http://www.siz.co.il/my.php?i=ytmzianzwn1y.bmp
אני יודע שזה נראה שאין לי אינטרנט אבל משום מה זה "מייבא כתובת רשת" ויש לי אינטרנט.... אולי אני צריך שזה יהיה מקושר?
עריכה:
קישרתי את האינטרנט ועדיין לא עובד
http://www.siz.co.il/my.php?i=ytmzianzwn1y.bmp
אני יודע שזה נראה שאין לי אינטרנט אבל משום מה זה "מייבא כתובת רשת" ויש לי אינטרנט.... אולי אני צריך שזה יהיה מקושר?
עריכה:
קישרתי את האינטרנט ועדיין לא עובד
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 15-10-2008 בשעה 20:59.
|
|
הקבל רשת של המחשב שלך לא מחובר
נערך לאחרונה על ידי אסף רחמים; 15-10-2008 בשעה 21:12.
חחח גאי
אבל יש לי אינטרנט מה לא מחובר? חשבתי על התקנה מחדש זה יעזור?
עריכה: לא עובד מה עושים אנשים? ניסתי לחבר את USB מחדש לא עובד אולי צריך לנתק ולחבר את הראוטר?
מישהו יודע?
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 15-10-2008 בשעה 21:45.
תראה נכון הסימן הזה שיש לך של 2 המחשבים ו האיקס זה אומר שקבל רשת מנותק זה החיבור מאחורי המחשב הוא מנותק !
וגם בכול אופן אתה לא יכו לשחק כי אין עדיין תפא'טצ ! הפא'ץ 0.61
חחח גאי
אחי יש לי usb של tp-link והוא מחובר מאחורי המחשב ויש אינטרנט והוא מהבהב הכל תקין מה לעשות.<?
עריכה: חיזקתי את הusb עובד אבל עכשיו יש לי בעיה עם ההתקנה של הפאטץ' ווי איזה כיף!
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 15-10-2008 בשעה 22:24.
נו אל תתוכך אתי תראה מה תעשה תכבה תמחשב קודם תנתק תחיבור אינטרנט שלך ותחכה דקה וז תחבר עם זה לא היסתדר תנתק את כל החיבורים של הראוטר אוו המודם עם יש לך ואחרי דקה תחבר וזהו זה חייב ליהיות אחד מהםם ע'פ התמונה מקווה שעזרתי לך הפעם
חחח גאי
תחכה שיצא הפ'אטצ החדש ויתנו פה ותתקין שוב אוו שתעשה ריסטר עם לא עוזר לא יודע
חחח גאי
נו אז מה עכשיו לחכות לפאטץ' 62???? יש לי רעיון! חבר שלי יכול להוריד את ההתקנה של המייפל אז הוא יוריד את ההתקנה של פאטץ' 61 אני יבוא אליו עם הmp3 שלי אני יעביר תהתקנה ויתקין זה יפעל?
כי גם בפאטץ' 60 זה היה לי לא שחקתי מפאטץ' 58 ואז הוא הביא לי התקנה ונכנסתי בלי פאטץ' אז אני מניח שזה יעבוד, אם זה יעבוד כל חודש או 3 שלושה שבועות אני יביא לו את האמפי והוא ישים לי את ההתקנה וככה נתקדם חחחחח.
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 15-10-2008 בשעה 22:46.
תוריד את הגרסה החדשה מהאתר שלהם.
חוץ מזה, פשוט תקראו מה כתוב בהודעה,
הפיירוול שלך חוסם.
פשוט תבטל את הפיירוול :/
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אחי איך אני יכול לבטל את החוסם של הפיירוול?
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 16-10-2008 בשעה 10:02.
זה לא בעיה תחפש בהגדרות
אחי זה לא בהכרך בפיירוול
יכול להיות שמייפל פשוט לא עובד כי המחשב דפוק
תנסה להתקין מחדש
ווינדוס חדש
או בכלל לפרמט אותו
קרדיט ל One X על הסוסה שלמעלה
אחי אל תדבר שטויות אני ראיתי את הדרישות מערכת והיה לי מייפל בעבר,
לפני המחשב הזה היה לי מחשב שהוא 256 mb ram ומייפל גם עבד שם וגם שמה הייתה לי את אותה הבעיה וגם במחשב החדש הזה שהוא 1GB ram (שלא תגיד שהוא דפוק) יש לי את אותה הבעיה ככה שאנחנו מגיעים למסקנה שאינטרנט שלי דפוק ולא המחשב מה אפשר לעשות?
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 16-10-2008 בשעה 12:52.