מה זה פארקור?.
מה זה פארקור?.
|
|
חחחחחחחחחח,אחי יקורע,תשמע,האיתי עונה לך תשובה מלאה ויפה,רק שאני גר ברוסיה,אצלי כבר 12 פה,מחר בצפר.
פארקור,זה סוג ספורט אקסטרימלי,הרבה מאוד בישראל עוסקים בו.
תכתוב ביוטיוב פארקור,תראה הרבה סרטונים
אממממ,שמע,אני גרתי פעם בנתניה,האיתי שם בקבוצה עשינו ביחד פארקור,כשה אני חוזר בקיץ לישראל,יש מצב אנחנו נתאמן בחדרה,אתה תוכל לבוא,יש לך אייסי?
פארקור לא נחשב לספורט,לדעתי..
ורק אנשים שאין להם מה לעשות,ואוהבים לקפוץ מביניינים ועל קירות עוסקים בו
ממש אבל ממש לא !
אם אתה לא מתאמן או התאמנת בפארקור,אתה לא תבין את זה.
פארקור (Parkour) הוא ספורט אתגרי שפיתחו סבסטיאן פוקן (Sébastien Foucan) ודוויד בל (David Belle) בצרפת בשנות ה-90. את הרעיון לקחו השניים מצבא צרפת, שם השתמשו בחלק מן התרגילים לצורך אימונים ומבצעים.
מקור השם פארקור הוא במילה Parcours בצרפתית שמשמעותה "דרך" או "מסלול". עיקר הפארקור הוא ההגעה מנקודה אחת לשנייה בצורה האסתטית והמהירה ביותר האפשרית, תוך התגברות על מכשולים בדרך, ושימוש בגוף האדם למעבר מעל מעקים וחומות. בניגוד לריצה חופשית (Free Run) שמתמקדת ביפי התנועה ובשלמותה, הפארקור מתמקד במהירות, באסתטיקה, במעבר יעיל, בחשיבה מהירה ובתנועה זורמת. לעתים כולל הפארקור ניתור מעל גדרות, מעבר קירות, סיבובים, קפיצה מגג לגג ועוד.
אני כתבתי
דבר מטומטם שיכול לקבוע בין חיים ומוות
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
פארקור (Parkour) הוא ספורט אתגרי שפיתחו סבסטיאן פוקן (Sébastien Foucan) ודוויד בל (David Belle) בצרפת בשנות ה-90. את הרעיון לקחו השניים מצבא צרפת, שם השתמשו בחלק מן התרגילים לצורך אימונים ומבצעים.
מקור השם פארקור הוא במילה Parcours בצרפתית שמשמעותה "דרך" או "מסלול". עיקר הפארקור הוא ההגעה מנקודה אחת לשנייה בצורה האסתטית והמהירה ביותר האפשרית, תוך התגברות על מכשולים בדרך, ושימוש בגוף האדם למעבר מעל מעקים וחומות. בניגוד לריצה חופשית (Free Run) שמתמקדת ביפי התנועה ובשלמותה, הפארקור מתמקד במהירות, באסתטיקה, במעבר יעיל, בחשיבה מהירה ובתנועה זורמת. לעתים כולל הפארקור ניתור מעל גדרות, מעבר קירות, סיבובים, קפיצה מגג לגג ועוד.
וקיפדיה תמיד עושה את העבודה
lllll
כנס לפה תקרא ותבין מה זה פארקור באמת
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...A7%D7%95%D7%A8
אחי פארקור זה סוג של ענף אקסטרימי שמה שאתה עושה בו זה לקפוץ מגג לגג או מגג לאדמה ומעל ספסלים ועל עמודים וכו'..אתה פשוט יוצא בריצה לרחוב ועושה כל דבר מטורף שאתה יכ לדמיין שאפשר לעשות..