פורסם הקליפ החדש של סלינוט לשיר Psychosocial
אחלה קליפ + אחלה שיר!
http://www.youtube.com/watch?v=1i_72...ideoPlayer.asp
תנו ביקורת
לפי דעתי 10/10 D:
פורסם הקליפ החדש של סלינוט לשיר Psychosocial
אחלה קליפ + אחלה שיר!
http://www.youtube.com/watch?v=1i_72...ideoPlayer.asp
תנו ביקורת
לפי דעתי 10/10 D:
|
|
חחח מה נזכרת בזה?XD זה לא כזה חדש זה מלפני בערך חודש...
10/10 שיר פצצה!גם במטאליסט נתנו ביקורת משבחת על האלבום ועל השיר הזה!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא יודע, עכשיו ראיתי את זה XD
אני שומע את השיר בלופים (יש לי את האלבום שלהם)
וכן, בצדק הוא קיבל ציון של 4.5 מתוך 5.
מרשים מאוד!
הם השתפרו מאוד עם השנים....
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אתה הולך XD
אני יידע רק היום בערב...
לא יכול לחכות לתשובה!!!!!![]()
הייתה לו מסכה יפה יותר...
אממ,אני אוהב בעיקר את הפזמון..
ואשכרה עשיתם את הפורום לדיונים ביניכם XD
" תגיד גם לאבא שלך שבחור חסון שרירי שזוף ונאה (אני) שומר עליך מכל משמר!"
אני לא יבוא רק בגלל שזה נשמע גיי
חחחחחח
המסכה של מי היתה יותר יפה?
אני אישית אוהב את כל המסכות D:
הלוואי שימכרו בהופעה ואם זה יהיה מחיר סביר אז אולי אני יקנה אחת D:
נערך לאחרונה על ידי GlowFish; 15-10-2008 בשעה 18:37.
לדעתי מהמסכות של 2008 הכי יפות זה של ג'ואי ג'ורדיסון המתופף,הדיג'יי עם הקוצים הארוכים בפנים,שני הגיטריסטים ושל המתופף עם האף הארוך ארוך
אני אוהב את המסיכה שהייתה לאחד מהם,
כמו של ההוא מצבי הנינג'ה XD
חחח טוב שנזכרתה ראיתי אותו כבר ממזמן בכל מקרה...שיר ** **** D: