|
|
יוווווווו נזכרתי בפאדיחה,אבל זה לא קרה לי.
קיצור אני וחבר שלי יושבים אוכלים פיצה בסבארו,
ויש שם תטבח הזה,הוא מסובב כזה בצק מעל הראש,
אני וחבר שלי מסתכלים,וחבר שלי אומר כזה "אם זה נופל לו על הראש,אני ניקרע מצחוק",יוווווווווו ומה אתם חושבים???בדיוק כזה הוא אומר את זה,פתאום הבצק נופל לו חחחחחחחחחחחחחחחחח
יוו איזה מסכן,אני וחבר שלי צוחקים בקול רם,חחחח המסכן הזה כולו אדום
פגשתי את המורה שלי בסופרפארם בזמן שאני מחזיק ביד חבילת קונדומים...כל פעם שהיא ראתה אותי בביצפר היא קרצה לי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני עובד מלצר .. והנהג שלוקח אותנו לעולם הוא בדואי ..
אז אני יושב עם כמה מלצרים עושה כוס עמק היום אירוע של בדואים הבני זונות האלה לא מביאים טיפים
והם עושים לי שש ברק שתוק אני עושה מה למה חח פתאום נזכרתי הנהג גם בדואי חח ערבי אותו חרא
Dj BaRaK Cohen
אחי אין לך בעיה שאני יאמץ את זה לחתימה שלי??
פשוט קורע אחי פשוט קורע
תמיד שאני הולך לבית ספר שאני רואה את חבר שלי אני מתגנב מאחוריו ומוריד לו ת'מכנסיים וזה מצחיק רצח!!
אז יום אחד אני הולך לכיתה כזה אחרי שיעור ספורט וכולם היו בכיתה אפילו המורה לספורט(חוץ מהבנות) אז אני כזה בא להכנס לכיתה וחבר שלי בא להוריד לי ת'מכנסיים והוא הוריד לי גם ת'..בוקסר והייתי לי חולצה קצרה כזאת וכזה כולם מסתכלים עליי וגם המורה.. אז אני כזה מרים ת'מכנסיים הולך למקום וכזה כולם מסתכלים עליי... זה היה קטע קורע אבל כולם ראו לי.. !!
נשבע לכם סיפור אמיתי קרא לי לפני כמה ימים![]()