ורוד!
|
|
לשנות רק לוגו
לעשות אותו גודל בדיוק כמו עכשיו , ונילך על הרעיון שלך של הגראפיטי על הקיר וכזה עם פלאש כמו שיש עכשיו .
קיר עם אבנים כאלה בצבע חום הקוים בין כל לבנה ולבנה יהיה בלבן וככה הצבע של הניק של אטרף יהיה ככה בצהוב סגול כזה .
ולהשאיר את ה: חיפוש , ואת ה-ATRAF# לשנות תלינק של זה למירק הנוכחי או לאוובצ'ט, חסומים-לתקן לינק או להסיר ומשתמשים להשאיר
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 07-10-2008 בשעה 18:36.
סגול ממממ לא ממש, אולי נעשה עיצוב של קיץ? יצא בן זונה!
F.c Maccabi Haifa
סגווללל ?
מה זה פה מצעד הגאווה ?
אני אומר יותר בסגנון של כתום - צהוב ..
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
טוב מאוד שאתה חושב על זה, למה העיצוב הנוכחי לא יפה לטעמי, דחוף לשנות..
אם תצטרך עזרה בעיצוב או משהו אתה יכול לפנות אליי..
![]()
נערך לאחרונה על ידי s&a; 07-10-2008 בשעה 19:15.
הלוואי ותצליח להכין משהו שבאמת נוכל להחליף כבר את העיצוב הזה, תאמין לי שהמון מעצבים(ואני מדבר על אנשים עם רמה)ניסו, ולא החלפנו, כולל המעצב שהכין את הבאר העליון שקיים כרגע, הוא בעצמו לא התעלה עליו.
אני חשבתי על עיצוב נקי ומקצועי, לוגו אסתטי, שמשדר אטרף אבל עדיין משדר מקצועיות, נקי וייצוגי.
בלתי אפשרי לחזור למראה רגיל של תצוגת האינדקס, יש המון פורומים וזה יצור מצב שצריך לגלגל יותר מדי למטה בכדי לראות אל כל הפורומים, חייבים להשאר עם המראה הזה באינדקס.
הצבעים של האתר שהראת נראים טוב, תשלב לדעתי כתום, צהוב, וכחול.
אני באמת מקווה שתוכל להכין משהו שבאמת נחליף את העיצוב בלב שלם.
ד"א גם כפתורים חדשים לא יזיקוכנ"ל אייקונים באינדקס ובכלל אתה יכול להרגיש חופשי ולשחק עם הממשק באינדקס(נוחות משתמש כמו שכתבת), להזיז ולהוסיף דברים, צבעים \ פסים וכו', אביעד ישבור את הראש בתכנות כמה שניתן.
מתי זה נראה לך יהיה מוכן בערך?
* אני מוכן לשלם 4K נק' למי שיעזור לתקן אופניים של גילאי 9-10, אני יוצא למלחמה עכשיו בצעצועי מורן, כל ראשל"צ שם מסדרים אופניים, אז אם יש מישהו ראשל"צי שמעוניין, שישלח הודעה
![]()
אני מת על העיצוב הנוכחי
אין לי בעיה עם העיצוב הקיים, אין סיבה להחליף אותו, הוא לא מעצבן בעיניים כמו למשל העיצובים של רוב הפורומים, הוא יפה ואלגנטי, בקיצור מאחל לך בהצלחה למרות זאת.
בברכה, Joni
ואיי אלכס פעם רשאונה שאני שומע אותך אומר משו רציני
כל הכבוד לך :] ובהצלחה עם העיצוב..
אני אומר ורוד.
העיצוב שעכשיו הכי טוב שיש באמת לא כדאי להחליף אותו זה משהו פיזדטס.