מה אתם באמת חושבים עליהם ועל ההנהגות שלהם כלפי שאר הבית ובכלל?
הדעה שלי.
הסיבה לדעתי שהבובלינים עדין בבית היא אותה הסיבה שארה''ב נראת כמו שהיא נראת. האנשים שמסמסים לזכותם הם בדיוק אותם אנשים שבחרו בבוש, מהסיבות הלא נכונות(אהה היא שכנה שלי נצביע,הוא עושה אקשן נצביע).
יוסי לדעתי טיפש(דאממ! הוא אשכרה נכנס בזכוכית בבית שהוא נמצא כבר חודש וחצי ומתופף על הבטן...ונוגע בעצמו במקלחת, וחושב שהוא הרקולס ומשחק אותה קאובוי במקלחת), תככן, גנב ופרמיטיבי ברמות קשות. לא חסרות בנות שאני מכיר שהן מרוקאיות משני הצדדים ובחיים לא הייתי קורא להן שולית גם אם הייתי נגיד רב איתן.
עינב חייה על רגשי נחיתות עד כדי כך שהיא פיתחה כזו רמה של גזענות כלפי עדות האשכנז("הם כל כך פרידמנים" מי את שתגידי דבר כזה) ועוד אומרת ההיפך, שכולם נגדה בגלל המוצא והמקום שמימנו היא באה. היא אומרת שקוראים לה שלוחית בגלל שהיא מזרחייה ודרומית, תאמת הייתי שמח לומר לה שקוראים לה כך בגלל ההתנהגות שלה ולא בגלל מוצאה או בגלל שהיא מאשכלון.
ובכלל, נמאס לי מזה שהיא מכלילה את כל המזרחיים ואת הדרומים בתככנות שלה ובקללות של אבא שלה ,ובכן אני דימונאי שזה הכי דרומי שיש בארץ(אילת?! חו''ל חח) ואני אשכנזי ואני מכיר מזרחיים בעיר שהם האנשים הכי מדהימים שיש והכי תרבותיים שיש.
הדבר הכי מצחיק בעינב הוא בחירת המילים שלה. היא אומרת "מזה קשור" כזה הכי קשור שיש ואומרת "זכותי" כשזה הכי לא זכותה(ממתי לעבור על חוק מוסכם זה זכות של מישהו?) ועצוב שאנשים כמו שי ואשר(הוא עבר על החוקים אבל לפחות רואים שהוא בן אדם) הלכו לפניהם.
זהו סיימתי. מצטער על החפירה אבל הייתי חייב להוציא את זה וזה נראה לי המקום הכי נורמלי לעשות את זה

) ואני אשכנזי ואני מכיר מזרחיים בעיר שהם האנשים הכי מדהימים שיש והכי תרבותיים שיש.
ציטוט ההודעה