קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-01-2009, 07:38
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-01-2009, 15:28
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-11-2008, 23:08
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-10-2008, 16:47
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-09-2008, 20:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[דיון]ליגה איטלקית: מחזור חמישי : הדרבי של מילאן אדום! לאציו בפיסגה

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ברירת מחדל [דיון]ליגה איטלקית: מחזור חמישי : הדרבי של מילאן אדום! לאציו בפיסגה

ראשית אני צריך להגיד שאני כותב את זה כאשר אני עצבני ביותר!!!
    הייתי לקראת סיום המשחק הלפני אחרון וכל הכתבה שלי נמחקה כי לחצתי על משהוא לא נכון!!!
    אני אשים את המשחקים היותר מרכזיים בנתיים ואת השאר מאוחר יותר כי אני ממש על אטרף!!!

מילאן- אינטר:

הדרבי הענק של מילאנו!!!כל מילה ממש מיותרת, ללא ספק משחק ענק ומעניין! קצת קשה להמר על המשחק כי לא ניתן לצפות לכלום במפגש כזה. 2 הקבוצות באות למפגש בכושר מצוין! מילאן באה לאחר 3 נצחונות רצופים, ואינטר לאחר 4 נצחונות. כפי שניתן לראות מילאן חזרה לעצמה במחזורים האחרונים, כמו השחקנים שלה. אמנם מילאן שיחקה עד כה כמעט בלי רונאלדיניו, אך יש סיכוי גדול שבניגוד למפגשים הקודמים הוא ישתתף. בנוסף על כך, פאטו נמצא בכושר שיא ולא מפסיק להפציץ. בסה"כ אינטר עדיפה מעט יותר על מילאן. כרגע, היא ממוקמת ראשונה בטבלה, ומילאן רק תשיעית, למרות שהיא במגמת עליה.
    אני לא ממש יודע על מי להמר עכשיו. אני רוצה שמילאן תנצח אבל ההיגיון יותר חושב בכיוון ההפוך. נקווה לראות משחק טוב וב שערים בין הקבוצות.

מילאן- לא ניתנת לעצירה...

מוריניו- רוצה להשאר ראשון!

רומא-אטאלנטה:

מפגש מאוד מעניין, שמפגיש קבוצת צמרת מול קבוצה שצריכה להיות בצמרת . רומא נמצאת בכושר איום ונורא , כאשר היא הפסידה ב3 משחקים מתוך 4 האחרונים שלה. היא הפסידה לגנואה, קלוז, ופאלרמו.לפי נתונים אלא, לא ניתן לתרץ את ההפסד האחרון של רומא , 3-1 לגנואה, עקב היעדרותו של הקפטן טוטי. מנגד רומא, עומדת אטלנטה, אשר מדורגת כרגע במקום השלישי, ובחמשת משחקיה האחרונים היא נוצחה רק פעם אחת, בהפסד מינימלי של 1-0 לקטאניה . שאר המשחקים של אטאלנטה נגמרו בניצחון לטובתה.
    אני מהמר שהמשחק הזה יגמר בניצחון של אטאלנטה.

לוזרים?

יובנטוס-סמפדוריה:

משחק מסקרן מאוד בין 2 קבוצות שלא נמצאות בכושר שיא. הגברת הזקנה נמצאת כרגע במקום החמישי, אך זה לא מספיק לה. בהתחשב לכך שאחת המילנזיות תאבד נקודות, וגם לאטאלנטה יש סיכוי לא רע לאבד נקודות, היא יכולה למצוא את עצמה בראש הטבלה. יובנטוס וסמפדוריה סיימו את משחקייהן האחרון בליגה בתיקו . יובנטוס בתיקו 1 מול קטאניה, וסמפדוריה בתיקו 0 מול סיינה . בסה"כ לדעתי יובנטוס פייבוריטית למרות שהיא תחסר את בופון וטרזגה ולכן אני מהמר עליה.

יובנטוס- רוצה לחזור לחגיגות.

טורינו- לאציו:

המדורגת שניה בטבלה, לאציו, פוגשת את טורינו למשחק מעניין. כמובן שלאציו מגיע כפייבוריטית. היא מדורגת שניה בטבלה, והיא הפסידה רק פעם אחת מתוך חמשת משחקיה האחרונים, למילאן. במשחקה הקודם היא ניצחה 3-0 את פיורנטינה החזקה. הסטטיסטיקה אומרת שהמפגש הזה יגמר בתיקו כי בשמונת המפגשים האחרונים בין הקבוצות המשחק נגמר ארבעה פעמים ללא הכרעה ו 3 פעמים לזכות לאציו. לסיכום, לאציו היא הפייבוריטית הברורה במפגש הזה מול הקבוצה שמדורגת במקום 11. אני מהמר על לאציו.

חטף שלישיה מול לאציו...סבסטיאן פריי.

פיורנטינה- גנואה:

פיורנטינה מגיע למפגש הזה בכושר רע מאוד! היא לא נראת כמו אותה פיורנטינה כמו בשנה שעברה . במשחקה האחרון הוא הובסה 3-0 ללאציו ונראתה ממש רע. בניגוד אליה, מגיע גנואה, שסיפקה לנו ביום רביעי את הפתעת המחזור כאשר הביסה 3-1 את רומא. בנוסף על כך, חזוב לציין שגנואה ניצחה גם את מילאן לפני 2 מחזורים וכרגע היא נמצאת במקום השמיני בליגה, ופיורנטינה רק במקום ה16...
    על הנייר פיורנטינה עדיפה במפגש הזה, אך לאור משחקיה האחרונים אני בספק שכך יהיה במשחק. אני מהמר על גנואה!

פיורנטינה- "מלקקת את הפצעים".

ד"א - בטעות הכותרת לא יצאה טובה, נא לערוך
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-09-2008 בשעה 00:38.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אם רונלדיניו לא ישחק, אני לוקח טיסה ראשונה למילאן כדי לעשות ביקור בית אצל קרליטו. בכל מקרה רציתי לבקר במילאן.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

כדאי לך! כבר הייתי וממש אהבתי את המקום!
    (הייתי במשחק ליגת האלופות של מילאן-ליון בשמינית הגמר בסן סירו...היה אחלה משחק).
    אני בספק שרונאלדיניו לא ישחק, ד"א, הוא לא זומן לסגל נבחרת ברזיל!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

גילרדינו ניצח לפיורנטינה את המשחק ! 6 שערים ב-7 משחקים לחלוץ הענק הזה, שבמילאן חשבו שהוא בלוף. מילאן כולה הייתה בלוף שנה שעברה!
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 28-09-2008 בשעה 08:03.
    Siete

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה

גילרדינו ניצח לפיורנטינה את המשחק ! 6 שערים ב-7 משחקים לחלוץ הענק הזה, שבמילאן חשבו שהוא בלוף. מילאן כולה הייתה בלוף שנה שעברה!
    תשמע ג'ילארדינו שחקן טוב מאוד, אפילו מצוין ראו את זה בעונה שלו לפני מילאן בפארמה ובעונה הראשונה במילאן שהוא כבש 17 שערים ועוד זה שהוא שיחק רק ליד שבצ'נקו בקדנציה הקודמת שלו שאז היה לו 22 שערים באותה עונה ככה שאין מה לדבר, הכל זה רק חוסר השתלבות והתאמה לצורת משחק.
    קח למשל את אבראו, אני בספק אם הוא לא אחד מהשחקנים הכי גדולים שנחתו בארץ אם לא הכי גדול, הוא לא מתאים למסגרת, ואיך שהוא חזר כבר נתן צמד בריבר.
    הכל עניין של השתלבות.

בקשר לדרבי היום... על הנייר אינטר יותר חזקה, אבל אם נדבר תאכלס... לדרבי חוקים משלו

יהיה כיף!

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

והחוק עכשיו הוא רונאלדיניו

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

לא קשור מה תיהיה התוצאה היום, רונלדיניו וסיידרוף ישארו פנומים לעד. לשם שינוי (שנה שעברה), יש כל כך הרבה שחקנים טובים על המגרש היום. זלטן, קווארסמה, אדריאנו, רונלדיניו,קאקא,פאטו,זמברוטה. מקווה שמילאן תנצח ותיצא לדרך חדשה!
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-09-2008 בשעה 00:01.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

יא אללה איזה שיתוף פעולה נדיר בין רונאלדיניו לקאקא. נכון, רונאלדיניו לא עשה הגנה, ולא לחץ את
    מי שהוא צריך לשמור עליו מה שאגב קאקא כן עושה, אבל הוא כל כך פנומן עם הכדורים שלו שזה פשוט
    לא יאומן פשוט. הוא מבצע מהלכי כדורגל נדירים, משהו יוצא מן הכלל, קאקא כמה שהיום תפס מנהיגות
    ובאמת היום ראיתי למה גם כל כך מעריצים אותו, לא מגיע לרמת הנגיעה הקטנה הזאת בכדור של מציאת
    שחקן לבד. הרי מי שמצא את השער זה ממסירה של רונאלדיניו לקאקא שהגביה בצורה פנטסטית, אבל
    איזה שער נדיר. היום מילאן הוכיחה שאם היא רוצה, היא הטובה ביותר באירופה, ואמרתי את זה כבר
    מתחילת העונה. ברגע שרונאלדיניו וקאקא משתפים פעולה, אין קבוצה שיכולה לעצור 2 גאונים, זה עולם
    אחר של כדורגל. כמה שמוריניו רצה והתאמץ לנצח, והאמת גם יכל אם לא ההחמצות הנוראיות של הקבוצה
    שלו, אבל פשוט הוא לא יכל לגבור על שתיהם. בכל מקרה, איש המשחק היום - סיידרוף ללא ספק בכלל,
    זה פנומן בפני עצמו, רציתם פירלו שמע פירלו, תאחלס, סיידרוף זה איש המפתח בקבוצה, היום ניהל את
    המשחק בצורה פנטסטית, זה היה אדיר. היום הכול טיקטק למילאן כמו שעון, הם שיחקו בצורה טקטית
    אדירה, ואינטר פשוט לא יכלו עליהם במחצית הראשונה. מחצית שנייה זה כבר היה כאוס עם כל המשחק,
    אבל בכל מקרה, אהבתי את החזרה של רונאלדיניו ואני מקווה שאנג'לוטי יתן לו קרדיט על זה, כי הרי אם
    בארולרי או איך שקוראים לו, לא היה פצוע(זה שלא מפסיק להבקיע בשבוע האחרון), רוני לא היה פותח.
    הערה קטנה לגבי פאטו - תפסתי פה הרבה מהפורום שכולם אמרו פנומן, שחקן על, יהיה יותר טוב, תאחלס
    אנשים, בסדר הוא כולה בן 18, אבל הוא לא מגיע לפסיק של הרמה של רונאלדיניו או קאקא, הוא שחקן
    טוב, יש לו טכניקה גבוהה, אבל הוא לא מגיע לרמה שלהם, הוא גם לא יהיה החלוץ מספר 1 של ברזיל זו
    דעתי.. תראו את אגוארו, מסי, בוז'אן כאלה שפאטו אמור להתחרות איתם, היום הוא הראה שהוא כרגע
    ממש לא בליגה של הגדולים, לא מגיע לפסיק שלהם. נכון, תגידו לי הוא צעיר וכ'ו וכ'ו.. אבל הוא כבר צריך
    להתקדם הלאה.. בין 18, עוד מעט 19.. הזמן רץ... אגב גאטוסו כיכב היום, איזה חילוצי כדור, האמתי
    שאף פעם לא ראיתי משחק איטלקי שלם, ואני חייב להודות בלב שלם שממש נהנתי.

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    יא אללה איזה שיתוף פעולה נדיר בין רונאלדיניו לקאקא. נכון, רונאלדיניו לא עשה הגנה, ולא לחץ את
    מי שהוא צריך לשמור עליו מה שאגב קאקא כן עושה, אבל הוא כל כך פנומן עם הכדורים שלו שזה פשוט
    לא יאומן פשוט. הוא מבצע מהלכי כדורגל נדירים, משהו יוצא מן הכלל, קאקא כמה שהיום תפס מנהיגות
    ובאמת היום ראיתי למה גם כל כך מעריצים אותו, לא מגיע לרמת הנגיעה הקטנה הזאת בכדור של מציאת
    שחקן לבד. הרי מי שמצא את השער זה ממסירה של רונאלדיניו לקאקא שהגביה בצורה פנטסטית, אבל
    איזה שער נדיר. היום מילאן הוכיחה שאם היא רוצה, היא הטובה ביותר באירופה, ואמרתי את זה כבר
    מתחילת העונה. ברגע שרונאלדיניו וקאקא משתפים פעולה, אין קבוצה שיכולה לעצור 2 גאונים, זה עולם
    אחר של כדורגל. כמה שמוריניו רצה והתאמץ לנצח, והאמת גם יכל אם לא ההחמצות הנוראיות של הקבוצה
    שלו, אבל פשוט הוא לא יכל לגבור על שתיהם. בכל מקרה, איש המשחק היום - סיידרוף ללא ספק בכלל,
    זה פנומן בפני עצמו, רציתם פירלו שמע פירלו, תאחלס, סיידרוף זה איש המפתח בקבוצה, היום ניהל את
    המשחק בצורה פנטסטית, זה היה אדיר. היום הכול טיקטק למילאן כמו שעון, הם שיחקו בצורה טקטית
    אדירה, ואינטר פשוט לא יכלו עליהם במחצית הראשונה. מחצית שנייה זה כבר היה כאוס עם כל המשחק,
    אבל בכל מקרה, אהבתי את החזרה של רונאלדיניו ואני מקווה שאנג'לוטי יתן לו קרדיט על זה, כי הרי אם
    בארולרי או איך שקוראים לו, לא היה פצוע(זה שלא מפסיק להבקיע בשבוע האחרון), רוני לא היה פותח.
    הערה קטנה לגבי פאטו - תפסתי פה הרבה מהפורום שכולם אמרו פנומן, שחקן על, יהיה יותר טוב, תאחלס
    אנשים, בסדר הוא כולה בן 18, אבל הוא לא מגיע לפסיק של הרמה של רונאלדיניו או קאקא, הוא שחקן
    טוב, יש לו טכניקה גבוהה, אבל הוא לא מגיע לרמה שלהם, הוא גם לא יהיה החלוץ מספר 1 של ברזיל זו
    דעתי.. תראו את אגוארו, מסי, בוז'אן כאלה שפאטו אמור להתחרות איתם, היום הוא הראה שהוא כרגע
    ממש לא בליגה של הגדולים, לא מגיע לפסיק שלהם. נכון, תגידו לי הוא צעיר וכ'ו וכ'ו.. אבל הוא כבר צריך
    להתקדם הלאה.. בין 18, עוד מעט 19.. הזמן רץ... אגב גאטוסו כיכב היום, איזה חילוצי כדור, האמתי
    שאף פעם לא ראיתי משחק איטלקי שלם, ואני חייב להודות בלב שלם שממש נהנתי.
    אין מה להוסיף לגביי המשחק.
    לגביי פאטו, אני חושב שרק צריך לחכות לפריצה שלו, אנשים לא מבינים כמה פוטנציאל ואיזה סוג שחקן אדיר הוא יכול להיות, זה שהוא נתקע ככה בנבדלים ולא משתלב עם השיטה עדיין זה משהו אחד, אבל יש לו עוד זמן הוא רק ילד, הוא עוד יהיה גדול יש למה לצפות.

יהיה כיף!

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

רונאלדיניו-פאטו-קאקה..
    שלישייה מצמררת..
    פשוט משחק ענק של רונאלדיניו בדרבי כולל גול מרהיב.
    לא משנה מה יגידו אוהדי ושחקני אינטר, איש המשחק היה רונאלדיניו.
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Red Devils צפיה בהודעה
    רונאלדיניו-פאטו-קאקה..
    שלישייה מצמררת..
    פשוט משחק ענק של רונאלדיניו בדרבי כולל גול מרהיב.
    לא משנה מה יגידו אוהדי ושחקני אינטר, איש המשחק היה רונאלדיניו.
    סיידרוף אחריו קאקא ורונלדיניו!
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-09-2008 בשעה 18:15.
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

סיידרוף אחריו קאקא ורונלדיניו!
    גם אני נתתי את איש המשחק לסיידורף

יהיה כיף!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

קבוצת השבוע בליגה האיטלקית: סבסטיאן פריי, פאולו מלדיני, סטוביני, פלומבו, רונלדיניו, סיידורף, אלברטו אקוילאני, גילארדינו,זראטה,מירקו.ו ! לדעתי הייתי שם את קאקא במקום מירקו. בכל מקרה, מלדיני בגיל 40 בעוד דרבי מוצלח, שלא יגמר לעולם.
    Siete

כל הכבוד למילאן איזה ניצחון יפה 1-0 ראיתי את המשחק רונאלדיניו כבש גול יפה בנגיחה

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

קבוצת השבוע בליגה האיטלקית: סבסטיאן פריי, פאולו מלדיני, סטוביני, פלומבו, רונלדיניו, סיידורף, אלברטו אקוילאני, גילארדינו,זראטה,מירקו.ו ! לדעתי הייתי שם את קאקא במקום מירקו. בכל מקרה, מלדיני בגיל 40 בעוד דרבי מוצלח, שלא יגמר לעולם.
    תשמע מאלדיני בגיל 40 הצליח לשמור על זלאטן לכל אורך המשחק ולא לתת לו לעשות מה שהוא יודע לעשות...
    אין ספק שהוא בקבוצת המחזור

יהיה כיף!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,662 | הודעות: 8,173,249 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect