אותך לקורס באורך 25 שבועות בבית ספר מקצועות המחשב (בסמ"ח) שם ברמת גן (מקום מקולל)
נערך לאחרונה על ידי NeckeD; 10-03-2010 בשעה 03:33.
נכתב במקור על ידי Cogomelo
נכתב במקור על ידי Snowball
אה אוקי אז בעצם אני צריך לחכות שיציעו לי להיות תכניתן
סדר בבלאגן קצת...
מערך הטכני יש 3 מקצועות עיקרים
חשמל,מכונות, ואלקטרוניקה
אלקטרוניקה זה מתקשר קצת למחשבים.
אחרי קורס בטכני בחיפה אתה בוחר 3 בסיסים ו3 מטוסים שאתה רוצה לעבוד אליהם
וח"א יתן לך אחד משלושתם.
בנוסף לח"א יש יחידת מחשוב שוות ערך לממר"ם ושמה "אופק" והיא יושבת בצריפין