Release Name: Dead.Space-ZeroSec
Publisher: Electronic Arts
Developer: EA Redwood Shores
Platform ...: PC
Filename: zs-dscdvd
Source .....: DVD
Size: 7.90 GB
Genre ......: Action
תמונות:
סיקור:
משחק האימה הקרב של EA מביא אותך לחליפת חלל עם לא כל כך מזל של איסק קלארק,חבר בצוות ההצלה של החלל,לרוע המזל בשביל קלארק צוות ההצלה שלו זקוק ליותר הצלה מהאדם שבאו להציל מלכתחילה.
אם אתם מעריצים של משחקי מדע בדיוני בבטח תזהו את סוג העלילה,כמו כל התחלה של משחק מדע בדיוני מצמרר במשחק יש צוות של אנשים ההולכים לחקור ספינת חלל (המקרה הזה שם הספינה הוא USS Ishimura) שהקשר איתה נותק.
וכמו כל סיפורי המדע הבדיוני המצמררים הדברים נגמרים לגמרי גרוע,למען האמת הספינה שלכם יהיה סוף לא כל כך טוב כבר בהתחלה של המשחק.
ובמשחק הזה האישה של איסאק הגיבור במשחק הזה נמצאת בספינה גם לכן הסיפור הופך לקצת יותר אישי.
----
המטרה שלך במשחק זה למצוא את האישה שלך ולצאת מהספינה של כמה שיותר מהר עם האנשי הצוות שלך ששרדו.
כמובן שאתה יודע שדברים לא יהיו כל כך קלים,צריך לחשוף תעלומה-מה קרה לצוות של הספינה,צוות של 1000 איש.
וכדי להוסיף על הקושי,היו ימים רעים יותר לספינה מכיוון שאתה צריך לתקן אותה מכל הבעיות הטכניות שלה,וזאת כמובן אתה צריך להשלים עם המפלצות שמתחבאות בכל רחבי הספינה.
----
אז מה קרה לכולם?
אני לא רוצה להרוס את הסיפור,אבל במשך המשחק תגלו שהבעיות שלכם הם בעצם הסיבה שבאתם לספינה,
קלארק בעצם מגלה שהסכנה בספינה היא בעצם הצוות שאבד,ומה שקרה להם זה מה שתצטרכו לגלות במשך
הסיפור ולחקור את הספינה.
כך תצטרך לחקור את הספינה ברגל או באמצעות כלי רכב מתקדמים.
----
המשחקיות של Dead Space אמור להיות מוכר לכל ההגיימרים האוהבים יריות ואקשן במצב של גוף שלישי,
אתה תחקור ותרוץ בכל רחבי הספינה,תפתור תעלומות ותהרוג בצורה אסטרטגית מפלצות קשוחות שתפגוש,כן אסטרטגית.
למרות שרוב המפלצות שתפגוש יהיו סוג של זומבי חלל ולירות בהם בראש לא ממש יעזור לך במשהו,אתם צריכים לכרות להם את הידיים והרגליים כדי שלא יהיה לו סיכוי לחזור ולהרוג אותו אחת ולתמיד.
יהיה לך המון אפשרויות איך להרוג את האויבים שלך שתגלה אמצעים טובים יותר שכך תחקור את הספינה יותר ותקנה לעצמך נשקים במשך הדרך.
כן במשך הדרך יהיו מכונות שתוכל לקנות נשקים יותר טובים לכן בהתחלה אתה תתחיל עם נשקים לא כל כך טובים
אבל עם יש לך את הכסף תוכל למצוא טונות של נשקים חדשים
וגם תוכל לשדרג את החליפה שלך וזה הדבר היחיד שמפריד אותך בין חיים למוות
----
למרות כל הנשקים שהמכונות מספקות הם יספקו לכם גם תחמושת וחיים,אתם יכולים גם להעצים את הכח של החפצים שלכם על ידי למצוא שרטוטים של חפצים חדשים.
אתם תמצאו יותר תחמושת וחיים בכך שתחקרו את המשחק יותר ויותר,אך חשוב מכל אתם תמצאו בספינה כדורי אנרגיה
שתוכלו לתת כח עצום לחפץ או לנשק שאתם רוצים להשתמש,זהו דבר חשוב מאד בהישרדות במשחק.
----
כמו כל הדברים שאמרתי למעלה שהם דברים די דומים למשחקים אחרים,אך המשחק הזה יש קשר מיוחד למשחק Bioshock
שאני בטוח שאמרתם את זה לעצמכם ככל שקראתם יותר על ידי הכוחות המיוחדים שתוכלו לקבל במשך המשחק,
הם די שימושיים שצריך לפתור תעלומות,עוד אלמנטים מעניינים הם החלל ותהליך כח משיכה אפס,
שנותן לך לעבור דרך מבנים לפני שהחליפה שלך נגמרת האוויר שאתה נמצא מחוץ לספינה או לעבור דרך חלונות גבוהים.
כמה שזה נשמע יותר מוזר כמו בלגן ענשי של טכנולוגית חלל זה דווקא מתאים לכל דבר ויש מגוון רחב וגם נקודות העלילה החשובות מאוד מותחות ומעניינות שישאירו את האקשן במשך כל המשחק.
ההתקנה בשפות אנגלית, ספרדית וצרפתית:
דרישות מערכת מינימליות:
OS: Windows XP/Vista
Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB
Hard Drive: 7 GB Free
Video Memory: 256MB (nVidia GeForce 6800/ATI Radeon X1600 Pro (Shader 3.0 support)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
תהנו :]














