קודם כל זה משהו שבחרתי!
1. מה התנאים?
2. האם בחרתי במשהו טוב??
קודם כל זה משהו שבחרתי!
1. מה התנאים?
2. האם בחרתי במשהו טוב??
|
|
תנאים טובים, אבל בוא נגיד שאתה תגעגע הרבה לאימא =]
יציאות לא משהו, אבל כל הכבוד! מעריך אותך מאוד.
אמאאאאאא הבן שלך סובלללללל =]]] חחח בהצלחה אחי
התנאים לא משו.. למרות שזה גם תלוי לאן אתה מגיע.. אבל זה אחד החילות הכי חשובים בצהל אם לא הכי חשוב
זה לא שירות קל, אבל זה השירות מאוד חשוב אם לא ההכי חשוב בצהל כי בתאחלס מה שמכריע מלחמות מי שכובשים שטחים זה השיריון לא המטוסים לא מטכל ולא שייטת.
בהמלחה שמור על עצמך וכל הכבוד.
אני אגיד לך בתור אחד שהתגיס לשיריון... אני לא יכול להגיד לך על השירות במבצעית כי אני לא שם, אבל במסלול אני יכול לספר לך כמה דברים. קודם כל כנראה את ארבעת החודשים הראשונים שלך תבצע בבסיס סיירים שהוא בסיס סגור, אין ביקורים והוא חצי שעה מאילת שזה די דיכאון. יש לך שם אחלה חדרים עם מזגן ואחלה פלוגות למרות ש70 אחוז מהטירונות אתה יושן באוהל סיירים או בשוחות.
חוץ מזה.. האוכל סביר, המשמעת ברזל, הנשק הוא אמ16 מקוצר, המסלול הוא שמונה חודשים, טנקים זה מגניב.
חוץ מזה על שאר השירות אין לי ידע לספר לך דבר איתי עוד חצי שנה (;
אמ.... חוץ מזה טיפ קטן כשאתה מתגיס ישאלו אותך לאיזהח טיבה אתה רוצה להתגיס, תגיד 401. יזינו לך את השכל מ188 ומחטיבה 7 ובלה בלה בלה אבל בסופו של דבר 401 הם מרכבה 4, ו188 ו7 הם מרכבות 2 ו-3 וזה פחות מגניב מ4.
זהו
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
טקנו אתה פלוגה ו?
אתה אוג 08 נכון?..
אני ה.
בוא נגיד את זה ככה-בסיירים (בסיס טירונות) האוכל זבל.
המיתוסים האלה על יציאות לא משהו? חרטא!
אחי הגדול היה במבצעית- היה יוצא 16 5[ב401]. בטירונות שלי שהיא שמונה שבועות סגרנו רק שלוש שבתות[גם עם כל המגפת שלשולים].
סיירים זה הבסיס טירונות ומקצועות. אתה תהיה שם איזה ארבעה חודשים. בסיס לא משהו ודי מעאפן.. אבל בגלל זה סוגרים אותו וכל שריון עובר לשיזפון. כנראה שזה לא יהיה בגיוס שלך אבל תאמין לי שהכל עובר..
ורק 401!!!!!
נערך לאחרונה על ידי AbutbuLL; 03-10-2008 בשעה 15:37.
להב ZOO הפלוגה
כפיר מהמחלקה שלי..
מה אין על וייפר? תפסיקו לנקור נשקים על אנשים!!
[דרך אגב מה עשו להם באמת?]
להב ZOO הפלוגה
מזל טוב, מכבד אותך אחי.
רק הנסיעה לשיזפון קשה, 4 וחצי שעות נסיעה בערך, חצי שעה מאילת.
נערך לאחרונה על ידי T0Blerone; 03-10-2008 בשעה 23:47.
אתה בחרת בזה??? למה??? מה הפרופיל שלך??? זה מעפןן!!! אבל עדיין בהצלחה אחי תהנה (: !!
תנאים? זבל! ישנים בטנקים!! חוזרים פעם בחודש לבית!
נערך לאחרונה על ידי elusive; 04-10-2008 בשעה 02:56.
elusive שתוק.. באמת שתשתוק.
תום? עשית תורנות מטבח ביום שישי שבוע שעבר?
להב ZOO הפלוגה