וואו! מדהים!
הם לא כאלה משהו האמת
אולי שיר 1 שלהם, מקסימום 2 אני יכול לשמוע, וגם זה מדי פעם![]()
וואו! מדהים!
הם לא כאלה משהו האמת
אולי שיר 1 שלהם, מקסימום 2 אני יכול לשמוע, וגם זה מדי פעם![]()
|
|
איך simple plan הם גרועים כמעט כמו tokyo hotel
הלוואי שlinkine park או red hot chiily peppers יבואו לארץ!
נערך לאחרונה על ידי asaf12341234; 12-10-2008 בשעה 00:22.
הוקפץ!
ננעל!
קרא חוקים בבקשה אסף!
הקפצה בסך הכל של 6 ימים...הקפצה נחשבת מ-14 יום ומעלה
הנושא נשאר פתוח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תודה על המידע
תודה אחי
מנהל:
פעם אחרונה שאתה עושה דאבל פוסט!
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 13-10-2008 בשעה 16:53. סיבה: דאבל
נכון!!!!!!!!!
סימפל פלאן יגיעו לארץ בדצמבר ולא בינואר החודש ה-12 אז רק תבואו להופעה שבהאנגר שבתל אביב כדאי לכם!!!!!!!!11
אם תבואו תהיה הופעה פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רשמי!!!!!!!!!!!!!!
כן,כן,כן- סימפל פלאן להקת הרוק הכי טובה בעולם מגיעה לארץ!
אני מזה מחכה לזה כי אני מכיר כמעט את כל השירים שלהם ויש לי את כל האלבומים שלהם !!!!!!! !!! !! ! ! !! !!
סימפל פלאן לארץ!!!!!!!!!!!!
אני אוהב את פייר,דייויד,ג'ף,סיבסטיאן וצ'אק כול חברי הלהקה!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
סימפל פלאן
תהנו~!!!!
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 23-10-2008 בשעה 19:12.
יש לך מזל שאני עייף אז אתה מקבל רק אזהרה בפרטית חמורה
חחח עלאק להקת הרוק הטובה בעולם ,הם בכלל לא רוק XD
אני לא הייתי נותן לך יותר מגיל 12 וחצי
נעול