מה נעלתם לי תנושא הקודם שלי מה קרה אין סיבה להגיד למה הורדתם את יהונתן מניהול תביאו תשובה ואז תנעלו וכל אחד יגיד לכם שאני צודק
גורמי לי לפרוש איככ
מה נעלתם לי תנושא הקודם שלי מה קרה אין סיבה להגיד למה הורדתם את יהונתן מניהול תביאו תשובה ואז תנעלו וכל אחד יגיד לכם שאני צודק
גורמי לי לפרוש איככ
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 11-10-2008 בשעה 23:42.
|
|
אנחנו חייבים לך דין וחשבון?
כמו שהבנת, עשינו "פירמוט" לאטרף.
אני אסביר לך איך זה עבד, ישבנו במירק בערך 4 שעות ועברנו על כל בעל תפקיד באטרף ממנהל רגיל ועד למנהל ראשי והחלטנו אם אנחנו רוצים להשאיר אותו או לא.
בין האנשים שהחליטו היו אלי (ווייפר) משה אריק ועוד אחרים והוחלט שיהונתן יורד מניהול.
היו לנו את הסיבות שלנו להוריד אותו וגם לקחנו בחשבון שאנשים לא כל כך יסכימו איתנו.
אם אתה רוצה לפרוש יש לך איקס בצד שמאל (או ימין :\) למעלה, אף אחד לא מונע ממך.
כמו שנבו אמר אנחנו לא חייבים דין וחשבון אבל בכל זאת החלטתי להסביר לך מה קרה.
אני משאיר פתוח למקרה שתרצה להגיב...
ישי התותח
היית יכול לחסוך את זה אבי, משתמשים כמוהו שמאיימים על פרישה מזיזים לי את קצה הזרת ולא צריכים להסביר להם את זה.
תקשיב דבר ראישון לא איימתי על אף אחד וחבר שלך צודק חייבים לדעת איזה שהיא תשובה כי אי אפשר סתם ככה לא לענות זה לא נעים לאף אחד פשות אני רוצה לדעת למה העפתם אותו וכל אחד היה רוצה לדעת את הסיבה נכון אני עצבני על זה כי אני לא חושב שפעלתם בצדק ובבקשה אל תחוש את אצמך יותר מדי מנהל זה לא נעים לאף אחד וסתם ככה לינעול לי נושאים ללא סיבה זה גם לא נעים תבין תחשוב גם על אחרים לא רק על הדעה שלך
ועוד דבר אחד אני יכול לדעת למה מאיזה סיבה מה לא טוב ביהונתן מה הוא כבר עשה הוא מנהל דיי טוב משקיעה ועושה את כל המאמצים אחרי שהוא פרש כל הפורום משחקים להורדה נפל אני אפילו לא רוצה לכנס לשם בגלל כל הבלגאן שם
בקיצור היתי רוצה לדעת את הסיבה למה העפתם אותו הרי זאת צריכה להיות סיבה שקשורה לפורום ולא למשו אחר כי הוא לא היסתכל יפה על מישו או משו כזה אני לא יודע
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 13-10-2008 בשעה 00:07.
אנטון, אני לא קראתי את כל התגובה שלך, רק את ההתחלה.
בוא נאמר, שיש דרכים לשאול דברים, לבקש וכו' וכו'.
אם אתה בא בגישה של דרישה, של "אני רוצה לדעת X וY וZ" לא תקבל תשובה או שתקבל תשובה בצורה הלא נעימה.
אתה משתמש רגיל, אין לך כאן שום תפקיד חשוב במערכת ואמנם העובדה שהורדת יהונתן מניהול משחקים, פגעה בך בצורה כלשהי, אתה יכול לבוא ולשאול בצורה מסויימת ואני מבטיח לך שאני בעצמי הייתי עונה לך.
ועוד לרשום בסוף התגובה "גורמים לי לפרוש איככ", מה או מי אתה חושב שאתה?
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 13-10-2008 בשעה 00:52.
מספיק עם זה כבר רבותי. ה"דיון" איבד את הטעם שלו.לפותח ההודעה- ההנהלה החליטה מה שנראה בעניה כנכון.
המשך יום נעים
נעול