קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  3. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:38
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:59
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

[דיון]הבובלינים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ? אקונה מטטה

ברירת מחדל [דיון]הבובלינים.

מה אתם באמת חושבים עליהם ועל ההנהגות שלהם כלפי שאר הבית ובכלל?

הדעה שלי.
    הסיבה לדעתי שהבובלינים עדין בבית היא אותה הסיבה שארה''ב נראת כמו שהיא נראת. האנשים שמסמסים לזכותם הם בדיוק אותם אנשים שבחרו בבוש, מהסיבות הלא נכונות(אהה היא שכנה שלי נצביע,הוא עושה אקשן נצביע).

יוסי לדעתי טיפש(דאממ! הוא אשכרה נכנס בזכוכית בבית שהוא נמצא כבר חודש וחצי ומתופף על הבטן...ונוגע בעצמו במקלחת, וחושב שהוא הרקולס ומשחק אותה קאובוי במקלחת), תככן, גנב ופרמיטיבי ברמות קשות. לא חסרות בנות שאני מכיר שהן מרוקאיות משני הצדדים ובחיים לא הייתי קורא להן שולית גם אם הייתי נגיד רב איתן.
    עינב חייה על רגשי נחיתות עד כדי כך שהיא פיתחה כזו רמה של גזענות כלפי עדות האשכנז("הם כל כך פרידמנים" מי את שתגידי דבר כזה) ועוד אומרת ההיפך, שכולם נגדה בגלל המוצא והמקום שמימנו היא באה. היא אומרת שקוראים לה שלוחית בגלל שהיא מזרחייה ודרומית, תאמת הייתי שמח לומר לה שקוראים לה כך בגלל ההתנהגות שלה ולא בגלל מוצאה או בגלל שהיא מאשכלון.
    ובכלל, נמאס לי מזה שהיא מכלילה את כל המזרחיים ואת הדרומים בתככנות שלה ובקללות של אבא שלה ,ובכן אני דימונאי שזה הכי דרומי שיש בארץ(אילת?! חו''ל חח ) ואני אשכנזי ואני מכיר מזרחיים בעיר שהם האנשים הכי מדהימים שיש והכי תרבותיים שיש.

הדבר הכי מצחיק בעינב הוא בחירת המילים שלה. היא אומרת "מזה קשור" כזה הכי קשור שיש ואומרת "זכותי" כשזה הכי לא זכותה(ממתי לעבור על חוק מוסכם זה זכות של מישהו?) ועצוב שאנשים כמו שי ואשר(הוא עבר על החוקים אבל לפחות רואים שהוא בן אדם) הלכו לפניהם.

זהו סיימתי. מצטער על החפירה אבל הייתי חייב להוציא את זה וזה נראה לי המקום הכי נורמלי לעשות את זה
    נערך לאחרונה על ידי titotito; 22-10-2008 בשעה 18:39.

!!!Hello Wsconsin
    Dont Waste Your Youth Growing Up

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ברוב הדברים שאמרת אני מסכים איתך
    בקיצור,חבל שהם עדין בבית
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש כבוד
    Save_us.iDo
    האוואטר של -iDo-
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    812
    משפט מחץ
    "העולם מצחיק - אז צוחקים"

שילכו הבייתה..
    אולי שעינב תישאר ויוסי יילך..

דרושים מנהלים לפורומים הבאים:
    דקסטר | איך פגשתי את אמא

רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי titotito צפיה בהודעה
    מה אתם באמת חושבים עליהם ועל ההנהגות שלהם כלפי שאר הבית ובכלל?

הדעה שלי.
    הסיבה לדעתי שהבובלינים עדין בבית היא אותה הסיבה שארה''ב נראת כמו שהיא נראת. האנשים שמסמסים לזכותם הם בדיוק אותם אנשים שבחרו בבוש, מהסיבות הלא נכונות(אהה היא שכנה שלי נצביע,הוא עושה אקשן נצביע).

יוסי לדעתי טיפש(דאממ! הוא אשכרה נכנס בזכוכית בבית שהוא נמצא כבר חודש וחצי ומתופף על הבטן...ונוגע בעצמו במקלחת, וחושב שהוא הרקולס ומשחק אותה קאובוי במקלחת), תככן, גנב ופרמיטיבי ברמות קשות. לא חסרות בנות שאני מכיר שהן מרוקאיות משני הצדדים ובחיים לא הייתי קורא להן שולית גם אם הייתי נגיד רב איתן.
    עינב חייה על רגשי נחיתות עד כדי כך שהיא פיתחה כזו רמה של גזענות כלפי עדות האשכנז("הם כל כך פרידמנים" מי את שתגידי דבר כזה) ועוד אומרת ההיפך, שכולם נגדה בגלל המוצא והמקום שמימנו היא באה. היא אומרת שקוראים לה שלוחית בגלל שהיא מזרחייה ודרומית, תאמת הייתי שמח לומר לה שקוראים לה כך בגלל ההתנהגות שלה ולא בגלל מוצאה או בגלל שהיא מאשכלון.
    ובכלל, נמאס לי מזה שהיא מכלילה את כל המזרחיים ואת הדרומים בתככנות שלה ובקללות של אבא שלה ,ובכן אני דימונאי שזה הכי דרומי שיש בארץ(אילת?! חו''ל חח ) ואני אשכנזי ואני מכיר מזרחיים בעיר שהם האנשים הכי מדהימים שיש והכי תרבותיים שיש.

הדבר הכי מצחיק בעינב הוא בחירת המילים שלה. היא אומרת "מזה קשור" כזה הכי קשור שיש ואומרת "זכותי" כשזה הכי לא זכותה(ממתי לעבור על חוק מוסכם זה זכות של מישהו?) ועצוב שאנשים כמו שי ואשר(הוא עבר על החוקים אבל לפחות רואים שהוא בן אדם) הלכו לפניהם.

זהו סיימתי. מצטער על החפירה אבל הייתי חייב להוציא את זה וזה נראה לי המקום הכי נורמלי לעשות את זה

אשקלון**
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ? אקונה מטטה

ציטוט נכתב במקור על ידי skiper צפיה בהודעה
    אשקלון**
    טעות. תודה.

!!!Hello Wsconsin

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

ועצוב שאנשים כמו שי ואשר(הוא עבר על החוקים אבל לפחות רואים שהוא בן אדם) הלכו לפניהם.
    אני מסכים בחלק מהמשפט, חבל שאשר הלך, אבל לדעתי לא חבל ששי הלך.
    רוב האנשים בבית הם אנשים שלא היתי רוצה להיות בבית.
    לדוגמה צבר ושפרה, צבר ירד על אשר ברמה שאפילו כאב לי, ללכת ולומר לבנאדם שקרן לרדת עליו ולומר לו תוריד את הכיפה שהוא בעצמו אמר את השם של אשר להדחה.
    שפרה עשתה פשוט בכוונה לאשר בהרבה דברים ומצא לנכון לריב איתו ועם עוד אנשים בבית על דברים שונים.
    לגבי שי, הוא פשוט מחפש איך לסכסך בין אנשים והגיע הזמן שיהיה מחוץ לבית.
    מה שאמרת על יוסי, מראה כמה הוא בנאדם חכם, הוא יודע מה הקהל אוהב, הוא כל פעם מדבר שטויות מביא משפטים מנסה להצחיק את הקהל זה מראה כמה חכם הוא פועל.
    והוא יודע שהוא מצליח בזה שכל פעם הוא נשאר ומשהו אחר מודח.

משתמש כבוד
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ

אחי כל הקטעים המטומטמים שלו זה הוא עצמו
    זה לא אסטרטגיה או משהו

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Shai- צפיה בהודעה
    אחי כל הקטעים המטומטמים שלו זה הוא עצמו
    זה לא אסטרטגיה או משהו
    אתה מכיר אותו אישית? אם לא מאיפה אתה יודע.
    אני אומר לך שהוא עושה את זה בכוונה, הוא לא פעם ולא פעמים דיבר על כל אחד איך הוא מושך את תשומת לב הקהל, זה הטריק שלו.
    הוא יודע שאנשים רוצים משהו מצחיק ושונה והוא פשוט נותן את זה לקהל, יכול להיות שאני טועה והוא לא עושה את עצמו, אבל קשה לי לאמין שבנאדם יתנהג עד כדי כך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ? אקונה מטטה

ציטוט נכתב במקור על ידי shmuel555 צפיה בהודעה
    אני מסכים בחלק מהמשפט, חבל שאשר הלך, אבל לדעתי לא חבל ששי הלך.
    רוב האנשים בבית הם אנשים שלא היתי רוצה להיות בבית.
    לדוגמה צבר ושפרה, צבר ירד על אשר ברמה שאפילו כאב לי, ללכת ולומר לבנאדם שקרן לרדת עליו ולומר לו תוריד את הכיפה שהוא בעצמו אמר את השם של אשר להדחה.
    שפרה עשתה פשוט בכוונה לאשר בהרבה דברים ומצא לנכון לריב איתו ועם עוד אנשים בבית על דברים שונים.
    לגבי שי, הוא פשוט מחפש איך לסכסך בין אנשים והגיע הזמן שיהיה מחוץ לבית.
    מה שאמרת על יוסי, מראה כמה הוא בנאדם חכם, הוא יודע מה הקהל אוהב, הוא כל פעם מדבר שטויות מביא משפטים מנסה להצחיק את הקהל זה מראה כמה חכם הוא פועל.
    והוא יודע שהוא מצליח בזה שכל פעם הוא נשאר ומשהו אחר מודח.
    מה שאמרתי על יוסי לא עושה אותו לחכם בכלל כי כל זה בא לו בטבעיות לגמרי ולא ממחשבת תחילה[כי להתקע בזכוכית זו לא כוונת תחילה וגם עוד לפני שהוא נכנס לבית הוא נראה דביל(דורבן שקולע בזמן?!?! איפה ההיגיון במשפט?!?! אם כבר דורבן עוצר בזמן)].
    הוא החל להבין שהקהל אוהב אותו רק אחרי ששבוע אחרי שבוע הוא ניצל מהדחה כשלפני זה הוא לא חדל מהתנהגות פשוט דבילית.
    לדוג: לקחת את הקוד לכספת ולאיים על כל הבית שהוא היה לוקח את השק ובגלל שלא הוא בעצם רצ להשיג בזה תמורה בסיגריות. מה יותר דבילי ועלוב לחשוב שהם יגידו לו תודה על זה שהוא לא פתח את הכספת למרות שידע את הקוד שהחליט שכן לקבל?

אני מאמין ששי אכן ניסה לסכסך בצורה כלשהי אבל מהסיבה הנכונה לפי דעתי, כדי שאנשים טיפשים ומגעילים כמו בובלין לא יצחקו אחר כך על כולם ויקחו את המיליון.אתה ראית שהיה אכפת לו מכולם כולל מהבובלינים בהתחלה עד שהוא הבין מהם. פלי דעתי הוא הוציא ברגע האחרון את לאון מלוע האריות(או מהלסת של עינב)כי הוא ידע שהם לוקחים אותו רק כדי לעשות בו שימוש ואז לזרוק(יוסי אמר בעצמו שהוא ידרך על כולם כדי להגיע למיליון)

דמיין לך את ההרגשה של איזה סטודנט שלומד לתואר במנהל עסקים, משפטים וכו' ומאמין בדרך הישר(ולא לדרוך על כולם) כאשר הוא יראה איש כמו יוסי לוקח מיליון על הדברים שעשה שאותו בקושי יקבלו לראיון עבודה. כל ילד יתחיל לחשוב שלדרוך על כולם היא הדרך להצלחה ולא השקעה ויושר ואז מה?

ובקשר לשפרה ולצבר. אין לך הוכחה ששפרה עשתה דווקא נקודה(לא הראו כלום על זה גם לא ב24 שעות רק הראו אותם אומרים שהיא עשתה דווקא). כמו שהם אמרו שהיא עושה דברים שבניגוד לאמונה שלהם מול הפנים שלהם ,אותו דבר היא יכולה לומר בדיוק, שהם עשו את מה שהיא לא מאמינה מול הפנים שלה.
    וצבר, הוא הראה בהתחלה שהוא איש רגיש ורציני מאוד(אפילו באופן חולני). אם לא היו מראים לו את אשר עשה אשר(חח) אז הוא לא היה מתפרץ עליו כך לפי דעתי. אני לא זוכר אם הוא שם את השם של אשר אבל הוא אמר ש"לשים את השם שלי זה עוד בסדר אבל לגרום גם לאחרים לבחור בי, זה פגע בי כי אדם שחבק אותי ומנשק אותי ואז אומר לאחרים לעמוד נגדי הוא איש שקרן" אשר התנצל וצבר קיבל את ההתנצלות כמו גדול.
    נערך לאחרונה על ידי titotito; 22-10-2008 בשעה 22:15.

!!!Hello Wsconsin

משתמש כבוד
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ

אחי אתה אוהב לדבר... חחחח
    שמואל,גם לפני האח הגדול,לפני שהציאו לו ללכת לאח הגדול הוא דיבר מצחיק ואמר אני דורבן שקולע בזמן
    וגם,נראה לך שהוא בכוונה נדפק בזכוכית?

משתמש "כבוד" האוואטר של פרסי קלאסי
    שם פרטי
    שאולי
    לייקים
    306
    נקודות
    373

אלללה בובלילי אללללללללללה בכל הכח קדימה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ? אקונה מטטה

ציטוט נכתב במקור על ידי -Shai- צפיה בהודעה
    אחי אתה אוהב לדבר... חחחח
    שמואל,גם לפני האח הגדול,לפני שהציאו לו ללכת לאח הגדול הוא דיבר מצחיק ואמר אני דורבן שקולע בזמן
    וגם,נראה לך שהוא בכוונה נדפק בזכוכית?
    חחחחחח זה מה שיצא. פשוט יש לי כל כך הרבה לפרוק וזה משגע אותי שבוחרים באנשים כאלה חחח

!!!Hello Wsconsin

משתמש כבוד
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ

סיימתי לקרוא את מה שכתבת ואני מסכים לכל מילה!
    בקשר לשפרה,אתה מדבר על זה שהיא מחקה את הלחם השחור?
    כי הלחם השחור לא הופיע ברשימה (הם התווכחו על זה ובסוף וויתרו)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ? אקונה מטטה

אם התכוונת אלי אז לא.
    כי לא היה ולא נברא המקרה ששפרה "מחקה" את זה

!!!Hello Wsconsin

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי titotito צפיה בהודעה
    מה שאמרתי על יוסי לא עושה אותו לחכם בכלל כי כל זה בא לו בטבעיות לגמרי ולא ממחשבת תחילה[כי להתקע בזכוכית זו לא כוונת תחילה וגם עוד לפני שהוא נכנס לבית הוא נראה דביל(דורבן שקולע בזמן?!?! איפה ההיגיון במשפט?!?! אם כבר דורבן עוצר בזמן)].
    הוא החל להבין שהקהל אוהב אותו רק אחרי ששבוע אחרי שבוע הוא ניצל מהדחה כשלפני זה הוא לא חדל מהתנהגות פשוט דבילית.
    לדוג: לקחת את הקוד לכספת ולאיים על כל הבית שהוא היה לוקח את השק ובגלל שלא הוא בעצם רצ להשיג בזה תמורה בסיגריות. מה יותר דבילי ועלוב לחשוב שהם יגידו לו תודה על זה שהוא לא פתח את הכספת למרות שידע את הקוד שהחליט שכן לקבל?

אני מאמין ששי אכן ניסה לסכסך בצורה כלשהי אבל מהסיבה הנכונה לפי דעתי, כדי שאנשים טיפשים ומגעילים כמו בובלין לא יצחקו אחר כך על כולם ויקחו את המיליון.אתה ראית שהיה אכפת לו מכולם כולל מהבובלינים בהתחלה עד שהוא הבין מהם. פלי דעתי הוא הוציא ברגע האחרון את לאון מלוע האריות(או מהלסת של עינב)כי הוא ידע שהם לוקחים אותו רק כדי לעשות בו שימוש ואז לזרוק(יוסי אמר בעצמו שהוא ידרך על כולם כדי להגיע למיליון)

דמיין לך את ההרגשה של איזה סטודנט שלומד לתואר במנהל עסקים, משפטים וכו' ומאמין בדרך הישר(ולא לדרוך על כולם) כאשר הוא יראה איש כמו יוסי לוקח מיליון על הדברים שעשה שאותו בקושי יקבלו לראיון עבודה. כל ילד יתחיל לחשוב שלדרוך על כולם היא הדרך להצלחה ולא השקעה ויושר ואז מה?

ובקשר לשפרה ולצבר. אין לך הוכחה ששפרה עשתה דווקא נקודה(לא הראו כלום על זה גם לא ב24 שעות רק הראו אותם אומרים שהיא עשתה דווקא). כמו שהם אמרו שהיא עושה דברים שבניגוד לאמונה שלהם מול הפנים שלהם ,אותו דבר היא יכולה לומר בדיוק, שהם עשו את מה שהיא לא מאמינה מול הפנים שלה.
    וצבר, הוא הראה בהתחלה שהוא איש רגיש ורציני מאוד(אפילו באופן חולני). אם לא היו מראים לו את אשר עשה אשר(חח) אז הוא לא היה מתפרץ עליו כך לפי דעתי. אני לא זוכר אם הוא שם את השם של אשר אבל הוא אמר ש"לשים את השם שלי זה עוד בסדר אבל לגרום גם לאחרים לבחור בי, זה פגע בי כי אדם שחבק אותי ומנשק אותי ואז אומר לאחרים לעמוד נגדי הוא איש שקרן" אשר התנצל וצבר קיבל את ההתנצלות כמו גדול.
    לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שהקהל בבית מחפש בידור ובנאדם שיעשה שטויות, הוא הבין מהתחלה מה הקהל רוצה, זה די ברור שהצופים בבית מחפשים בנאדם שיצחיק אותם וזה מה שמושך אנשים.
    לגבי הסיגריות, גם פה הוא הראה להם שהוא יכול לקחת והוא נסה להפעיל את זה לטובתו בכך שהוא מבטיח לעצמו שהם יקנו סיגריות שהוא רוצה.

לגבי שי, מה אתה צוחק הוא אמר בעצמו שהוא הוציא את איתי טמבל ועשה צחוק מונסה, זה מראה לך רק כמה הבנאדם מגעיל ומנסה שהכל ילך לטובתו.
    ברגע שבנאדם מנסה להוציא משהו אחר טמבל וסתם זה בשביל לא בנאדם, גם שהוא דיבר על אשר שהוא אמר שאשר רצה להדיח אותם בגלל שהם הכינו אוכל בשבת, הוא לא כיבד את אשר.
    הוא גם ניסה למשוך את האנשים בבית לטובתו שיפעלו לטובתו, הוא שיחק את המשחק מבלי להפגין את זה בפומבי, הוא יודע שברגע שלאון, צבר, שפרה ורנין איתו הם יבקשו להדיח את יוסי ועינב.
    אז אני מבקש אל תעשה מהבנאדם תמים למה הוא בדיוק ההפך מזה.

אתה מנסה לעשות משי "גבר גבר" מה שנקרא ובשבילי הוא בדיוק ההפך, הוא כל היום מדבר על אחרים מנסה לסכסך מתקרב לאנשים שהוא יודע שיפעלו לטובתו, בקיצור הוא שיחק את המשחק אבל מה לעשות לא בצורה הכי טובה.
    לגבי כן לדרוך על אחרים או לא, כל תוכנית ריאלטי זה קורה, כך לדוגמה הישרדות.

צבר פעל בשבילי כמו בנאדם "זבל" (סליחה על המילה) עינב ואשר רצו להדיח אותו וגם יוסי, אשר לא הלך וניסה לשכנע אפחד להדיח אותו הוא רצה אותו מחוץ לבית גם עינב וגם יוסי ולכן הם הצביעו נגדו, פשוט מאוד.
    בנאדם שהולך ומפשיל בנאדם אחר זה בשבילי חטא גדול, הוא נתן לאשר הרגשה שהוא בנאדם זבל ושקרן וזה גועל נפש בשבילי.

שפרה עשתה הכל בזדון, היא יודעת את חוקי הדת והיא יודעת שאשר מאמין ושומר וזה לא עצר אותה.
    התנהגות כזאת בשבילי היא גועלית.
    אני יתן לך דוגמה אישית, אח של אמא שלי בנאדם דתי ומאמין ויצא לו להתארח בביתי בחגים ושבתות, אני מסורתי אך לא שומר שבת ורק בשבילו שמרנו שבת בבית כיבדנו אותו כמו שהוא מכבד אותי.
    אתה יכול להגבי בחזרה מה שאתה רוצה אני ישאר בדעתי על האנשים האלה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,222 | הודעות: 8,198,815 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect