אני מפיפא 2002 הפסקתי מאז שהורידו את הכפתור שאפשר להכניס מכות לשחקן חחחח
סתם בתכלס צריכים לשנות סגנון במשחק הזה טיפה לגוון ולשנות ולא רק לכיוון של ריאליזם
אני מפיפא 2002 הפסקתי מאז שהורידו את הכפתור שאפשר להכניס מכות לשחקן חחחח
סתם בתכלס צריכים לשנות סגנון במשחק הזה טיפה לגוון ולשנות ולא רק לכיוון של ריאליזם
נערך לאחרונה על ידי corolla9; 06-10-2008 בשעה 15:04.
|
|
אם היה אפשר למסור כמו שצריך המשחק היה משחק טוב,אבל אם אתה לא יכול לעשות את הדבר הבסיסי-מסירה זה מראה על איכות המשחק.
חוץ מזה לא שינו כלום משנה שעברה,אולי העלו טיפה את הגרפיקה אבל חוץ מזה כלום.
100000000000
באגים רק אני מצאתי 2 בפעם הראשונה בעטתי לשער וזה יצא והכדור פגע ברשת מהחוץ עבר דרכה וזה נחשב לי גול
ובפעם השנייה כל המשחק נראה ככה:
http://www.siz.co.il/up.php?i=og3en1gqem4j.jpg
משחק פשוט איום ונורא!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Maryum375; 06-10-2008 בשעה 17:57.
זה משחק אדיר וכל מה שאמרת זה חרטה אחת גדולה אז כולם להתמקר יש פוול תרגילים ופיפא לא רואה את פרו חח אחי רואים שאתה לא מבין שיפרו את האמאמא של הפיפא וזה הפיפא הכי תותח שיצא אז אין לי מה להגיד לך אתה לא מבין וזהו
Click here to feed me a Star Fruit!
Get your own at Flyffables!
![]()
אני לא ציפיתי למשהו מיוחד מהמשחק כבר מזמן הפסקתי להתלהב מפיפא
זה משחק סוס מה אתם מדברים משחק תותחי ויש תרגילים סוסים
הגרפיקה של PES 209 בפלייסטיישן 3 נראית כמו גרפיקה של גיימבוי ישן מאוד..חרא משחקיות..
קיצור פיפ"א 2009 לוקח השנה ובגדול!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
פיפא ירדו בגדול היום רק אבולושיין הם חייבים לשדרג תמשחק ב360 מעלות ורז אז יוכלו להתמודד עם אבולושן
פיפא אין אתגר עזוב את זה המשחקים אם החברים נגמרים בתוצאות כמו 9-7 ואם המחשב בכלל 12-0 וגם אחרי שפותחים את הרמה הכי קשה אז אתה מגלה שאפשר לנצח גם 15-0 ,אין ממש אתגר.
בפרו לעומת זאת אתה יכול לתת משחק של 4-0 ואח"כ לפסיד 2-0 ותמיד יהיה אתגר .
בכלל מה הולך בפיפא אם המקשים השנה ? מה אני תמנון ?