|
|
נהתי HITMAN
splinter cell chaos theory די טוב(לא שיחקתי באחרון אז לא יכול לדבר עליו-חרא מחשב)אבל בעיה שם שברגע שמתבזבזת לך התחמושת מאוד קשה להשיג אם בכלל
אממ..כמו שאמרו hitman 4 שיחקתי בשני שיחקתי בשלישי אבל את הרביעי הכי אהבתי גרפיקה טובה ובכלל כיף שם וכן משחק די קשה לעבור בלי מדריכים למרות שאני הצלחתי הכל חוץ מהשלב עם הקזינו עצבן אותי XD
אממ..מקס פיין סתם משחק חרא למרות שהעלילה שם די יפה אבל עלילה לא ממש תגרום לי אישית לשחק ואני בספק אם גם ככה במקרה שלך כי במקרה של מקס פיין כל המשחק זה ללכת לירות ושהו חוץ מהסלו מואשיין אין שם שום דבר טוב זאת דעתי לפחות
אז לדעתי לך על שניהם XD תוריד קודם היטמן 4 אבל אני ממליץ קודם להוריד גרסת ריפ כדי לראות איך המשחק ולא סתם להוריד איזה 3 גיגה כי יכול להיות לא תאהב את המשחק
אממ.. אחרי זה splinter cell chaos theory כי המשחקים שלפני לא ממש אהבתי כי באחד המשחקים שלפני זה אפילו סכין לא היה(סכין לדעתי די חשוב אם אתה רוצה לחסוך שם בתחמושת)
אממ.. ויש את המשחק הכי חדש בסדרה splinter cell double agent אם אתה צריך עזרה באחד המשחקים חוץ מי double agent תפנה אליי סיימתי את שניהם ואם אתה צריך מידע עליהם/סיקורים/סרטוני גיימפליי וממש הכל תפנה אליי
משחק טוב,לאקס בוקס,יש גם התגנבויות
ריינבו סיקס ווגאס..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אל תוריד HITMAN
משחק מעצבן ברמות :|
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"