חחח שאנחנו היינו במועדון ההפך לא הכניסו מי שעם כובע נייק
חחח שאנחנו היינו במועדון ההפך לא הכניסו מי שעם כובע נייק
|
|
אני מנהל לין מסיבות במועדון בין הגדולים בשפלה Mטרוק (מטאל ,רוק )
לפני שאני פותח סלקציה במועדון אני עומד למעלה במדרגות ומחפש את הקהל היפה,אני פשוט לא מבין את האנשים היום כאילו להתלבש גרוע ולהתנהג מגעיל זה נהיה להיט היום?
ראסמי אני לא מבין את הקטע שלכם כל היום מסתובבים בלי לעשות כלום אין לכם בית? שכונה שאתם יושבים בה? אשכרה ילדים עזובים צריך לשים לחרא הזה סוף.. ^_^
גמאני הייתי לפני יומיים בתל אביב והיו שם מלא מלא פריקים ואימואים היה מפגש של אף אקס פי
והכניסו אותי D: הייתי עם עערס שהתלונן על הפריקים,ועוד פריקית לייט וחברה שלה שהיא פריקית ועוד חנון...
קיצור חמישייה לא קשורה לחיים ><
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כל הטיפשים שאין להם מושג מה קרה, שתקו.
זה לא קשור לפריקים או ערסים וכו'
בתאריך ה16.10 (יום חמישי) משעה 3 בערך כל מי שהיה באזור "פינת העישון" הוצא לחדר מדרגות צדדי.
הגיע שם איזה מישהו חשוב מנהל הבטחון והסביר
שהיה המון ונדליזם באזור המחששה, מעשנים שם דברים לא חוקים ועושים ונליזם וכו' לכן לא הכניסו נוער עד שכל הנוער ייצא ובאמת עד שכולם יצאו הסכימו להכניס.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אפשר לעשות... שהולכים לשם לא ללבוש כאלה בגדיםXD
דעה אישית:
זה נוראי!!!!
איזו סלקציה O:
היית נותן לברוניה לדבר עם המאבטח
כל הטיפשים שאין להם מושג מה קרה, שתקו.
זה לא קשור לפריקים או ערסים וכו'
בתאריך ה16.10 (יום חמישי) משעה 3 בערך כל מי שהיה באזור "פינת העישון" הוצא לחדר מדרגות צדדי.
הגיע שם איזה מישהו חשוב מנהל הבטחון והסביר
שהיה המון ונדליזם באזור המחששה, מעשנים שם דברים לא חוקים ועושים ונליזם וכו' לכן לא הכניסו נוער עד שכל הנוער ייצא ובאמת עד שכולם יצאו הסכימו להכניס.