הויסטה הזה קצת שרף לי תפיוזים אין לי כח.
אני רוצה XP שינצל את כל ה4 גיגה, עכשיו האם כל גירסאת ווינדוס עם 64B תומכת ב4 גיגה?
ותבירו לי על הדרך מה ההבדל בין 32 ל 64 למה המחיר אותו דבר וזה נראה לי משונה יענו מה היתרונות והחסרונות של כל דבר?
הויסטה הזה קצת שרף לי תפיוזים אין לי כח.
אני רוצה XP שינצל את כל ה4 גיגה, עכשיו האם כל גירסאת ווינדוס עם 64B תומכת ב4 גיגה?
ותבירו לי על הדרך מה ההבדל בין 32 ל 64 למה המחיר אותו דבר וזה נראה לי משונה יענו מה היתרונות והחסרונות של כל דבר?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן כל גרסאת 64 תתמוך ב4 גי'גה.
ההבדל הוא א' התמיכה בפקודות 64 ביט שמאפשרות גודל שורה של 64 ביטים ולא 32 ביטים מה שממהיר פעולות בתאוריה פי 2 במציאות קצת פחות.
בגלל גודל הפקודה הגדול יותר (ארוך יותר) ניתן לנצל יותר מ3.75 (מקסימום) של ראמ אני לא אכנס בידיוק למה כי זה קצת לא מובן ומסובך
הבעיה היחידה עם גרסאות ה64ביט של אקספי זה שהם לא יציבות כמו מערכות ה32 ועושות לפעמים הרבה בלאגן. לכן מומלץ להישתמש בויסטה 64 ולא באקספי 64. כמו כן ישנן תוכנות שלא תומכות במערכת 64ביט.
לדעתי אם אתה עובר לאקספי לך על XP SP3 32 BIT ועזוב אותך מהראמ שאתה לא מנצל.
בכל מקרה מועבר לתמיכה טכנית
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 02-10-2008 בשעה 14:58.
מה עזוב אותך מהראם שאתה לא מנצל?
זה עוד 2 גיגה! אני לא אסתדר עם 2.
למה אתה מתכוון הרבה באלאגן?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה 2 ג'יגה מה אתה נורמלי? :\ באקספי אתה תנצל בין 3.25 ל 2.75 תלוי בכמות הראמ שיש לך על הכרטיס מסך זה מספיק והותר אלה אם אתה איזה עורך מוזיקה ברמה נבילאומית או איזה מעצב שמרביץ אותו בתלת מימד
3.25 זה כבר נחמד.
השאלה היא האם ויסטה בסופו של דבר לוקח פחות או יותר מהRAM שלי.
דוגרי כבר היו מקרים שהשתמשתי יותר מ3.. בשביל משחקים או דברים כאלה.. המד שלי היה לא פעם על 75%
חח אופס זה לא אותו דבר? :|
טוב בכל מקרה בסופו של דבר מה יותר משתלם לי לקחת?
מ א ו ש ר
לא זה לא אותו דבר..
תראה, אני עובד עם VISTA 32BIT.. יבואו ויגידו שאני מפגר, אבל עד שאני לא רואה תמיכה יותר גדולה של תוכנות (אפילו אם התוכנות שלא עובדות זה כאלה שאני לא משתמש בהם) אני לא עובר ל64BIT.
בכל מקרה היתכוונתי להתקין XP ולא ויסטה.. אבל בסוף הDX10 גרם לי להתקין ויסטה.. האיכות לגמרי אחרת.
בכל מקרה אתה לא רוצה ויסטה.. אז נשאר XP.
וXP 64 זה זבל של מערכת. תתקין XP32 SP3 ונגמר סיפור