קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Dead Space | NTSC
    על ידי CryTom בפורום הורדות לקונסולות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-03-2010, 22:35
  2. [כתבה] Dead Space 2 ו-Crysis 2 יגיעו עד 2011
    על ידי Funy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-01-2010, 23:59
  3. [כתבה] זה רשמי: Dead Space 2 בדרך
    על ידי Funy בפורום משחקים כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-12-2009, 13:35
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-12-2009, 19:13
  5. [כתבה] באלקטרוניק ארטס בונים על Dead Space
    על ידי .Or. בפורום משחקים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-07-2009, 00:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[כתבה] Dead Space

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

ברירת מחדל [כתבה] Dead Space

מחכים למשחק אימה מפחיד באמת? שחר לנגבהיים חושב ש-Dead Space בהחלט יגרום לכם לצרוח. במותחן האימה הזה אתם תקועים בחלל, עם חייזרים שמשתלטים על גופות ולא מתים גם אם יורים בהם מאה כדורים. היכונו לחוויה מזעזעת...

אחד הדברים הראויים להערכה בחברות המשחקים המצליחות הוא מחויבותן לתת לקהל את החוויה השלמה והמוצלחת ביותר (או לחילופין, את הקמפיין השיווקי המקיף והויראלי ביותר... –א.ג). במובן הזה, צריך להוריד את הכובע בפני אלקטרוניק ארטס, מפני שהיא באמת עושה עבודה יוצאת דופן. לא רק שהמשחק Dead Space יוצא בד-בבד עם סרט וידאו בשם Dead Space: Downfall, אלא שנכתבה גם סדרת קומיקס שלמה בכדי להציג את עלילת המשחק. כל אלו בשילוב עם האתר noknownsurvivors.com מבטיחים שנגיע למשחק כשאנו מכירים את העולם והעלילה, ומוכנים אליה.

ובהחלט יש למה להתכונן. אם בעבר הסיסמה הייתה "בחלל, אף אחד לא יישמע אותך צורח", אחרי שתשחקו ב-Dead Space כל הבית יבקש שתפסיקו לצרוח. זהו משחק אימה המתרחש בחלל, וכל הסימנים מעידים שהוא באמת הולך להיות עד כדי-כך מפחיד.

אי שם בעתיד, איזאק קלארק הוא טכנאי המתמחה בתיקון ספינות כרייה ענקיות, מנתצות כוכבים, כאלו שמפרקות כוכבים מתים לחלקים ומוציאות מכל רסיס את המשאבים שבו. הוא נשלח לבדוק קריאה שגרתית לעזרה מספינה בשם "אישימורה", ויוצא לבדוק מה גרם לבעיות. כאשר הוא מגיע אליה, במהרה מתגלה שגזע חייזרים שמשתמש בגופות, ומכאן שמם - ה"נקרומורפים", השתלט על הספינה...

אז אמנם הבסיס לא הכי מקורי, ואין כאן דברים שלא ראינו בעשרות סרטים, ספרים ומשחקים עד עתה, אך העובדה שאחד מכותבי עלילת המשחק הוא סופר הקומיקס הנודע וורן אליס מבטיחה לפחות כמה שיאים יוצאי דופן (כלומר, באלימות – לאו דווקא במקוריות).

מעבר לעלילה, המשחק מצדיק את קיומו בכמה כיוונים שונים. הדבר הראשון שהמפתחים חוזרים ומדגישים הוא את מחויבותם להפחדת השחקנים. לפני תחילת עיצוב המשחק אנשי הצוות ישבו וצפו בסרטי אימה, עד שהרגישו כי ניתחו את הסוגה והם מסוגלים להציג גורמים שיפחידו בכל דרך וצורה.

מעבר לזה, המפתחים הרגישו שתפיסת "נקודות הפגיעה", בה מפלצת מסויימת תמות לאחר שהיא נפגעה מספר פעמים, הגיעה לקיצה. לא משנה כמה תירו בהם, הנקרומורפים ימשיכו לרדוף אתכם אם לא תירו בהם 'נכון'. כל מפלץ ומפלץ ימות רק אם האיברים הנכונים יוסרו ממנו – ולא תמיד עריפת ראש היא הפתרון.

לעיתים מפלצת תפסיק לרדוף אחריכם רק אחרי שרגליה וידיה יוסרו. אמנם המפלצות צמאות לדם ורודפות אחרי השחקן בהתמדה, אך הן לא טיפשות. הן יידעו להסתגל לאובדנם של איברים מסויימים ולשנות את הטקטיקות שלהן בהתאם.

יוצרי המשחק לא מפחדים לספר שאחד מהדברים שנראה הרבה במשחק יהיה פירוק. גופות, אויבים, חפצים, הדמות עצמה – הכל במשחק יתפרק, וכמויות הדם והאיברים הפנימיים בהחלט עלולה לגרום גם למתנדבי מד"א לבכות. כלי הנשק גם יתאימו לזה: איזאק הוא, בסך הכל, טכנאי פשוט, וכלי הנשק שלו לא יהיו אלו של החייל, אלא כלי עבודה של טכנאי. כלי ריתוך, רובי-יתדות ושכאלו. לא משנה כמה תבקשו, לא תקבלו כלי נשק נורמלי.

החלק ממנו אני הכי מתלהב הוא חוסר הכבידה. המפתחים מבטיחים שכיאה למשחק שמתרחש בחלל, לפחות חמישית ממנו תתרחש בתנאי חוסר כבידה, בין אם בתוך החללית ובין אם מחוצה לה. השחקן יוכל לכבות את הכבידה בחדרים פנימיים ולצפות בכל החפצים מתחילים לרחף לאיטם, ולעיתים הוא יצטרך לצאת אל מחוץ לחללית ולשייט בחלל החיצון.

אמנם בחליפת החלל יהיו מגפיים מגנטיות, שיאפשרו לאיזאק להישאר צמוד לקירות, אך כיבוי המגפיים יאפשר זינוקים אינסופיים, חוצי מרחבים, דבר יעיל כאשר גם האויבים מסוגלים לזנק מכל כיוון. זינוק כזה לא יעבוד מן הסתם בחלל ורק ישאיר את איזאק במסלול לעבר מותו הבלתי נמנע, אך שם יהיו סכנות אחרות – רסיסים וגופים אקראיים שיתרסקו על צידי החללית ועלולים למחוץ את איזאק, אני מאמין שהמשחק יוכיח את עצמו. הוא מסתמך על שנות-דור של ספרות וסרטי אימה, בנוסף לרצון עז למצוא דרכים חדשות לפרק ולהרוג את המפלצות. נראה של-Dead Space יש את המרכיבים הדרושים להפוך למשחק ראוי, ולמעט אי-אלו ספקות בנוגע לעלילה ולמקוריות, אני בהחלט שם עליו את הכוונת.

Dead Space צפוי לצאת באמצע החודש הנוכחי למחשב האישי, לפלייסטיישן 3 ולאקס-בוקס 360

http://www.youtube.com/watch?v=kWDdrq8UIB0

//Gamer

2. קישורים ממומנים

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

לא אוהב כאלה מד"ב :\
    מעדיף כאלה ריאליסטים...
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

נראה מגניב עד שראיתי את התמונות :|
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

משתמש מכור האוואטר של AsiG
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    95
    משפט מחץ
    תגידי ..כואב לך שאבא שלך גנן?

נשמע ממש נחמד אבל בינתיים הכי אהבתי את BIOSHOCK
    אחד המפחידים

חובש קרבי

ציטוט נכתב במקור על ידי AsiG צפיה בהודעה
    נשמע ממש נחמד אבל בינתיים הכי אהבתי את BIOSHOCK
    אחד המפחידים
    ניסיתי להוריד ביושוק אבל זה לא עבד לי מה זה התבאסתי אם אתה יכול לתת לי לפרטי לינק להורדה שעובד בטוח אני יודה לך מאוד אחי.

= ולנושא =

נראה משחק טוב עם כי הגרפיקה לפי התמונות לא נראית משהו וממש מבאס שאין איזה רובה או משהו נורמלי להלחם איתו !.

אגב אני מת על כל החרטא הזה של משחקי/סרטי אימה וזה נראה אחד מבטיח !

משתמש משקיע האוואטר של CryTom
    שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    ניסיתי להוריד ביושוק אבל זה לא עבד לי מה זה התבאסתי אם אתה יכול לתת לי לפרטי לינק להורדה שעובד בטוח אני יודה לך מאוד אחי.

= ולנושא =

נראה משחק טוב עם כי הגרפיקה לפי התמונות לא נראית משהו וממש מבאס שאין איזה רובה או משהו נורמלי להלחם איתו !.

אגב אני מת על כל החרטא הזה של משחקי/סרטי אימה וזה נראה אחד מבטיח !
    לפי תמונות אתה קובע את רמת הגרפיקה? אני ראיתי גיימפליי של המשחק הסוס הזה ואני מוכן לומר לך שאתה לא תתאכזב מהגרפיקה ומכל דבר אחר במשחק הזה!!

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    מי שלא אוהב אותך שלא ימות! שיחיה ויסבול :)

משחק שמזכיר את F.E.A.R

ציטוט נכתב במקור על ידי CryTom צפיה בהודעה
    לפי תמונות אתה קובע את רמת הגרפיקה? אני ראיתי גיימפליי של המשחק הסוס הזה ואני מוכן לומר לך שאתה לא תתאכזב מהגרפיקה ומכל דבר אחר במשחק הזה!!
    צודק טעות שלי שכחתי שהתמונות יכולות להיות ברזולוציה נמוכה אבל בכל מקרה אני הולך להוריד אותו רק כי זה אימה ! אני מת על זה, חחח ולחשוב שעמדתי להוריד דום 3 חחחח

שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    צודק טעות שלי שכחתי שהתמונות יכולות להיות ברזולוציה נמוכה אבל בכל מקרה אני הולך להוריד אותו רק כי זה אימה ! אני מת על זה, חחח ולחשוב שעמדתי להוריד דום 3 חחחח
    חח אחי דום 3 זה כזה לא מפחיד..

משתמש כבוד האוואטר של Someone Awesome
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    806
    משפט מחץ
    Software is like sex, it's better when it's free. - Linus Torvalds

נראה כזה משחק גדול!! ממש אהבתי

נ.ב
    אתה יכול להוסיף דרישות?

שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

Dead Space
    Publisher: Electronic Arts
    Developer: EA Redwood Shores

Minimum System Requirements
    Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent
    Memory: 1 GB
    Hard Drive: 7 GB Free
    Video Memory: 256MB (nVidia GeForce 6800/ATI Radeon X1600 Pro (Shader 3.0 support)
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 9.0c
    Keyboard & Mouse
    DVD Rom Drive

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,513 | הודעות: 8,173,100 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect