חברה שלי איטלקית היא אוכלת חזרי מתי שאני מנשק אותה זה ניקרא שגם אני אכלתי תודה לעוזרים
את האמת מתי שאני יוצע איתה אני תמיד אומר לה ליפני שלא תאוכל חזיר
אבל סתם לידע כללי
חברה שלי איטלקית היא אוכלת חזרי מתי שאני מנשק אותה זה ניקרא שגם אני אכלתי תודה לעוזרים
את האמת מתי שאני יוצע איתה אני תמיד אומר לה ליפני שלא תאוכל חזיר
אבל סתם לידע כללי
|
|
אתה גר באיטליה לא??...
לא...ממש לא..
אתה לא העברת את זה במערכת העיכול שלך,כלומר לא אכלת את זה..
נשאר רק הטעם ברוק,אז אין לך מה לדאוג..
אגב,
חזיר זה טעים,לא רואה מה מפריע לך
אחי אתה לא אוכל חזיר פשוט יש לך ריח של חזיר מפה תצחצח שיניים או שפשוט כמו שאמרת תגיד לחברה שלך שלא תוכל לפני שאתם מתנשקים או שתאכל אבל לפני שאתם מתנשקים שתשטוף שיניים
צודק אחי לא חשבתי על זה חחחחחח
כן אחי אני באיטליה כבר שנה וחצי פלוס
אח שלי אני איטלקי אבל בגיל שנה הלכתי לארץ אז אני לא אוכל חזיר וכל השטויות האלה אני במסורת היהודית
יהודי יהודי אבל רוצים להרוס לי את זה פה חחחחח הם לא מצליחים הם אומרים שאני באיטליה לא בישראל אז אני צריך לאכול פה מה שאני רוצה חחחח אבל אני לא אוכל שומר
זה מה שאני עושה תמיד אומר לה שלא תאוכל חזיר או בצל למה אני לא אוהב גם בצל אז ככה היא עושה מה שאני אומר לה חחחחח היא מעריכה אותי
שמע אחי עים אתה יהודי ואוכל חזיר זה לא כול כך יפה להגיד את זה אני מיתביש בעצמי תיזכור הכול יבוא לך בעולם הבא את זה מה שיש לי להגיד לך זה החיים שלך תעשה מה שבראש שלך
דבר שני היא איטלקיה אז זה קשה לי איתה למה היא אוכל כולם היום חזיר וזה מציק וגם מסריח אני לא אוהב את הריח שמוצי חזיר הוא מסריח רצח
לפי הדת אתה כופר במילא אז מה אכפת לך מה זה נחשב?:\
אני אגיד לך מה לימדו אותי בבית..
"תתחתן רק עם יהודיה"..
בעיה שלך אחי..
בעצם בעיה ענקית שלך,כי זה מפריע לך,לא לי..
אין דבר כזה "העולם הבא"..כל סיפור הבריאה שאתה מאמין בו,לא באמת התקיים..
הספירה היהודית מונה 5700 ומשהו שנים..
הדינוזאורים חיו לפני 5 מיליון שנים..תעשה את החשבון..
חחחחחחחחחחחח יאללה איזה מצחיקים זה מה שנקרא דת זה מה שנקרא לאמין בה" עכשיו אתם מבינים אני לא יאוכל חזיר החיים למה יש לי כבוד ואני מאמין בה" אין מה לעשות
באיטליה כולם אומרים שישו הוא הבן של ה" אני אומר זה הכול זיוני מוח אבל אומרים שאני טועה מה אני יכול להגיד להם על הזין שלי אני מאמין בשלי והם בשלה לא אוכל חזיר אני לפחות מאמין קצת זה משהוא שאני עושה כבוד לדת שלי וזהו למרות שנולדתי באיטליה ואני ניקרא איטלקי ועוד משהוא אתם יכולים לעשות מה שבראש שלכם לא מענין אותי