אני יודע הכותרת לא ברורה והכל אבל יש לי ידידה מכתה ז' שבבצפר אנחנו מדברים בכיף וצחוקים ביחד ולפעמים אחד על השני והכל ולא רק בבצפר במסנג'ר נפגשים פה ושם אבל אני לא יודע איך לקחת את זה לשלב הבא...
עכשיו אתם תגידו לי שוואלה תפוס ביטחון וביצים וגש אליה ותגיד מה אתה מרגיש ועשיתי את זה והיא חשבה שאני צוחק איתה...(איזה זין נכון?)
ולא יודע בגלל הבושה שהרגשתי באותו רגע צחקתי איתה ושיתפתי פעולה מתוך אינסטינקת(או איך שלא כותבים את זה) שלא לצאת הומו.
אני ניסיתי כבר כמה גישות לשלוח חבר ופעם אחת היא הבינה שאני לא צוחק אבל דיברנו והכל והיא אמרה לי שוואלה לא מתאים לה עכשיו חבר והיא אמרה לי גם לא בגללך אלא לא בא לי עכשיו וואלה עם היית שואל אותי עוד חודש 99% היינו חברים עכשיו אז כאילו אומר טוב והכל בסבבה בלי בושה או משהו.
אבל!!! עבר חודש וחצי כי לא רציתי שהיא תחשוב שאני ספרתי את השניות ואז החברה הכי טובה שלה מספרת לי שיש לה חבר ואני שאלתי כמה זמן והיא אמרה לי כבר כמעט שלוש שבועות. וכל מה שאמרתי עכשיו היה לפני חצי שנה...
ועכשיו אני מת כאילו אתם ידעים לדבר איתה ואני לא יודע מה לעשות כי אני לא רוצה להיפגע שוב ויש עוד 101 בנות כוסיות אבל אני לא מחבב אותה אני מאוהב בה אז זה קצת יותר מורכב ולא באלי להיפגע שוב ושלא תבינו אותי לא נכון אנחנו בקשר טוב מדברים צוחקים כמו פעם אבל היא הורידה לי את הביטחון אחרי פעם קודמת לא הביטחון כלפי בנות בכלל אלא כלפיה כאילו הייתה לי חברה בזמן הזה אבל לא אהבתי אותה כאילו הרגשתי משהו אבל זה לא היה זה...
אז בבקשה טיפים!!

ציטוט ההודעה