נחכה לטירונות או שאני אבקש להחליף בבקום ? אני ביום שני מתחיל טירונות.
נחכה לטירונות או שאני אבקש להחליף בבקום ? אני ביום שני מתחיל טירונות.
|
|
יש משפט:" הבגדים עושים את הבנאדם"
אם תבוא לטירונות אם נעליים שלא נוחות לך אתה לא תהנה ממנה, אני ממליץ לך ללכת לבאקו"ם ולהחליף.
קיצר תגיש בלאי תקבל חדש
מה זה בלאי ? אני קיבלתי רק זוג אחד.
מה פשוט לבוא עצמאית לאפסנאות הזאת ולהגיד קחו את זה תביאו לי מידה יותר קטנה ? לא צריך לבקש ממישהו אישור?
לא לא הסמל שלכם יעשה מסדרי בלאי אז תבקש להחליף כשהוא יגיד שיש מסדר בלאי... מזאת אומרת זוג אחד איך קיבלת רק זוג אחד??
אחי אל תפחיד אותי עכשיו.
יום שני אני בא לבקום ועף משם לטירונות.
קיבלתי רק זוג נעליים אחד וגם שלא במידה שלי.
ואין לי סמל. בקושי אני יודע מי המפקד, הם מתחלפים. אני אפילו לא יודע למי לבוא כשאני אגיע.
איפה אתה משרת?
איך היית בבקום חזרת הביתה ושוב תחזור לבקום?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
נראה לי כי ג"ובניקים מקבלים רק זוג אחד... מה נעשה שם שישי שבת ??? ויום ראשון תישעה באב אז בקיצור ביום שני אנחנו חוזרים.
אני חייב לתפוס מישהו שיתן לי להחליף את הנעליים שלי... מה קרה לכם אנשים אני עוד לא משרת בשום מקום.
לא לרשום תגובות מטומטמות ותיקראו לפני שמגיבים.
מה הקשר תגובות מטומטמות הם מנסים להבין באיזה מצב אתה נמצא.
ישי התותח
עובדה שאני כן יחזור לבקום... לאן בדיוק אני ילך אם לא לשם. אני ועוד אלף כמוני ביום שני באים לבקום להמשך... כבר לא עושים את הדברים האלה ביום אחד. זה הפך לסמטוחה שלמה שהם לא יכולים לטפל ביום אחד אלא רק בשבוע במצב הטוב (איזה צבא פטתי) . עכשיו אתה מבין ?... בקיצור תענו לי על השאלות ...
השרשררת שלי נגמרה ב8 שעות=\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אצלך היה וואלה מזל...
רגע שאלה את הקיטבג עם הציוד הצבאי כמו מעיל ומנעולים ותיק שחור כזה שקיבלתי בבקום כל זה אני לוקח איתי לטירונות או שאני מחזיר להם את הקיטבג ריק בלי כלום ויוצא לטירונות רק עם התיק שלי מהבית (כולל מה שהיה בקיטבג)?
למה יש לי שמה שתי תיקים אחד קיטבג ואחד ילקוט ובבית התיק הגדול מה אני יעשה עם כל זה והציוד הזה?
תביא מה שאתה חושב שצריך להביא ואם לא אמרו / רשמו לך שם מה להביא אז תשאיר בבית. המפקדים שלך כבר יגידו לך מה כן ומה לא. אל תדאג אני בטוח שאתה לא היחיד במצב הזה ובדיוק בשביל זה יש את המפקדים שיסבירו לך הכל. ושרשרת חיול היא לא יותר מיום. יכול להיות שאתה מחכה לראות איפה ישבצו אותך אבל בעקרון התחיילת כבר