"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
לא מכיר את בנזין.
רמשטיין הם סבבה, לא יותר מזה.
בקשר ל MSI, כן, זה זה שהוא מוכר XD, זה אחד הקליפים XD
BFMV לא מוערכים מספיק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא באמת זה ממש לציטוט חחחחחחחחחחחחחחחח
תאמין לי שאיירון מיידם מוערכים מספיק, כמובן שבצדק, זה שהארץ שלנו מלאה באימו ומזרחית ממש לא מכליל את שאר העולם...
אבל באמת MSI ממש לא מספיק מוערכים..
רוצה להקה לא מוערכת מספיק?
Anacrusis, אחת מלהקות הת'ראש הגדולות לפי דעתי אבל ממש לא מוכרים מספיק
לדעתי מוטלי קרו (לפחות בארץ)
לא פגשתי בנאדם אחד שמכיר אותם וגם אני הכרתי אותם רק כאן והם אחת הלהקות הטובות
אתה יכול להגיד שBFMV מוערכים מספיק?ועוד בארץ? אור?
אני לא אוהב ראמשטיין..
אבל אני אוהב את אמא שלי הזונה הזאת..
אישתי לעתיד..הגרמניה החמודה הזאת![]()
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 13-10-2008 בשעה 01:15.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחח איזה חמוד אתה אסף..
עורך לי אה?
חכה אני רואה אותך מגיב אצלי אני מזיין לך תצורה של התגובה
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 13-10-2008 בשעה 01:29.
עברת כל גבול יכוסון XD
טוב חדל ספאם..>.<"
אוקיי חדל ספאם![]()
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 13-10-2008 בשעה 01:32.
סבבה.
אני מכיר מוטלי קרו! גם אסף! היינו בהופעה שלהם D: בפאקינג לאס ווגאס!
אחת ההופעות, חרא קהל!
אור אתה מכיר MSI? מפתיע אותי XD
וכן, לצערי בארץ BFMV ו IM לא מוערכות מספיק וזה חבל!
מוטורהד...החארות המציאו את הת'ראש(כן כן מ73), הביאו את המטאל למה שהוא היום(לפני זה מטאל היה בלו צ'יר),בעולם הם אחת הידועות ורק בארץ הטיפשית שלנו כלום...
פאקינג 35 שנה(32 מהאלבום הראשון) וכלום....
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 13-10-2008 בשעה 13:41.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!