איזה של שמינית גמר מצוין מחכה לנו באמצע השבוע, ממש פצצה
נתחיל ממשחקי יום שלישי:
אתלטיקו מדריד - פורטו:
אחדד המשחקים הפחותת טובים של הסיבוב יפגיש את 2 הקבוצות הללו. על הנייר, פורטו מעט חלשה יותר מאטלתיקו, אך הקבוצה מהבירה הספרדית מגמגמת מעט בתקופה האחרונה, מנגד לה פורטו נראת די טוב. היתרון שבכל זאת יש לאטלתיקו הוא יתרון הביתיות, היא תקווה שהרבה קהל יבוא לעודד אותה. זה נחמד שיש גם מפגשים עם קבוצות חלשות שמבטיחות סינדרלה קטנה בשלב הבא...
אני אישית לא בטוח שהמשחק הזה יגמר בהכרעה, יש לי תחושה לתיקו... נקווה למשחק טוב. חשוב לציין שהקבוצות הללו לא נפגשו קודם עדיין ולכן אין ממש סטטיסטיקה בינהן, אבל, תמיד יש פעם ראשונה!
ליון - ברצלונה:
אלופת צרפת , ליון, תארח ביום שלישי את ברצלונה למשחק שהולך להיות ממש קשה עבורה. 2 הקבוצות נראות מצוין במשחקיהן האחרונים, והן באות בכושר טוב. כמובן שהפייבוריטית היא ברצלונה, אך אני לא חושב שיש סיבה לזלזל בליון. יש לה שחקנים מצוינים, וגם את יתרון הביתיות... אבל, הסטטיסטיקה מדברת כנגדה! בארבעת המפגשים האחרונים בינהם ליון הפסידה בשלוש וסיימה אחד בתיקו.
אני מאמין שהמשחק יהיה צמוד, אך ברצלונה תנצח... היא גדולה על ליון.
ארסנל - רומא:
התותחנים יארחו אצליהם באיצדיון האמירויות את סגנית אלופת איטליה. זה יהיה מפגש בין 2 קבוצות גדולות, אך שלא מרשימות מי יודע מה. בכללי אין מה להגיד יותר מדי על המשחקים, בכללי ארסנל פייבוריטית וגם הסטטיסטיקה טיפה בעדה אבל זה לא קובע את התוצאה הסופית... נחייה ונראה .
אינטר- מנצ'סטר יונייטד:
המשחק של השלב הזה! ביום שלישי, בסן סירו, אינטר תארח את אלופת אנגליה ואלופת אירופה לחתיכת משחק! זה מתאים אפילו לרמה של גמר ליגת האלופות!
2 הקבוצות משחקות מצוין! הן באות בכושר טוב והרבה מוטיבציה. המפגש הזה הוא מפגש נוסף בין מוריניו לפרגוסון! שניהם ישמחו לניצחון כאן.
קצת נתונים סטטיסטים:
- אינטר הפסידה את שלושת משחקיה האחרונים מול קבוצות אנגליות!
- מוריניו כבר העיף עם פורטו את היונייטד באותו שלב של האלופות ( 2004).
- לאינטר יש את הנתונים הרעים ביותר בשלב הבתים מכל הקבוצות שלוקחים חלק בטופ 16 העונה!
![]()

אתלטיקו מדריד - פורטו:
ליון - ברצלונה:

ארסנל - רומא:

אינטר- מנצ'סטר יונייטד:

ציטוט ההודעה