פתחתי חדש
מה אתה אומר בפגישה הראשונה שלך? לאן אתה לוקח אותה? איזה נושאים אתה מדבר איתה על? איך אתה מעסיק אותה?
בקיצור אם יהיה לי חברה...איך לעזאזל אני מספק אותה
פתחתי חדש
מה אתה אומר בפגישה הראשונה שלך? לאן אתה לוקח אותה? איזה נושאים אתה מדבר איתה על? איך אתה מעסיק אותה?
בקיצור אם יהיה לי חברה...איך לעזאזל אני מספק אותה
|
|
אםםם...
ראשית חייבים לציין שזה תלוי בחברה שלך ובאופי שלה!
יש בנות כאלה שאתה חייב לשלוח להן 20 SMSסים ביום, יש כאלה שאתה צריך לצאת איתן קבוע לסרט או משהוא כזה, יש כאלה שמרגישות קרובות אליך גם בלי כל השטויות האלו, ויש עוד סוגים...
תספר קצת על החברה שלך! ( בעתיד)
גם מאוד יעזור אם תכתוב את גילך וגיל בת זוגתך האפשרית
16, ואין לי, אבל אני לא רוצה לפגשש בעתיד ורוצה לדעת כמה שאפשר ולא להיות איזה אחד משעמם
נערך לאחרונה על ידי mystic; 05-10-2008 בשעה 17:48.
בפגישה הראשונה קח אותה עם יש לך הרבה כסף לבזבז למסעדה או סתם למקום שאוכלים בו או לסרט
תדבר על נושאים שאתה אוהב (אם אתה מצחיק אחרים תנסה להצחיק אותה)על תדבר על דברים שאתה מדבר עם חברים שלך-היא תחשוב עליך דברים מגעילים
תהיה אתה כי עם תהיה מישהו אחר תאמין לי עם היא תחבב אותך היא לא תחבב אותך באמת רק את מי שעשית את עצמך
תהנה תעשה צחוקים אל תהיה לחוץ
אם אתה רוצה להיות זריז ולהתנשק איתה (המקום אחד הטובים הוא סרט)וברגע המתאים בסרט תנשק אותה-אבל שים לב שיש בינכם חיבור טוב אז תנשק אותה ברגע המתאים(תדע לבד מתי הרגע המתאים)אם לא יהיה בינכם חיבור טוב זה לא יגמר בטוב בינכם
אם יש לך הרבה כסף לבזבז קודם לך לסרט ואז לאכול
אם אין לך תבחר אחד בינהם-הכי כדי אז סרט בשביל נשיקה
תעביר תזמן בכיף
ואם זה יהיה טוב תקבע לעוד דייט ואיפלו תציע לה חברות
יאללה אחי בהצלחה
אתם מתהגים כמו ילדים קטנים .
אתה צריך לשאול מישו שמכיר את הילדה , שיראה מה היא אוהבת ומה היא לא וככה להדריך אותה .
אל תאשל שאלות כאלה בפורום -_-"
(:
מהניסיון שלי אתה צריך להקשיב קודם כל
היא צריכה להרגיש שאיכפת לך ממנה
אז אתה תבין הכל על הדרך
זה לא יכול להיות סתם ככה ...
אם אתה מכיר מישהי עם אישיות טובה
שאתה חושב שהיא נראית טוב שאתה אוהב אותה
שאתה יודע שתוכל להסתדר איתה
מישהי שמתאימה לך רק אז תעשה מעשה
אתה צריך להתחיל מסתם לדבר איתה וכאלה להגיד לה שלום לפעמים שאתה פוגש אותה לדבר איתה אחר כך לבקש אייסי אם יש לה לדבר איתה קצת באייסי אחר כך מספר טלפון וכאלה ואחרי כמה זמן שאתה חושב שאתה מכיר אותה טוב ומרגיש טוב איתה תזמין אותה לצאת וכדי לספק אותה פשוט תהיה עצמך אם היא תאהב אותך יופי אם היא לא תאהב אותך זה אומר שהיא לא מתאימה לך מקווה שעזרתי