היום מישהי אמורה לבוא אליי ויהיה עיניינים... איך אני מעיף אותה מהבית? אחשלי פה אמרתי לו שינסה לקחת אותה לסרט או משהו אבל אם היא לא תרצה איך אני מעיף אותה?
היום מישהי אמורה לבוא אליי ויהיה עיניינים... איך אני מעיף אותה מהבית? אחשלי פה אמרתי לו שינסה לקחת אותה לסרט או משהו אבל אם היא לא תרצה איך אני מעיף אותה?
|
|
יש לי כמה עצות תראה אתה יכול להגיד לה ש
1)היא צריכה לצאת יותר
2)אח שלך לא מקבל מספיק תשומת לב היא צריכה ללכת איתו לאנשהו
3)לפחות בראש השנה תלך למקום כול שהוא
4)תמציא איזה משהו שאתה כאילו צריך או כמה דברים ושתלך תקנה אבל במקום רחוק
זה מה שעלה לי בראש בנתיים אם יעלה לי עוד רעיון אני אכתוב
מקוה שעזרתי
בהצלחה
אל תעיף אותה, בשביל זה המציאו את המנעול בחדר =/
Bring the Violence-
תגיד אמא את יכולה לעוף מהבית מישהי באה אלי?
רק לא בניסוח הזה...
משהו כמו...אמא את יכולה אולי לצאת היום בערב, באה אליי מישהי ואני רוצה לעשות משהו מיוחד
לאדע...תחרבש
תכלס? מה...אמא שלך לא יודעת מה אתה ב-א-מ-ת מתכוון לעשות?
חח אין לי מנעול בחדר... תודה אחלה רעיונות תביאו עוד..
תכלס...גם אם אין מנעול...למה שאמא שלך תכנס לחדר? וגם אם כן...תנסו לא להיות ערומים...או שתהיה שמיכה בקרבת מקום
חח יו איך הייתי אוכל סרט כמוך שהייתי מביא מישהי שמע שמע
לא אכפת לאמא שך .. ממש לא .. להפך היא תשמח שתביא מישהי
פשוט כנס איתה לחדר וסגור תדלת .. גם לבחורה לא אכפת..זה טבעי לגמרי מה אתה חושב כל מי שמזיין מעיף את המשפחה מהבית ? ממש לא..פשוט שים לה יד על הפה ותגיד לה לנשוך לך תיד..ככה אני עשיתי אבל אתה לא תזיז את היד לכמה שעות..שווה ? זה אתה תחליט
אין לך מנעול ? כנס לחדר של אחיך
גם לו אין מנעול ?
שים משהו על הדלת
גם לא הולך ? תבקש מאמא שלך לא להכנס
חוץ מזה הגיון בריא...אמא שלך לא סתומה
היא גם לא בתולה אני מניח (אלא אם אתה ילד מבחנה)
ושהיא רואה בחור ובחורה נכנסים לחדר..רוב הסיכויים שהיא לא תחליט פתאום לקפוץ פנימה ולדבר איתכם על העלייה של הדולר :\
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 30-09-2008 בשעה 14:15.
איזה חינוך מחדש ? ?
מילא היית אומר לי ההורים של הילדה זה עוד מובן .. אבל תראה לי הורים שלא רוצים שהבן שלהם יזיין .. כולכם מדברים שטויות סך הכל ההורים שלכם ראו יותר דברים מכם , מכירים את כל הנושא של הסקס הרבה יותר טוב מכם
תפסיקו להיות ביישנים