קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-04-2009, 18:03
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 08-04-2009, 15:50
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-02-2009, 20:55
  4. [דיון]ליגת האלופות מחזור שני
    על ידי Tal בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 03-10-2007, 14:07
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-09-2007, 19:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[דיון] ליגת האלופות - מחזור שני (משחקי יום ד'):: ברמן מגיע לסן סירו,

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ברירת מחדל [דיון] ליגת האלופות - מחזור שני (משחקי יום ד'):: ברמן מגיע לסן סירו,

בית א':

קלוז'-צ'לסי:

החברה של סקולארי מגיעים למשח הזה בכושר מצוין ומאוד מרשים! חוץ מהתיקו מול יונייטד כל שאר חמשת משחקיהם האחרונים הסתיימו בניצחון. צ'לסי כבשה 14 שערים ב 5 מפגשיה האחרונים (המפגש האחרון נגמר בניצחון 2-0 על סטוק סיטי). צ'לסי כרגע מובילה את טבלת הליגה האנגלית , היא ספגה רק 3 גולים וכבשה 12. הסטטיסטיקה הזאת מראה בבירור שצ'לסי עדיפה על הקבוצה שנגדה, קלוז'. במחזור הקודם של ליגת האלופות, קלוז' הדהימה את כולם כאשר ניצחה את רומא 2-1 ולכן אין סיבה לזלזל בה, אבל כפי שראינו במחזורים האחרונים, אני לא בטוח שזה בזכות היכולת הטובה של קלוז' אלא בגלל היכולת הלא טובה של רומא . סה"כ צ'לסי הולכת לנצח את המשחק הזה ב99.99999999999999% ולכן אני מהמר עליה.

סקולארי- רוצה להשוות את ההישג של אברהם...

רומא - בורדו :

המפגש השני של הבית הזה, רומא מול בורדו! 2 הקבוצות מגיעות ביכולת לא מרשימה במיוחד בזמן האחרון. אמנם רומא הצליחה לנצח את אטאלנטה החזקה, קודם לכן היא הפסידה 3-1 לגנואה, ובמחזור הקודם של ליגת האלופות היא נוצחה 3-1 על ידי קלוז' הקטנה. גם בורדו לא הייתה טובה כלל במחזור הקודם של ליגת האלופות. היא הובסה 4-0 על ידי צ'לסי החזקה, שעשתה לה בית ספר, פשוט לא כוחות). בורדו סיימה את משחקה האחרון בליגה בתוצאת תיקו 1 מול סנט אטיין ומחזור קודם לכן היא ניצחה את גרנובל, ניצחון מינימלי של 1-0. אני חושב שתוצאת המשחק תלויה ברומא ובמזל והמוטיבציה שלה, אם רומא תתן משחק טוב שום דבר לא יפריע לה, אבל, גם בורדו קבוצה מצוינת שמסוגלת להביא הבייתה ניצחון. אני מהמר על תיקו בין הקבוצות.

רומא שוב מחייכת, אבל לכמה זמן?

בית ב':

אינטר-ורדר ברמן:

המשחק המעניין ביותר בבית הזה הוא ברמן נגד אינטר. נתחיל מהקבוצה הביתית, אינטר: אינטר מגיע למפגש הזה לאחר הפסד במשחק "חוץ" למילאן בתוצאה של 1-0 מגול של רונאלדיניו, אבל לא ניתן להגיד שהתוצאה הזאת עד כדי כך רעה כי במפגש הזה 2 הקבוצות שיחקו מצוין! את 4 המשחקים לפני מילאן, אינטר ניצחה (בין היתר היה ניצחון של 2-0 נגד פנאתנייקוס במחזור הראשון של ליגת האלופות) ועכשיו היא באה בכושר טוב . אבל, גם ברמן מגיעה בכושר טוב! היא ניצחה 5-4 את הופניים במשחקה האחרון בליגה, וקודם היא הביסה את באיירן החזקה 5-2 באליאנס ארנה. ההתקפה של ברמן בכושר שיא , בעיקר בזכות פיזארו. אני מאמין שזה הולך להיות משחק ממש טוב, אני לא יודע מי ינצח אך אני מקווה שזה יהיה משחק רב שערים...

ורדר ברמן- חמישיה נוספת?

פאנאתנייקוס-אנארתוסיס:

מפגש התחתית של בית ' מפגיש ביום רביעי את 2 הקבוצות האלו. אני בטוח כמעט במאה אחוז שאף אחת מהן לא תעבורנה את שלב הבתים, ואני מאמין שגם אתם חושבים כך, אבל אנרתוסיס, הקבוצה הקטנה מקפריסין, הצליחה לסחוט תיקו במחזור הקודם של ליגת האלופות מורדר ברמן! התוצאה הזאת באמת הדהימה הרבה אנשים אך אני לא חושב שהיא תחזור על עצמה. פנאתנייקוס, שממוקמת אחרונה בבית גם לא עושה בעיות גדולות לקבוצות הגדולות. במפחזור הקודם היא נוצחה 2-0 על ידי אינטר, כפי שזה היה צפוי...
    אני מהמר על תוצאת תיקו בין 2 הקבוצות האלו.

בית ג':

ברצלונה-שחטאר דונייצק:

מפגש מסקרן נוסף מחכה לנו ברביעי והוא בא מבארסה ושחטאר. שנה שעברה דונייצר פתחה את העונה האירופית שלה עם 2 נצחונות רצופים והותירה אחריה רושם גדול, אך בהמשך זה לא עזרה לה, והיא הודחה מהתחרות. ברצלונה דווקא כן הגיע רחוק (יחסית), עד לחצי הגמר בו היא הודחה על ידי אלופת אירופה, מנצ'סטר. 2 הקבוצות ניצחו את משחקן הקודם בליגת האלופות בתוצאה 3-1 (ברצלונה יצחה את ספורטינג ושחטאר ניצחה את באזל) וכרגע הן ממוקמות ראשונות בביתן. אני לא חושב ששחטאר דונייצק תוכל לנצח את המשחק הזה, אך אני לא אופתע במידה והיא לא תפסיד. כפי שראינו במשחק של ברצלונה מול אספניול, היא לא הרשימה במיוחד וניצחה משער דפוק בדקה ה104!!! אני לא חושב שהגיע לה אז לנצח, אבל מה שהיה היה ואי אפשר לעשות עם זה כלום.
    הימור שלי: X

אוהדים דפוקים בקבוצה דפוקה! =\...

ספורטינג ליסבון- באזל :

באזל מגיע ביום רביעי למשחק קשה מול ספורטינג, אשר משחקת בבית . ספורטינג ליסבון ניצחה את המשחק הקודם שלה בליגה ואני מאמין שהיא צריכה לנצח גם את המשחק הקרוב עם באזל. באזל על הנייר אמורה לסיים את שלב הבתים ב מקום הרביעי, ואני מאמין שכך יהיה. הקרב המעניין יותר בבית הזה הוא איזה 2 קבוצות יעלו מתוך 3 הנותרות. אמנם ספורטינג הפסידה במשחק הקודם אך היא עדיין נשארת בתמונת העלייה לשמינית הגמר.
    אני מהמר על הקבוצה מפורטוגל.

בית ד':

פ.ס.וו איינדהובן - ליברפול :

ליברפול פוגשת במשחק לא מי יודע מה מעניין את PSV איינדהובן . ליברפול מגיע למשחק כשהיא מוליכה את הליגה אנגלית ביחד עם צ'לסי. 2 הקבוצות ניצחו את משחקן הקודם בליגה אך רק ליברפול ניצחה את המשחק הקודם שלה בליגת האלופות, 2-1 מול מרסיי. איינדהובן מנגד לה, הובסה 3-0 על ידי אתלטיקו מדריד החזקה . הקבוצה של יוסי בניון פייבוריטית ברורה במשחק הזה ואני מאמין שהיא תנצח אותו כי היא עדיפה בהרבה. היא פתחה טוב מאוד את העונה כאשר היא ניצחה את מנצ'סטר וגם באירופה היא נראת טוב...
    הימור שלי: 2.

ליברפול - רוצה להגיע השנה להישגים. בנתיים בדרך הנכונה!

אתלטיקו מדריד - מרסיי :

מפגש מעניין מצפה בין 2 הקבוצות האלו . מרסיי סיימה את המשחק האחרון שלה בליגה הצרפתית בתיקו 1 עם לה-מאן. גם אתלטיקו מדריד לא הרשימה, היא הפסידה 1-0 לסביליה . מרסיי הפסידה גם לליברפול החזקה 2-1 והיא לא באה בכושר יותר מדי טוב אך עם הרבה מוטיבציה. אני לא מאמין שזה יעזור לה מול אתלטיקו כי הקבוצה ממדריד מאוד חזקה ועם הרבה שחקנים טובים, שבראשם עומד אגוארו, הכוכב של אתלטיקו. לדעתי אתלטיקו תיקח את המשחק הזה, בתוצאה לא קטנה, כי היא עדיפה בהרבה על הקבוצה מצרפת, או לפחות על הנייר...

===============================
    עוד דבר: גמר ליגת האלופות ב2011 יתארח בוומבלי!!!
    ===============================
    אללה חברה, נתתי את הנשמה לפורום האהוב עליי באטרף היום ואני אמשיך לעשות את זה גם אחר כך!!!
    אתם מוזמנים להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי SoL; 29-09-2008 בשעה 20:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

כל הכבוד, ינעץ ביום רביעי!
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-09-2008 בשעה 20:16.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ליאז' מול צ'לסי - הפתעת המחזור תהיה פה כאשר ליאז' תוציא מצ'לסי תיקו או ניצחון לטובתה.
    צ'לסי האמת לא מגיע ביכולת משהו משהו וליאז' תבוא עם התלהבות אדירה, אני מאמין שפה תהיה
    הפתעה.
    רומא מול בורדו - המשחק של רומא פה הוא בחוץ, לכן אני מהמר על תיקו. אם זה היה בבית הרומאים
    היו לוקחים, אבל בורדו לא קבוצה פרייארית.
    אינטר מול ורדר ברמן - לאחר ההפסד למילאן אתמול, אינטר תנצח בסן סירו את ברמן ומוריניו כרגיל ישוויץ.
    פאנאתנייקוס מול אנארתוסיס - היוונים יוצאים למשחק חוץ, ויפסידו לאנארתוסיס.
    ברצלונה מול שחטיאור דונייצק - האוקריאנים יפתיעו ויקחו את המשחק מברצלונה.
    ליסבון מול באזל - משחק באנקר לפורטוגלים שכבר הביסו את באזל בשנה שעברה במסגרת גביע אופ"א.
    איינדהובן מול ליברפול - ההולנדים יבאו לאנפילד כמבוסים ויצאו כאלה, ליברפול יתנו להם בראש בבית.
    אתלטיקו מדריד מול מארסיי - הקבוצה העירונית ממדריד באה לאחר הפסד כושל בבית מול סביליה, אני
    מאמין שהם יחזירו לאוהדים בגדול מול מארסיי במיוחד שזה יהיה בבית, אבל גם פה יכולה להיות סוג של
    הפתעה כי מארסיי קבוצה לא פרייארית ויש להם מה לתת, בכל זאת נילך על 1.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

צ'לסי, תיקו בין רומא לבורדו, אינטר, בארסה, אתלטיקו וכמובל ליברפול (הימורים שלי).
    עוד מעט אני יתחיל לפרסם פה הרכבים משוערים למשחק.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 01-10-2008 בשעה 15:48.
    Siete

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

צ'לסי,רומא (מחזור הבא צ'לסי-רומא,יהיה משחק טוב),אינטר,אנארתוסיס,ברצלונה,ספורטינג,לברפול,אתלטיקו מדריד. (הימורים שלי)
    נערך לאחרונה על ידי Shon.; 01-10-2008 בשעה 16:55.

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

כל הכבוד על ההשקעה, אני מאמין שצ'לסי ליברפול ברצלונה ורומא ינצחו , תיקו באינטר - ברמן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,143 | הודעות: 8,151,725 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect