|
|
לדעתי ישראל עדיפה בהרבה. לא כל יום פורים, אני לא מאמין שלוקסמבורג שוב תתן משחק טוב...חובה לחזור עם ניצחון!
וואי כמה זמן לא הגבתי פה
אני אומר ישראל מנצחת 3-1
".It always seems Impossible until it's done"
ישראל פשוט עלובה, לא קשור מה יקרה היום וביום רביעי למונדיאל אנחנו לא עולים 1000000 אחוז (לא שלא ידעתי את זה לפני זה). עלובי נפש עם מאמן מגעיל.
Siete
המשחק של ישראל פשוט איכסה.
קשטן לך הביתההההההההההההההה
מגעיל! גועל נפש אחד גדול. בכל מקרה, יוון עולה עלינו לפחות ב-2 רמות, וכפי שידוע פה לכולם מהמקום ה-2 אנחנו לא נעלה. את מונדיאל 2010 אנחנו נראה שוב מהבית, אלא אם כן ננצח את יוון בבית ובחוץ.
Siete
מי שלא ראה נגמר
3:1 לישראל
שווה לנסות! ^^^
rotem55 לשעבר.
פתגם חכם אומר:אף פעם אל תתווכח עם אידיוט. הוא רק יגרור
אותך לרמה שלו, ואז ינצח אתך בזכות הניסיון .
בצער רב, וביגון אני מודיע על כך שאנחנו שווווויםםםםםם לתחתתתתתת!!!! ה' ישמור איך מאמן שניצח את צ'לסקי, פארמה ומילאן(היה לו 1-0 במשחק הראשון) יכול להיות כל כך אטום, כל כך עקשן, כל כך טיפש, כל כך אנטי כדורגל? התביישתי לראות את הנבחרת היום למרות שהתוצאה יחסית סבירה... גם את שוויץ היינו צריכים לזיין... פשוט יש לנו מאמן אימפוטנט... אם אתם שואלים אותי היה צריך לעלות ב4-3-3 עם אותה הגנה, אלברמן וכיאל בקישור האחורי, ברוכיאן כקשר קדמי, בניון ובוזגלו באגפים וברדה בשפיץ.... היינו מפרקים אותםםם ככה...
ישראל מגעילה , הכל נופל על בניון , כלך הנבחרת בנויה על שחקן אחד. כל הזמן אחורה ואחורה גועל נפש , ככה רוצים לעלות למונדיאל? עדיף שלא יעלו סתם בושות.
איזה באסה שלא התערבתי על זה חחחחח ישראל באמת ניצחה 3-1
(אחד המשחקים הגרועים שלנו אבל בכל זאת צדקתי)
".It always seems Impossible until it's done"
משחקת בהתאם ליכולת המופגנת בכדורגל הישראלי של כלל הקבוצות.
תת רמה וזה פשוט עצוב..
תשמעו, עכשיו אפשר לרשום פה דברים לאחר שנרגענו: בסה"כ הנבחרת עשתה את שלה בנצחון אתמול. נכון, היכולת מבישה, אבל עם נצחון בלטביה ביום רביעי אף אחד לא יזכור את זה. כל תוצאה פחות מנצחון ביום רביעי והחלום (האופטימי) של עלייה למונדיאל כבר לא יראה ריאלי כלל וכלל. יוון נראית כמו שאלופת אירופה לשעבר צריכה לראות, שוויץ עולה עלינו שכל שחקניה כשירים: אנחנו נצטרך הרבה מזל בחודשים הקרובים, הרבה מזל!
Siete
אם בניון יקח על עצמו את המשחקים, ושחקנים כמו אלברמן, בן חיים,
והצעירים כמו בן סהר, בוזגלו, והשאר יתעלו על עצמם, הכול יהיה בסדר.
אבל צדקת במשהו מאוד נכון - הבחרת שיחקה חלש ועלוב, אבל כמו
שבניון אמר, הבנחרת עושה את העבודה, תאחלס איזה תלונות אנחנו
אמורים לבוא אליהם? נבחרת הולנד בקושי ניצחה את לוקסמבורג 1-0,
אם ישראל ניצחה 3-1, לא יותר נחמד? נרצה או לא, כרגע הנבחרת מספקת את מה שצריך.. נקווה שזה יימשך גם לכיוון לטביה.. אגב היוונים לא ינצחו
את ישראל בבית, ואני חושב אפילו יפסידו... השאלה הגדולה מה השוויצרים
יעשו מולנו ומול יוון זה מה שחשוב..
בסה"כ נאמר פה הכל...הנבחרת מנצחת את המשחקים שהיא צריכה לנצח, העולים למונדיאל נקבעים לפי הנקודות שיש לנבחרת, ולא לפי היכולת הטובה\ רעה. אני מאמין שבמשחקים החשובים יותר נשחק טוב יותר, ואני מקווה שנעלה הפעם למונדיאל...בסה"כ השנה בית יחסית ממש קל, ןגם צריך לתת צל"ש ללוקסמבורג, הנבחרת הזאת משתפרת ממשחק למשחק...
אז למרות כל הדיבורים והסאגות לגבי פציעתו של יוסי בניון, הקשר תורגל בהרכב הנבחרת ככל הנראה על חשבונו של מאור בוזגלו. יוסי יעלה עם זריקות כדי לעזור לנבחרת לנצח היום.
Siete