לפי דיווחים של התקשורת ברגע זה ישנם מספר מועמדים לתואר:
צ'אבי:
צ'אבי, שחקן ברצלונה נתן בעונה הקודמת עונה טובה מאוד, הוא כבש, בישל היה אחד הברגים המרכזיים בקבוצה. אמנם לא היית לו הצלחה בליגה עם ברצלונה ( מבחינת הקבוצה) אך הוא היה בורג מרכזי בקבוצה ובקישור. בנוסף על כך, הוא הוביל את בארסה לחצי גמר ליגת האלופות, בו בארסה הודחה על ידי היונייטד. לצ'אבי גם הייתה עונה מאוד מוצלחת עם נסחרת ספרד ביורו, הוא הוביל את הקבוצה לזכייה באליפות אירופה כאשר הציג תצוגת כדורגל מאוד מרשימה והיה אחד השחקנים הבולטים בטורניר.
בקשר לסיכוי שיש לצ'אבי לזכות בכדור הזהב: הסיכוים של צ'אבי לזכייה קלושים ביותר, אני לא מאמין שהוא יזכה בתואר הזה, אמנם הוא שחקן ענק אך היו השנה שחקנים טובים עוד יותר.
---------------------------------------------
אנדרס אינייסטה:
בקשר לאינייסטה: הסיפור שלו זהה לחלוטין לזה של צ'אבי. שניהם משחקים באותה קבוצה ואותה נבחרת. הייתה להם עונה לא טובה עם ברצלונה בליגה ( מבחינת הישגים ולא משחק) אך בליגת האלופות עונתה של ברצלונה הייתה לא רעה. בנוסף על כך אינייסטה הוא אלוף אירופה עם נבחרתו וגם זה מוסיף לו. בסה"כ אני חושב שמי שקרא על צ'אבי מבין שהסיפור של אינייסטה זהה, וגם הסיכוים שלו לזכות בתואר, אבל אין לדעת מה יהיה.
-----------------------------------------------------
ליאו מסי:
מסי כרגע אחד השחקנים הטובים בעולם, גם הוא מגיעה מברצלונה. ההצלחה של מסי בליגה לא הייתה טובה, בסה"כמסי נראה טוב בתחילת העונה שעברה וזה עזר לו למשוך תשומת לב ולקנות שם, אבל גם בהמשך העונה הוא נראה טוב. הוא היה המפתח בהתקפה של ברצלונה. נוסף לזאת כפי שאתם יודעים בארסה הגיע לחצי גמר ליגת האלופות . הדבר הנוסף שעזר למסי להיות מתמודד על התואר הזה הוא הזכייה ל ארגנטינה ( הנבחרת האולימפית) בביג'ינג אחרי ניצחון מרשים על ברזיל בחצי הגמר. מסי שיחק מצוין במשך כל התחרות, למרות שלקראת השלבים המכריעים אגוארו תפס את רוב אר הזרקורים. אני חושב שלמסי יש סיכוי לא רע לזכות בתואר הזה אבל אני לא בטוח שהוא מגיע לו! אני אישית חושב ששני המתמודדים הבאים ראוים לתואר הזה יותר.
----------------------------------------------------
איקר קסיאס:
איקר קסיאס הוא השוער הטוב בעולם כרגע ללא ספק. שני האליפויות האחרונות של ריאל מדריד היה בזכותו, הוא נעל את השאר של הבלנקוס בוצרה מרשימה ומדהימה ומזמן לא ראו שוער טוב כמותו. כרגע איקר הוא אלוף ספרד ביחד עם ריאל מדריד כאשר הוא מציג יכולת מדהימה, בנוסף על כך הוא זכה בתואר הזמורה של הליגה הספרדית . אמנם הצלחתו של איקר ושל שחקני ריאל בליגת האלופות לא גדולה אך במום זאת איקר הוא הקפטן של אלופת אירופה, ספרד. הוא נתן תחרות ענקית ותרם בצורה משמעותית מאוד לזכייה של ספרד באליפות אירופה. אני אישית חושב שיש לאיקר סיכוי די טוב לזכות בתואר הזה והוא מגיע לו, אבל באה השאלה: האם שוער ראוי לזכות בתואר כזה? אני חושב שזה מה שיכול להפריע לו בתחרות.
----------------------------------------------------
כריסטיאנו רונאלדו:
לגבי השחקן הזה כל מילה מיותרת! הוא הוביל את מנצ'סטר לאליפות, וזכייה בליגת האלופות, כאשר ב2 התחרויות האלה הוא היה השחקן הטוב ביותר של מנצ'סטר ובכלל, הוא כבש לא פחות מ41 שערים!!! כאשר הוא היה מלך שערי הליגה האנגלית וליגת האלופות. אמנם הצלחתו בירו לא הייתה גדולה אך אני מאמין שזה לא ממש ישפיע, הוא שחקן ענק והגדול כרגע! רונאלדו הוא הפייבוריט לזכות בתואר הזה, אני חושב שכך יהיה אך אין סיבה לזלזל במתחרים האחרים , לפי מה שהעיתונות אומרת, הסיכוים שלו הגבוהים ביותר.
=====================================
בקשר למה שאני חושב: המח אומר שרונאלדו ינצח בתחרות הזאת, הלב רוצה את איקר!
עוד נקודה מענינת למחשבה: מה אתם חושבים על זה שבליגה הספרדית יש 4 מתמודדים מתוך 5 לתואר, האם היא הליגה הטובה בעולם?
נקודה נוספת היא: בטח יש שחקן שחסר לכם ברשימה! לי חסר את לאמפארד, מה איתכם?

ציטוט ההודעה