בן 17
כיתה יב' כבר
אף פעם לא הייתה לי חברה
יש לי רק 2 חברים טובים
אחד מהם נראה כמו חרא והשני נראה כמו ערס
ביחד שאנחנו סתם מסתובבים או שהם באים אליי אז כיף לי וצוחקים וזה הכל סבבה ומגניב
אבל שהולכים למקומות אני לא יודע למה אבל אני מתבייש כזה מהם כאילו הם לא מגניבים מספיק
ושאני איתם אנחנו מתנהגים כמו ילדים קטנים ומופרעים בני 15 שלא התבגרו
אבל שאני בבצפר נגיד ושם כל הידידות והחברים האחרים אני יותר בוגר ואני בנאדם שונה קיצר
אין לנו אומץ להתחיל עם בנות
הבנות היחידות שאנחנו מכירים גרות רחוק מאוד ואנחנו רואים אותן פעם ב ומתוך 3 רק 1 מהן כוסית
ועכשיו בסוכות הם רצו שאני יבוא איתם למסיבה אבל כלכך לא בא לי
כי רציתי גם ללכת למסיבה אחרת עם חבר אחר ושם בטח יהיו עוד אנשים שאני מכיר אז יהיה כיף
ואיתם יהיה סתם מעפן לא נראה לי שהם יודעים לרקוד בכלל אולי זה שנראה כמו ערס כן אבל המכוער אמר אפילו שהוא לא יודע
והם נמוכים ממני בהרבה אז זה מוזר כזה להסתובב איתם
כמה שאני אוהב אותם והם החברים הכי טובים שלי אני לא מרגיש כזה כיף שאני איתם במקומות אחרים
נגיד ביום שישי הסתובבנו ברחובות וראינו חבורות של אנשים או בנות אז אחרי שהם עברו אמרנו איזה הומואים הם או חבורה של פקאצות סתם כדי שאנחנו לא נרגיש כמו מעפנים או ככה לפחות נראה לי (לעצמנו בלי שהם ישמעו)
אנחנו מעפנים רצח ואני מרגיש עוד יותר מעפן לידם שאנחנו לא לבד
נגיד שאנחנו רואים איזה כוסית יושבת לבד ואנחנו מרחוק רואים אותה
אז אנחנו אפילו לא באים אליה לדבר שום דבר אפילו לא אחד מאיתנו
והקטע הוא שאם נגיד לא יוצאים אז הם מסתדרים בלהישאר בבית כי יש להם משפחות גדולות כזה אז כל האחים ואחיות והבני דודים ודודות באים ומארחים להם חברה וזה כמה שזה נשמע מעפן הם בסדר עם זה
ואני אין לי עוד משפחה אח שלי בחו"ל אחותי בצבא וההורים שלי סתם חנונים
כל מה שאני עושה כדי להעביר את הזמן זה לשחק במשחקים משעממים במחשב
וזה נמאס לי כבר
בא לי עוד חברים שהם יכולים להיות חברים גם מחוץ לבית הספר
כאלה שאני לא ירגיש שהם מעפנים רצח שאמורים להישאר בבית בכלל
שלא תבינו אותי לא נכון בבית הספר שבו אנינמצא אני נורמלי ושונה אז אני נחשב מקובל אני מכיר הרבה אנשים ויש לי הרבה ידידות ובהפסקות אף פעם לא משעמם לי
אבל יכול להיות שהאנשים שאני מכיר בבית הספר לא חברים מספיק טובים בשביל שאני יצא איתם לאנשהו אחר הצהריים
או הידידות לא כלכך טובות כדי שאני ייצא איתן ביום שישי או שסתם יבואו אליי לראות סרט או משהו או סתם לשבת באיזה גן
אני לא מרגיש מסופק מהמצב החברתי שלי
למי שהיה כח לקרוא את כל זה מגיע צל"ש

ציטוט ההודעה